Biraz kibar ol kibar 🐮.. karşında ki her ne kadar huysuzda olmuş olsada.. ne savaşlara girdide zarif duruşundan ödün vermedi🤭Belki karşısında ki ben olmasam galip gelebilirdi ama onun en büyük şansızlığı benimle savaşmayı tercih etmek oldu.. oha nedir oha😩 bak bi kere bu huysuzun eti ne butu ne ki onları yiyebilsin.. bi benim başımın etini yer doymadan 😴
Öncelikle şunu bil; bize hitap etmemiş olup her anlamadığımız şey.. delilik anlamdızlık değildir.. toplulum geneli böyle.. anlamayınca karşısındakini ya deli yapıyor ya boş.. iyi ki sen deli yapmadın aklını alırdım hırs yapıp 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hindi ya da şarap tabi ki
Çok güzel bir liste olmuş bence bunlar yeterli keşke bizim de öyle soframız olsa afiyet olsun şimdiden
hindi dolma hindi çorbası hindi tatlısı hindi suyu tombala kırmızı don çam ağacı millî piyango
😅😅😅
sen ne yapacaksın
Listeyi paylastm ama eleme yapcm
Tombalayi unutmustm bak çarşıya gidince bakıp bulup alim
alma derim 50 tl olmuş yaa şaka gibi
sen o yemekleri yap aha bende ksye donla fotomu atacam ,🤣
Beceriksiz birine mi benziyorm nedn yapamayacgmi dusundn
hayır tabii ki yaa o kadar çok şey yazmışsın ki hangi birini yapacaksın
Çok da zor değil ya abartma snd
İstesem hepsini de yaparm ama yemeye adam yk
Herhangi bir ayrıcalığı olmadığı için özel bir menüsü de yok
Oha bunların hepsini kim yiyecek. Ben fırında hindi yapacağım galiba bide pilav abartmaya lüzum yok.
Hepsini yapmicm cnm😅😅 arasinda eleme yapcm
Biraz kibar ol kibar 🐮.. karşında ki her ne kadar huysuzda olmuş olsada.. ne savaşlara girdide zarif duruşundan ödün vermedi🤭Belki karşısında ki ben olmasam galip gelebilirdi ama onun en büyük şansızlığı benimle savaşmayı tercih etmek oldu.. oha nedir oha😩 bak bi kere bu huysuzun eti ne butu ne ki onları yiyebilsin.. bi benim başımın etini yer doymadan 😴
Gece gece ne içtin sen @Tafo21
Biz içmiyoruz sinir etmek için içmiş gibi davranıyoruz 🤭
Buda iyi 😂😂😂
Öncelikle şunu bil; bize hitap etmemiş olup her anlamadığımız şey.. delilik anlamdızlık değildir.. toplulum geneli böyle.. anlamayınca karşısındakini ya deli yapıyor ya boş.. iyi ki sen deli yapmadın aklını alırdım hırs yapıp 😂😂
Benim dinimde , ülkemde yılbaşı diye bı saçmalık olmadığı için hergun yediğin şeyleri yerim
Hayır düşünmedim o gün karar veririm
Dürüm tarzı bişey olur mecburen
Benim için normal gün ö. d
Özel bir menüm yok
Henüz düşünmedim.
Klasik bir gün olacak benim için
Hayır düşünmedim
Düşünülmedi
yokk
Düşünülmedi