Yeme & İçme Mutfakta ilk günüm, pastam nasıl olmuş? Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Gun içerisinde kalan boş vaktimi mutfakta değerlendirmeye karar verdim. Sevdigim şeyleri öğrenip yapıyorum. Pastam nasıl olmus Mutfakta ilk günüm, pastam nasıl olmuş? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl harbiden sen mi yaptın bak trolse hiç hoş değil bilesin:d 1 5 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Tabiki ben yaptım 😅 Yorumla Junİchi +1 yıl çok iyi görünüyor nasıl ilk denemende bu kadar muhteşem yapabildin, eğitim mi aldın Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Hayır eğitim almadım. Beğenmene sevindim. Sadece çok uğraştım 😊 Yorumla Junİchi +1 yıl buna bakıp beğenmedim diyen çarpılır ayol Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Hahaha eminim daha iyisini yaparsın Yorumla
Orangutan4 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Woow ellerine sağlık kardeşim şahane görünüyor masterchefe çağırılıyorsun bak duyuyorum seslerini 1 2 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Masterchefte internetten kopya cekebilsem giderim 😂 teşekkür ederim yorumun için Yorumla Orangutan4 +1 yıl Rica ederim Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Baya iyi duruyor tarif linki alabilir miyimm 1 3 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Kek , dondurma , muhallebi , kremsanti , normal pasta. Sadece görüntüsüne dikkat ettim keserken ve birbirlerinden ayırırken Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl evet çok özenli davranmışsın ellerine sağlık Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayli ozenilmis belli, ve oldukca da lezzetli duruyor gibi 🥳Su toplar kurabiye mi bu arada, ona takildim ben 🤔Her ne kadar tadina bakmadan son yorumu yapmak zor olsa da elinize saglik 🥳 0 0 Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yok artık! Kusursuz olmuş! Harika ötesi 🙂😋 1 4 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Teşekkür ederim birazdan waffle yapacağım 😊 Yorumla sudesiyahseven +1 yıl Rica ederim, eline sağlık 😊 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Senin baban böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?Bir pastaya ne kadar çilek sığabilir? Dr-oetker reklamindann etkilendim sjsj Yorumla sudesiyahseven +1 yıl 😅😅 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. İlk için bence gayet güzel 1 1 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Teşekkür ederim. 😊 Yorumla
TYTDÜŞMANI Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl tadına bakmadan anlayamam yollasana bi dilimm 1 3 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Ortasında dondurma var erir 😊 Yorumla TYTDÜŞMANI +1 yıl tüh ellerine sağlık yine deee Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Teşekkür ederim 😊 yarın waffle var onu gönderirim çok yaparsam 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Knk efsane görünüyor eline sağlık 1 5 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Sağolasın bitti bile hepsi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstiyorum aynısından bi gün bak ahahah😀 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Her zaman buyur gel. Adres Antalya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul. Yolum düşerse elbet bir gün . d Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Meslek ne Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Beceriklisin emeğine sağlık başarılı 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. Çok iyi. 1 1 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
asdgh01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tarifini verir misin 1 13 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Tabiki aslında zor değil basit Yorumla asdgh01 +1 yıl Kek , muhallebi , kremşanti var sanırım Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Kek , dondurma , muhallebi , kremsanti Yorumla asdgh01 +1 yıl Güzel duruyor Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Teşekkür ederim en güzel yanı kesmekti. Canım çıktı 😂 Yorumla asdgh01 +1 yıl Hahsha ben en çok karıştırma kısmını seviyorum Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Bende bittikten sonra süsleme kısmını. Resme dikkat edersen kesimime :) Yorumla asdgh01 +1 yıl Evet o kısımlarda zevkli güzel kesmişsin gastronomi mi okudun Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Bilgisayar mühendisiyim 😂 Yorumla asdgh01 +1 yıl Ahshhsja Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Her iyi yemek yapan gastronomi okusa annem üniversitede prof olurdu 😂😂 Yorumla asdgh01 +1 yıl Evet okusa iyi olur ahshjs ya yumurta bile kıramayan o kadar çok insan varki yemek yapmaya ilgisi olan insan çok az Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Benim hep vardı. Bir yerden başlamak lazım dedim 😊 bir adım attım Yorumla
coldmater Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzel duruyor. 0 1 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
harbiden sen mi yaptın bak trolse hiç hoş değil bilesin:d
Tabiki ben yaptım 😅
çok iyi görünüyor nasıl ilk denemende bu kadar muhteşem yapabildin, eğitim mi aldın
Hayır eğitim almadım. Beğenmene sevindim. Sadece çok uğraştım 😊
buna bakıp beğenmedim diyen çarpılır ayol
Hahaha eminim daha iyisini yaparsın
Woow ellerine sağlık kardeşim şahane görünüyor masterchefe çağırılıyorsun bak duyuyorum seslerini
Masterchefte internetten kopya cekebilsem giderim 😂 teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim
Baya iyi duruyor tarif linki alabilir miyimm
Kek , dondurma , muhallebi , kremsanti , normal pasta. Sadece görüntüsüne dikkat ettim keserken ve birbirlerinden ayırırken
evet çok özenli davranmışsın ellerine sağlık
Teşekkür ederim 😊
Hayli ozenilmis belli, ve oldukca da lezzetli duruyor gibi 🥳
Su toplar kurabiye mi bu arada, ona takildim ben 🤔
Her ne kadar tadina bakmadan son yorumu yapmak zor olsa da elinize saglik 🥳
Yok artık! Kusursuz olmuş! Harika ötesi 🙂😋
Teşekkür ederim birazdan waffle yapacağım 😊
Rica ederim, eline sağlık 😊
Senin baban böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Bir pastaya ne kadar çilek sığabilir? Dr-oetker reklamindann etkilendim sjsj
😅😅
İlk için bence gayet güzel
Teşekkür ederim. 😊
tadına bakmadan anlayamam yollasana bi dilimm
Ortasında dondurma var erir 😊
tüh ellerine sağlık yine deee
Teşekkür ederim 😊 yarın waffle var onu gönderirim çok yaparsam 😂
Knk efsane görünüyor eline sağlık
Sağolasın bitti bile hepsi 😂
İstiyorum aynısından bi gün bak ahahah😀
Her zaman buyur gel. Adres Antalya
İstanbul. Yolum düşerse elbet bir gün . d
Meslek ne
Beceriklisin emeğine sağlık başarılı
Çok iyi.
Çok teşekkür ederim
Tarifini verir misin
Tabiki aslında zor değil basit
Kek , muhallebi , kremşanti var sanırım
Kek , dondurma , muhallebi , kremsanti
Güzel duruyor
Teşekkür ederim en güzel yanı kesmekti. Canım çıktı 😂
Hahsha ben en çok karıştırma kısmını seviyorum
Bende bittikten sonra süsleme kısmını. Resme dikkat edersen kesimime :)
Evet o kısımlarda zevkli güzel kesmişsin gastronomi mi okudun
Bilgisayar mühendisiyim 😂
Ahshhsja
Her iyi yemek yapan gastronomi okusa annem üniversitede prof olurdu 😂😂
Evet okusa iyi olur ahshjs ya yumurta bile kıramayan o kadar çok insan varki yemek yapmaya ilgisi olan insan çok az
Benim hep vardı. Bir yerden başlamak lazım dedim 😊 bir adım attım
Çok iyi
Teşekkür ederim 😊
Güzel duruyor.
Teşekkür ederim 😊