Kış mevsimine uygun bir kahve önerisi almak istiyorum önerileriniz neler?

Kış mevsimine uygun bir kahve önerisi almak istiyorum önerileriniz neler?

Yani genelde ilk defa starbucks'a giden birisi e içer diye bir şey sormak çok önemli değil bence yani o anda menüye bakarsın içinden ne geçiyorsa canım ne çekiyorsa onu içersin hadi kendini bu kadar kasma sonuçta oraya her insan gidiyor yani Starbucks dediğimiz yerlerde kahve içilen yerler sadece adı Starbucks süslüyorlar.
Knk bir sey soracam bu starbucks neden bi tek turkiyede bu kadar buyutuluyor ya dkdjg valla ne zaman TR'ye gelsem onunden gecsem icerisi disarisi tiklim tiklim boyle prestijli bir yer saniyor heralde bizim millet starbucksta boyle oturunca takilinca bir seyler yiyip icince falan😅😅kendilerini boyle ozel yuksek insanlar mi saniyorlar neden bu kadar kalabalik fdkjgdfkgbizim burada siradan bir yer, icerisi hep bos olur 1/4 falan dolu olur genelde ya da alirlar cikarlar oyle oturayim keyif yapayim arkadas dost es alip saatlerce oturup sohbet muhabbet olayi yok - hic 1 kere bile tr'deki gibi dolu gormedim bu yasima kadar ksgjnfkg
@Symells Sorma ya cozemedim bu isi valla, yok bide turkiye gibi bu kadar kafe kafeterya vs cok yaygin dolu olan bir ulkeyiz hani starbucks ya da unlu bilinen zincir tarzi yerler demiyorum genel olarak hani cok var kendisi kafe acan ama ona ragmen halen bu kadar STARBUCKS STARBUCKS sevdasi nedir anlamis degilim...
Cevap
11Cevap
Cold brawe kahvesi olsun
Valla en güzeli bir tane fit brownie cheesecake al ve sütlü filtre kahve iç. Ama o olmazsa sadece ginger bread latte varsa ondan iç o çok iyi
kahvelerini içmedim hiç hep soğuk içeceklerini içiyorum :/
Ben caramel macchiato içtim daha sabah. Tavsiye ederim
Copycat diye bir site var. Tüm markalaşmış isimlerin menülerdeki tarifleri yazıyor. Oradaki içeriklere göz atarak kendin seçebilirsin 🤗 nadir bilgi göz at derim
Çok teşekkürler bana bayağı yaradı:)
Knk starbucks'ın kahvesi dandik kahve dünyasına git
Caramel macchiato iyidir :D
Latte Macchiato.
Sütü bozuk bi kahve lütfen 🤪
Toffee Nut Latte, white chocolate mocha.
Çay iç knka aksnnsnsm
Filtre kahve tek geçerim
Yok kral onu içemez bence ya. Ben bir kere alayım dedim, başım döndü bir tuhaf oldum jsndjjdzjxdisjds
Herkes kaldıramaz bence
Bilmiyorum bana fazla geldi sanki
Bi bardak su isteyip çık
Hangi semt knk bana da ısmarla
Hiçbir şey içme
Kahve
Sade kahve
Hiç görmedim
bende hiç gitmedim rezil olurum diye gitmiyorum
Cold brawe olsun 😂
americano
Lapte