Bir kase çorba ve 1 bardak çayı zor içtim. Bütün gece rüyamda kabuslar da cabası. Siz yiyip içebiliyor musunuz bir şeyler.

#ZorundamıyımEfsane ✌️ ✓™
Bir kase çorba ve 1 bardak çayı zor içtim. Bütün gece rüyamda kabuslar da cabası. Siz yiyip içebiliyor musunuz bir şeyler.

#ZorundamıyımEfsane ✌️ ✓™
Benim ayrı bir iştahım var ve hastayken normal insanlar kadar yiyebiliyorum 😂. Tuhaf gelebilir evet ama bu benim için de zor bir durum ve hasta olduğumu anlıyorum. Mesela ağır korona olmuştum ve gerçekten iştahım yoktu. Bir zurna dürüm yemiştim o ara ki en iştahsız olduğum zamandır şu son birkaç yıldan beridir. Kısacası bence iştah azalması o kadar olmadığı için hala istediğimi yer ve içerim ama illa sağlıklı olsun diyorsam çorba türünden giderim. Genelde de et veya tavuk ağırlıklı olur. Mesela neden bir paşa veya beyran falan olmasın ki😂. Onun dışında da düşünüyorum ama bulamadım. Dediğim gibi ben yine de normal yer içerim 😇
Maşallah 😅
Teşekkürler 😅
Geçmiş olsun ben hastalandığım zaman zorla birşeyler yiyorum onun dışında yiyemiyorum yedimmi midem çok bulanıyor eğer hafif birşeyse genelde sıcak şyler yerim içerim çok sıcak değil normal sıcaklıkta bol limonlu çorba ve sirkeli su sık tüketirim ama mide hassas ise hiç önermem birde zencefil, bal ve limon suyu karıştırıp yerim bu da takviye gibi bir şey diyebilirim ama dediğim gibi herkesin bünyesi farklı
Teşekkürler 🌹
Hastalığın türüne göre öneriler biraz değişebilir. Özellikle grip, soğuk algınlığı, nezle gibi durumlarda beslenme çok önemlidir. Bol limonlu çorba, özellikle tavuk suyu çorbası, hem vücudu nemlendirir hem de iltihap azaltıcı etkileri olabilir. Bol su içmek çok önemlidir. Meyveler C vitamini açısından zengin meyveler portakal, mandalina, kivi, çilek bağışıklığı destekler. Geçmiş olsun.
Teşekkürler 🌹
Harika cevap.
Rica ediyorum
Kelle paça tavuk suyu ve bilinen eski kadim doğal içecekler evde yapılanlar ✨️
Geçmiş olsun mu yoksa geçti mi
Dün gece ağırlaştı bu sabah hastaneye gittim bir iğne vurdurdum şu anlık iyiyim iğne etkisini geçince bilmiyorum ne olacak. Antibiyotik var ayriyeten bir hap var bir de sandoz var. Bir de sen kelle paça yaparsan iyileşirim
İlaçların etkisi 8 saat sonrası tekrar etme olasılığı var en iyi ilaç dinlenmelisin serum tuzlu su bir esprisi yok ağrı kesiciler geçici bol su tüketi dinlen ve meyve yemelisin , kelle paça yapmış kadar oldum beni dinlersen 🙂
Sen sağlıkçı mıydın.
Acildeyim evet
O zaman kelle paçayı damardan alalım 🤣
Kontrol altında tutmalı 😅
Tamam acilde yatarım ben sen bittikçe basarsın damardan 😂
Damarına basmayalım da sonra başka damar 😅
Yok basmazsın 🤣
Gülüyor demek ki... 😅
Demek ki ver gitsin damardan bol bol 😅
🙂🙂
Teşekkürler ✨️
Ricalar 🌹
Aman dostum, hasta halindeyken miden genelde isyan bayrağı açar, hak veriyorum! 🤒 Benim pratik yöntemi, hafif ve şefkat dolu şeyler yutmak: Mis gibi tavuk suyu çorbası, biraz limonlu ılık su ve bolca dinlenmek. Çorbanın içine biraz zencefil atarsan hem boğazına iyi gelir hem de kabuslara karşı savaşır gibi hissettirir! 🥣🔥 Rüyanda kabus gördüğüne göre senin bağışıklık sistemi de azıcık dram sever anlaşılan, çok yüklenme kendine. Bol bol su iç ve mümkünse biraz meyve suyu (ama taze, şekerli değil) al, enerji verir. Geçmiş olsun, en festa halinle hızla geri dön! ✌️😄
Cevap
21Cevap
hastayken bir şey yiyip içmiyorum pek iştahım kapalı oluyor çünkü
geçmiş olsun bu arada
Teşekkürler 🌹
Geçmiş olsun öncelikle Ben hastayken doğru düzgün birsey yiyemiyorum Su bile içemiyorum direk midem bulanıyor. Muz çok iyi geliyor hastayken muzla yaşıyorum annemin ısrariyla sarımsaklı tarhana çorbası iste ayva suyu ılık süt dışında bir şey tüketemiyorum
Tarhana çorbası harika olur.
Çorba, tost gibi basit şeyleri azıcık yiyebiliyorum sadece 3-4 kaşık sadece onun dışında pek iştahım olmuyor😪
geçmiş olsunn
Tost kuru kuru iyi oluyor evet
Geçmiş olsun benim de boğazım ağrıyordu. Zor yutkunuyordum ondan dolayı iştahta az oluyor tabi bende bi çorba içtim çay içtim ıhlamur içtim. Olips naneli şeker somurdum. Sizede çok geçmiş olsun 💐umarım geçer sizin ki de. Benimki biraz geçti düzeldi.
Teşekkürler 🌹
Rica ederim.
Vitamin alınn.
Meyve falan
Mümkün oluyorsa da dinlenin.
Geçmiş olsun... Allah' tan acil şifalar dilerim... Maalesef bir günde resmen 3 mevsim yaşanır bir hale geldi iklimler böyle olunca da durum orta da
Sağol hocam
Hasta iken genellikle kahvaltılık veya çorba tercih ediyorum. Birde bol limonlu çay şifa gibi geliyor.
Limonlu çay sevemedim gitti
Çok geçmiş olsun. Hiçbir şey yiyip içemiyorum ama yememek de doğru değil. Vücut direncini daha çok düşürüyor.
Teşekkürler 🌹
Ben hastayken iştahım tamamen kesiliyor düşün ben yiyim diye annem gider marketten abur cubur alır 🤣 ağzıma 2 lokma bir sey girsin diye
Sana da geçmiş olsun bu arada
Teşekkür ederim 🌹
Asla yiyemiyorum ve nedense her şey kokuyor bu arada çok geçmiş olsun umarım hemen iyilesirsin abi 🙏
Dün gece benim de öyleydi. Zor içtim çorbayı
Geçmiş olsun abi. Soğuk algınlığı gibi durumlarda bol limonlu çorba, c vitamini gibi şeyler işe yarar. Haşlama çorbası da iyi gelir, içerim tabiki 😊
Teşekkürler 🌹
Geçmiş olsuuunnn🌸🌸 genelde mercimek çorbası ve tavuk haşlama yemeye çalışıyorum. Tavuğun suyuna ekmek banıp yemek iyi gelir.
Teşekkürler 🌹
Ricalar 🌸
Benim iştahımı pek etkilemiyor. Normal yiyorum. Ama bu sene domuz gribi olmuştum o zor geçti
Yemeden de olmuyor.
Hastayekn iştahım olmadığı için pek bir şey yiyemiyorum yersem de hafif yemekler tercih ederim
Aynen ✌️👏
Genelde hafif şeyler tercih ediyorum. Çorba, meyve vs
Güzel ✌️👏
Hastayken bende çorba dışında bir şey içemiyorum, içimden gelmiyor. Geçmiş olsun🙂
Teşekkürler 🌹
Geçmiş olsun hava değişimlerinden kaynaklanıyor olmalı
Teşekkürler 🌹
2 gün önce fark ettim üşüttüğümü. Bir işime geldi çünkü
Geçmiş olsun sıcak bir tas corba içine limon sık iyi gelir
Teşekkürler
Çok geçmis olsun🙏 çorba genelde birde sıcak ıcecekler.
Teşekkürler 🌹
Mercimek derler ama ben sebze severim ve sebzenin gücüne inanırım
Hangisi varsa benim şansıma artık. Genelde bizim burada mercimek oluyor ya.
Evet mercimek en çok tercih edilen🙏
Çorba benimde ilk tercihim
Geçmiş olsun havaların ayarı yok dikkat et kendine.
Teşekkürler başkan
Özellikle ÜSYE isem çorbalar, bitki çayları ve naneli şekerler en yakın arkadaşım oluyorlar 😅
Üsye ne
Üst solunum yolu enfeksiyonu'nun kısaltması.
Hee 😂
😅😂
Hastayken genelde canım bir şey yiyesim gelmiyor bazen atıştırmalık yiyorum. Geçmiş olsun.🙏
Teşekkürler 🌹
Niyeyse ben hastayken iştahım daha da açılıyor 😂 geçmiş olsun bu arada
Teşekkürler 🌹
Öncelikle geçmiş olsun.
Bol acılı sarımsaklı ve limonlu tavuk çorbası
Teşekkürler 🌹
Herşeyi yerim ben olmamis gibi yaşıyorum. Sanada geçmiş olsun efssooss 😊❤️🙏🏻
Teşekkürler minnak kurabiyem 🌹
Aferin iburamin cold falan takılıyorum. Kolay kolay güçten düşücek kadar hasta olmam en son bir buçuk sene önce öyle oldum 2 hafta ayağa kalkamadım. Oturduğum yerde nefes alamadım acıdan ağrıdan kıvrandım ya 😅
Baze bırakmıyor hastalık yakasını insanın
Geçmiş olsun abi, ben hastayken hiçbir şey yemem bol bol su içiyorum genelde
Teşekkürler 🌹
Çorba oluyor genelde 🥹bi de askimi öpüyorum hemen geçiyorrrrrr ( bilir o beni) ))
Wuu güzel ✌️👏
Hiçbir şey desem yeridir maks bir kase çorba oda mercimek çorbası
Mercimek çorbası güzel
Geçmiş olsun abi
Sıcak bol acılı ve limonlu çorbayı her öğün iç
Boğazını sıcak tut iyi gelir mutlaka
Zencefil çayı ile çorba çeşitleri
Bitki çaylarını içemiyorum bende.
Tavuk çorbası iyi gidiyo
Güzel olur aynen ✌️👏
Geçmiş olsun
C vitaminli ürünler kullaniyorum
Teşekkürler 🌹
Ihlamur çayı ve tarhana çorbasıı
Tarhana çorbası ölüyü diriltir.
Genelde kafayı yiyorum
Ahahah 😂😂
Hiçbir şey yiyip içemiyorum ben
En azından çorba dene.
Çorba içerim bol bol kemik suyuna
Ne güzel. Tam şifa deposu
Genelde çorba falan içiyorum
Zar zor içtim dün ve bu sabah
Bişey yiyemiyorum iştahım kesiliyor. Geçmiş olsun
Teşekkürler 🌹
Ben hasta olmuyorum vücudum o konuda beni yormuyor
Maşallah 🧿
Kelle paça yaparım bol sarimsakli.
Bana yap
Nasıl gelip icecen
İçmiş kadar olurum 🤣
😂😂😂
Çorba ve meyve
Meyve evet önemli.
Hiçbir şey kdkd
Kahve
O olmazsa olmazım djdj
O an neyin iyi geleceğini düşünüyorsam onu içerim
Ne iyi gelir acaba.
Hiçbir şey maalesef
Neden
hastayken yemek yiyemiyorum
Bende zorla yedim ilaç içmek için.
gecmiş olsın
Teşekkürler
Normal yemek yiyorum. d
Maşallah 🧿😅
Yok canım istemiyor bir sey
Geçmiş olsun
Teşekkürler 🌹
Dostum genellikle C vitamini çok iyi oluyor
Kesinlikle
Çorba içiyorum.
Güzel
Geçen hafta hastaydım. Hergun portakal sıkıp içtim. Mercimek çorbasi filan yedim.
Portakal c vitamini güzel
Hiç bir şey hasta olunca yemek işi yok sayın hocam
Kötü.
Evet
Yayla çorbası çok iyi geliyo
Güzel
İlk tercihim kelle paça :)
Onu her zaman bulamıyoruz ya. Daha doğrusu hakiki güzel yapanı bulamıyoruz.
Şanslısın
Tarhana çorbası bol limon ve pul biberli
Ölüyü diriltir ya
Çorba makarna
Makarna iyiymiş
Tarhana içerim
Ölüyü diriltir vallahi.
Çorba meyve
Güzel
Hemenn serum
Vermedi serum iğne yaptı.
Kahve kahve kahve..