Ben hemen tarhanaya koşarım :D ama zencefil ve zerdeçalın gücüne de inanıyorum :v:

Ben hemen tarhanaya koşarım :D ama zencefil ve zerdeçalın gücüne de inanıyorum :v:
Zencefilli mercimek ya da tavuk çorbası üstüne ayvalı ıhlamur çayı içer bir tanede soğuk algınlığı içer uyurum iyileşemediysem de azrail başucumda oturuyor herhalde diye şüphelenirim
:D :D zencefilli mercimek çorbasını hiç denemedim hemen deneyeyim :pinched_fingers:
Bunu birazcıkta ben keşfetmiş olabilirim zaten ya da daha önce bir yerde görüp unutmuşumdur beynim bak sana bir tarif yarattım falan diyordur.
Bir soğan iki diş sarımsak ve büyük bir diş sarımsak kadar taze zencefili mercimekle beraber pişirip hepsini blenderdan geçirip karabiber ve toz zerdeçal ekliyorum çok güzel oluyor denemeni tavsiye ederim😂
çok teşekkür ederim eline sağlık :D
Rica ederim afiyet olsun😂
Genelde ben meyve ve sebze yemeyi seviyorum en çok, çünkü kalorileri düşük ve aynı zaman da bol vitamin ve lif içeriyorlar. bunu dışında sebze çorbası gibi çorbaları da seviyorum iyi geliyor hastayken. birde papatya çayı gibi çayları içine zencefil atarak içmeyi seviyorum yani baharat ekleyince gerçekten halsizliğe ya da bitkinliğe iyi geliyor. bol su içmekte önemlidir tabi ki
Cevap
14Cevap
Vitaminler ama hiç bir işe yaramıyor o kadar içtim. Corbalar olabilir genellikle bitki çayları içiyorum.
Geçen kelle paça yedim. Haftada 1 ayak paça çıkaran bir yer var. Müthiş tadı. Severim.
Çorba deyince benim aklima annemin kırmızı mercimek çorbası gelir ve tarhana 😂
Tarhana dün yapmistim bayilmislardi güzel yaparim..
Sebzelerden hep çorba yaparım iyi geliyor gerçekten
Nane limon ve işkembe çorbası ama evde yapılanlar tabiki
15 16 yıldır zaten hastalanmiyorum.
Ancak kirmizi ve beyaz et grubu şifa diyorum.😌
Bağışıklık güçlendirici ilikli kemik suyu
Zencefil zerdeçal bal sıcak su karıştırıp iciyorum ben bode meyve falan iyi oluyo vitamin acisindan
Kelle paça tırnak paça 😍
Yiyemiyorum onları ah ahh :sleepy:
Kelle paça içerim haftada 2 gün
kelle paça ya da işkembe
Kelle paça çorba
Kemik suyu çorba
Tavuk çorbası 🤧
Tavuk çorbası nane limon
Tarhana
her zaman ilk tercihim <3
Bencede şifa deposu
Çay ve kahve
:D keşke :D
İkisi bir arada çok kurtarıcı
Kelle paça
Evet, bu da çok öneriliyor. Ama ben içemiyorum çok ağır geliyor.
Bol baharat ve limonlu ezogelin benim her kış içtiğim çorba boğazıma çok iyi geliyor
Kelle paça
Hint yemeği
Zebze çobası
Tavuk suyu çorba
Çay😍
Kuşburnu nan limon cay
Zencefil çayı
Tarhana çorbası
Tavuk çorbası
Kelle paça
Kelle paça
Nane limon