Ağırlığın normal seviyede ama biraz yapılı olmak istiyorsun sanırım bunun için 77 kg senin için ideal o yüzden hemen bi kan tahlil sonucu yaptırıp diyetisyene gidiyorsun kanka
Diyet bireye özgüdür herkesin metabolizması ve beslenme sekli farklıdır. Sana söyleyeceğim bi öneri baskasında işe yaramayabilir. O yüzden neden kilo alamıyorsunun altındaki neden bir vitamin eksikliği veya saglık sorunu olabilir. Senin sagligini dusunduğum için beslenme tavsiyesi vermem mümkün değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çok güzel gözüküyor afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmuş
Tesekkurler baris
Rica ederim :)
Harika olmuş gadası
Evet çok güzel. Bazen bende yapıyorum kendime tadıda harika mis gibide kokuyor. Afiyet olsun.
Tesekkurler
Çok güzel olmuş afiyet olsun ellerine sağlık 😊 emeğine de
Tesekkurkerr
Afiyet olsun. Ocağı batırmasaydın banane ben silmem 😂😂
Tesekkürler😕
Sen yaparsın güzel olmaz mı sence?
Ellerine sağlık..
Becerikli, güzelim benim❤❤
Evet evet duymak istediklerim bunlar😀
Modunu indirenin, modu düşsün amin 😊😄
Amin amin😀
mükemmel olmuşta :D ordaki çikolata zehir onu napacaz sjsjsjjs
Afiyet olsun yarasın şifa olsun
Amiinn
Öksürük için önerini alabilirim
Ağaç çok hoş gözüküyor
Çayım hos olmamıs mıı
Oo çok iyi
Tesekkurler
Normal çay severim
güzel görünüyorr.. merak ettim tadını
Sen mükemmelsin ne çayı
içen 100 yıl yaşar gibi
Kesinlikle
Yaşıyorsun bu hayatı kanka
Yasamaya çalısıyoz iste kanka
İyisin iyi yaşamaya çalışıyoruz yazma kızarım bak ben kilo alamıyorum kanka nasıl alacam
Boy kilo yaş kaç
Boy 1.76 kilo 65 yaş 22 kanka
Ağırlığın normal seviyede ama biraz yapılı olmak istiyorsun sanırım bunun için 77 kg senin için ideal o yüzden hemen bi kan tahlil sonucu yaptırıp diyetisyene gidiyorsun kanka
Evet dediğin gibi kaslanmak istiyorum biraz daha tamamdır eyv çok yardımcı oldun 😂 diyetisyene gitmek hiç aklıma gelmedi
Diyet bireye özgüdür herkesin metabolizması ve beslenme sekli farklıdır. Sana söyleyeceğim bi öneri baskasında işe yaramayabilir. O yüzden neden kilo alamıyorsunun altındaki neden bir vitamin eksikliği veya saglık sorunu olabilir. Senin sagligini dusunduğum için beslenme tavsiyesi vermem mümkün değil
Alman çikolatası değil mi o
Hihim
Care dimi adı
Fin carre
Bunun sarı paketi var beyaz çikolata fındıklı. Onu çok seviyorum ben
Onu tatmadım
Tavsiye ederim çok güzel
Denerim
Lidl dan mi aldın :)
Hediye geldi
Hediye getiren lidl dan almış muhtemelen :))
Olabilir
o kadar mı yalnızsın 😂
Mesela bu sonuca nerden vardın
nerden vardığım önemli değil ama gayet doğru bir tespit yapmışım dimi haha
Aksine kalabalıktan o kadar bunalıyorum ki yalnızlıgın tadını çıkarıyorum iki dk da olsa
tamam 😂😂
güzel
Nefis olmuş