Aile & Toplum Naber napıyorsunuz 🙋? Aysu_Çiçek Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben geldimm Naber napıyorsunuz 🙋? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. şarkılara bakıyorum öyle 1 0 Yorumla
Savaş__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İşten geldim duşa falan girdim şimdi uzanıyorum sen ne yapıyorsun çiçek hanım 1 6 Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Yatıyorum ben de evde Yorumla Savaş__ +1 yıl Oh oh güzel Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Teşekkürler 😌 Yorumla Savaş__ +1 yıl ben teşekkür ederim Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Ne demek efendim Yorumla Savaş__ +1 yıl 🌼🌼🌼 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Tesekurler wysu hanım sen nasilsin 1 2 Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl İyi ben de Yorumla Hadiiyani +1 yıl Günaydınlar Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ofiste viskimi yudumluyorum 1 3 Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Afiyet olsun efenim Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Tesekkurler. Sizede ismarlayayim Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Yok sağ ol Yorumla
ghostvari Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kahvaltı yapcam djwjdkskskss 1 3 Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Afied 🍯 🍬 olsun Yorumla ghostvari +1 yıl Teşekkür ederim 😅 Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Canım sıkılıyor. Dışarı çıkacağım 1 8 Yorumla Bülentadn +1 yıl Neredesin. Karnavala gidelim Aysu_Çiçek +1 yıl Gelemem xndjs Bülentadn +1 yıl Alayım arabayla Aysu_Çiçek +1 yıl Olmaz Bülentadn +1 yıl Annen mi kızar Aysu_Çiçek +1 yıl Kızar... Bülentadn +1 yıl Ben izin alayım Aysu_Çiçek +1 yıl Hıhı tabii sen isteyince hemen izin verir 😄
uzgunvatandas Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl hastayım boş boş uzanıyorum, sen? 1 18 Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Geçmiş olsun 💐 yemek yiyorum ben Yorumla uzgunvatandas +1 yıl teşekkür ederim, afiyet olsun bu arada Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Sağ ol Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Neyin var Yorumla uzgunvatandas +1 yıl burnum çok akıyor halsizlik var birazda, dün boğazım ağrıyordu şu an hafif ağrıyor sadece Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Hm anladım 😕 doktora gittin mi Yorumla uzgunvatandas +1 yıl hayır, yarın da geçmezse gideceğim Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Geçer umarım Yorumla uzgunvatandas +1 yıl umarımmm Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Bol su içç Yorumla uzgunvatandas +1 yıl içiyorumm biraz daha iyiyim ama dün çok kötüydüm Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Demek ki iyi bakmıyorsun kendine 🙄 Yorumla uzgunvatandas +1 yıl metrodan bulaştı ya çok dolu oluyor üsküdar sancaktepe metrosu Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Hmm Yorumla uzgunvatandas +1 yıl sen nasılsınnn Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl İyi gibiyimm Yorumla uzgunvatandas +1 yıl iyi olmana sevindimm Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl 🙂💞 Yorumla
princeofmods Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ölmeden yaşamaya çalışıyorum sen 1 29 Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Ölerek yaşanmaz ki zaten 🙄 ne demeye çalıştı acaba diye düşünüyorum Yorumla princeofmods +1 yıl Ölümden kaçarak yaşıyorum gibi bi yere çıkıyo anlamı Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Hmm peki Yorumla princeofmods +1 yıl Ee sen napıyorsun Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Oturuyorum öyle Yorumla princeofmods +1 yıl İyii sıkılmış gibisin öyle hissettim Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Sıkıldım hem de çok.. Yorumla princeofmods +1 yıl Aynı ben gibisin işte Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Ama galiba bu kötü bir şey ejfjd Yorumla princeofmods +1 yıl Fazlasıyla kötü bir şey çünkü patlicam Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Patlıcan mı Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Bi ara patlıcan mı yesek Yorumla princeofmods +1 yıl Ama şey sulu yemeği oturtma karnıyarık felan değil Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Kızartma olmaz mı sjhds Yorumla princeofmods +1 yıl Yok be sulu yemek istiyorum Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Peki peki tamam sulu olsun Yorumla princeofmods +1 yıl Yapabilir misin Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Neden ben yapıyorum, ilk önce ben söylemiştim sen yap shjxbs Yorumla princeofmods +1 yıl Biliyorsan beraber yapalım dicektim Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Hm 😅 şey ben bilmiyorum 👉👈 Yorumla princeofmods +1 yıl Tamam gel öğretirim ben sana Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Olur öğret zaten çabuk öğrenirim xd Yorumla princeofmods +1 yıl Sulu yemekleri yapması kolay zaten boş ver Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Yani evet su koyunca sulu oluyor işte 🙄 Yorumla princeofmods +1 yıl Ha yaşa ne güzel dedin öyle ndqğmfwğmfwğfmw Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Tabii shxhds hızlı öğreniyorum demiştim Yorumla princeofmods +1 yıl Elektrikler gitti kafayı yicem şarjım da 5 Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl O zaman KS de harcama bence Yorumla princeofmods +1 yıl Şarjım biterse sıkıntı yok da canım sıkılıyo Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Oturuyorum öyle boş boş. 1 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı. Hoş geldin. 1 1 Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Hoşbuldum Yorumla
Gecekuşu1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Iyi sen ne yapıyorsun 1 1 Yorumla Aysu_Çiçek +1 yıl Yemek yiyorum Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. İçki içerim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
şarkılara bakıyorum öyle
İşten geldim duşa falan girdim şimdi uzanıyorum sen ne yapıyorsun çiçek hanım
Yatıyorum ben de evde
Oh oh güzel
Teşekkürler 😌
ben teşekkür ederim
Ne demek efendim
🌼🌼🌼
Tesekurler wysu hanım sen nasilsin
İyi ben de
Günaydınlar
Ofiste viskimi yudumluyorum
Afiyet olsun efenim
Tesekkurler. Sizede ismarlayayim
Yok sağ ol
Kahvaltı yapcam djwjdkskskss
Afied 🍯 🍬 olsun
Teşekkür ederim 😅
Rica ederim 🙂
Canım sıkılıyor. Dışarı çıkacağım
Neredesin. Karnavala gidelim
Gelemem xndjs
Alayım arabayla
Olmaz
Annen mi kızar
Kızar...
Ben izin alayım
Hıhı tabii sen isteyince hemen izin verir 😄
hastayım boş boş uzanıyorum, sen?
Geçmiş olsun 💐 yemek yiyorum ben
teşekkür ederim, afiyet olsun bu arada
Sağ ol
Neyin var
burnum çok akıyor halsizlik var birazda, dün boğazım ağrıyordu şu an hafif ağrıyor sadece
Hm anladım 😕 doktora gittin mi
hayır, yarın da geçmezse gideceğim
Geçer umarım
umarımmm
Bol su içç
içiyorumm biraz daha iyiyim ama dün çok kötüydüm
Demek ki iyi bakmıyorsun kendine 🙄
metrodan bulaştı ya çok dolu oluyor üsküdar sancaktepe metrosu
Hmm
sen nasılsınnn
İyi gibiyimm
iyi olmana sevindimm