Türkiye’nin en lezzetli şehri neresi?

Size göre hangi şehrimizin lezzetleri daha güzel?
Ben Hataylıyken Antep'i seçmek istemem..😅
Yok diyemem 😀 Tatlilari pek güzel degil 😀
O da degil 😂 Çünkü baklava hic yemeyecegim bir tatli 😂 Sanirim buradaki şehirler benlik degil diyecegim ama belki Trabzon olabilir 😀
Hadi öyle olsun bir şey demiyorum sjhgk
Teşekkür ederimmmm efenim 😀
Görüş
31Görüş
Antep gadası
Türkiye’nin en lezzetli şehri konusunda farklı görüşler bulunmaktadır. Türkiye’nin her bölgesinde farklı lezzetler bulunmaktadır ve bu lezzetlerin en iyi bulunduğu şehirler de farklılık göstermektedir. Örneğin, Anadolu’nun doğu bölgesinde bulunan Van ve Şanlıurfa’da etli yemeklerin lezzeti ile ünlüdür.
Bana kalırsa ülkemin her İlinin lezzeti muhteşem
Ben bir Trabzonluyum ama kuymağı hiç sevmem yemem de 😂
Dikkatinizi çekeyim 😇😄
Gerek dini farklılıklar, gerek milliyet farklılıkları gerekse de yaşanılan coğrafya etkisiyle birbirinden farklı yemek kültürlerinin buluştuğu yer. Sadece et ağırlıklı olmayan meze kültürünün de çok çeşitli olduğu bir şehir Hatay.
Adana Antep Hatay arasında kaldım.. ama Urfa’yı göremedim
Evet onu diyorum ☺️
Ben kahramanmaraşlıyım ve bir ara Gaziantepte de görev yaptım söyle diyeyim her yemek güzel olmasa da henel olarak güzel bir yer ve Kahramanmaraş da gayet güzel Ben bu soruya Kahramanmaraş-Gaziantep şeklinde cevap vermek istiyorum
Bu anketi neye dayanarak hazırladın merak ediyorum ne yani diğer şehirlerin hiç mi yemekleri lezzetli değil saçmalık!
Bu şehirleri seçmek istedim
Saçma
Bence sen işi bilmiyorsun
Konya değil kesinlikle. Güneydoğuluyum güneydoğu dicem başkası beni doyurmaz ya
Nerelisin kardeşim merak ettim bende güneydoğuluyum
Hatay tabi ki. Antep falan Hataydan yemek dersi alır
Adana zaten en başta alır. Hatay'ın yemek kültüründen en başta etkilenen illerdendir Adana. Ben hem oralarda yaşadım hemde araştırmalar yaptım
Diyarbakır yemekleri enfes. Diğer illerin yemeklerini yemedm
Böyle zengin mutfak dünya da yok. 55 ülke gezdim yok
Dünya bir ev olsaydı mutfağı Antep olurdu. Ben demiyorum, yabancılar diyor.
Aslında belli bir şehri değil, şehirleri güzel. Türkiye'yi meşhur kılan da bu zaten.
Genellikle Antep, Hatay, Adana, Mardin gibi yerler daha lezzetli acı ve etli olduğu için
Gaziantep ve Konya yarışır ama kim galip gelir bilemiyorum
Tabiki bizzz
Baklava da tartışmasız tabiki siz hanımefendi Gaziantep yemekleri çok güzel diyorlar ama tatmak nasip olmadı
adanayı çok severim, kebabını da. ama hepsi nefis tabii
Hepsi, hepsinin kendine ait özel bir mutfağı var.
Doğunun her tArafi
Antep, urfa aşırı güzel yemekleri gitmişimde yemişimdeee harikaaa
En İyi Görüşler