Yeme & İçme İlk kekim nasıl olmuş? kutluyumutluyum Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 71 Yapay Zekaya Sor Bugün rutinden canım sıkıldı mutfağa girip hayatımda ilk defa internetten bakarak kek yaptım sizce nasıl görünüyor? İlk kekim nasıl olmuş? Cevapla İnternet Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Eline sağlık, ilk deneme için çok başarılı görünüyor. Umarım tadı güzel olmuştur. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Bayağı iyi görünüyor gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun bence ilk e göre iyi olmuş 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Hiç ilk kez yapılmış bir keke benzemiyor ellerine sağlık. Sende ışık görüyorum😂 0 1 Yorumla kutluyumutluyum +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İlk kek için baya iyi duruyor dostum ellerine sağlık. 0 1 Yorumla kutluyumutluyum +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kömüüür Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Ellerine sağlık gayet başarılı tebrik ederim 0 2 Yorumla kutluyumutluyum +1 yıl Teşekkürler Yorumla Kömüüür +1 yıl Rica ederim Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Masallah benden güzel yapmissin ellerine sağlik😊🌺 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Görüntü ilk kek gibi durmuyor. Umarım tadı da öyledir. 0 0 Yorumla
EfkârlıBirKız Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Eline sağlık güzel görünüyor 0 1 Yorumla kutluyumutluyum +1 yıl Teşekkürler Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Başarılı emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş tebrikler 0 0 Yorumla
SweetCloud Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor, ellerine sağlık aşko 🌸🌺 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Harika duruyor eline sağlık 0 0 Yorumla
merdumgiriz70 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Önemli olan tadıııı. Ama güzel görünüyor. 0 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Güzel görünüyor afiyet olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dogru soyle sen miyaptin 0 2 Yorumla kutluyumutluyum +1 yıl Ben annem ve ablalarımdan aşinayım ablalarım okuyup meslek sahibi olup gittiler şimdi ilk kez gördümlerini uyguladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tebrikederim kek iyi labarmis tadida iyi olmustur umarim Yorumla
Bilemedimkişimdi002 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Elinize sağlık afiyet olsun güzel görünüyor 0 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Baya iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eline sağlık, ilk deneme için çok başarılı görünüyor. Umarım tadı güzel olmuştur.
Bayağı iyi görünüyor gadası
Afiyet olsun bence ilk e göre iyi olmuş
Hiç ilk kez yapılmış bir keke benzemiyor ellerine sağlık. Sende ışık görüyorum😂
Teşekkür ederim
İlk kek için baya iyi duruyor dostum ellerine sağlık.
Teşekkür ederim
Ellerine sağlık gayet başarılı tebrik ederim
Teşekkürler
Rica ederim
Masallah benden güzel yapmissin ellerine sağlik😊🌺
Görüntü ilk kek gibi durmuyor. Umarım tadı da öyledir.
Eline sağlık güzel görünüyor
Teşekkürler
Gastronomi filan mı okuyorsun hacı 😂
Başarılı emeğinize sağlık
Başarılı. Eline sağlık.
Çok güzel olmuş tebrikler
İlk denemeye göre gayet güzel 😄👍🏻
Güzel görünüyor, ellerine sağlık aşko 🌸🌺
Harika duruyor eline sağlık
Güzel olmuş ellerine sağlık
Çok basit zaten
Önemli olan tadıııı. Ama güzel görünüyor.
Başkan naptın ya canım çekti
Güzel görünüyor afiyet olsun
Dogru soyle sen miyaptin
Ben annem ve ablalarımdan aşinayım ablalarım okuyup meslek sahibi olup gittiler şimdi ilk kez gördümlerini uyguladım
Tebrikederim kek iyi labarmis tadida iyi olmustur umarim
bune yakmışsın daha çok pratik yapman lazım
Güzel olmuş, elinize sağlık 🤭
Elinize sağlık afiyet olsun güzel görünüyor
Başarılı gözüküyor
Başarılı 👌
Güzel görünüyor
Baya iyi
Hojdur
Güzel