Mutluyken mi yoksa üzgünken mi tatlı yeme ihtiyacı hissedersiniz?

Her iki an hatta her daim 😁
Çikolata özellikle ama tatlı türlerinden de asla ihmal etmiyorum 🤩😋
Pişmaniye o atıştırmalık çerez ama daha nice sütlü çikolatalı tatlılar var şerbetliler den ağır yapılmasa güzel oluyor ama sütlü ve çikolatalı tatlılara soluksuz yumulurum 😄
Eee onuda göze almışızdır ve icabına bakarız 💪🏻🤔
Tatlı seviyor ve tüketiyoruz diye kaloriler kendini bir şey sanmasın ardına bakmadan kovalarız 💪🏻😂😁
Aynen gerekirse kalorileri kandıralım tatlıları çaktırmadan yesek kaloriler de fark edemez ve gelmez de 🤔🙄😁
ama haberi yokmuş gibi çaktırmadan sessizce yedik mi niye şişmanlayalım bunu ustalıkla başaracağımıza inanıyorum 😂 ya da gelsin kolari onu geldiği gibi göndermesini biliriz 😁
Teşekkür ederim 😊 koşu yürüyüş hatta bisiklet turu derken kalori ağlayarak gider 😁
Teşekkür ederim E. İ. G. için hangi kalori canını sıkarsa haber et gerekeni yaparız 🤔🙄😁
Onlar yürüyüşe koşuya bisiklete bakar hepsinin icabına bakarız sıkma tatlı canını salla patlıcanını demiş büyükler 😂😂
Boğaz kısmı önemli bende beslenme düzenine göre hareket ediyorum ve asla pes etmeyeceğiz birikimleri atacağız 😁
Göbeğimizde ve nadide bedenimizde yer etmiş yurt etmiş bütün kalori zararlı birikimlerin hepsini hüsrana uğratıp yok edeceğiz 😊
Teşekkür ederim aynı frekansdan birisiyle sohbet etmek bana da keyf mutluluk veriyor ben hazır cevap ve kulp takmayı seviyorum birçok bireyi eror verdirmişliğim de var 😂😂😂
Aynen tamda dediğin gibi ama geçmişe dair nasıl bir eror anı hatırlamıyor bazıları ise eroru unutmuyor buda benim o anki programlama sistemime belirlenmiş bir yapılanma kararına göre oluyor 😁
Mesela ev taşıma anında koliye tabak bardak vs yerleştiriliyor ya tandığın evini taşırken bana dedi dikkat et bu kırılacak eşya dedi bende baktım ya sen dalgamı geçiyorsun diye dedim hayır ne alaka dedi ya madem kırılacak eşya ne demeye bize taşıtıyor eziyet ediyorsun dedim napacaktık dedi oturup kıralım daha mantıklı değilmi dedim ha gittiğimiz yerde kıracaksak o ayrı tabi gene de sen bilirsin dedim 🙄😂
Cevap
2Cevap
İkisi de. Mutlu olduğumda tatlı yemek istiyorum. Mutsuz olduğumda da mutly olmak için yiyorum.
Genelde canım her zaman ister gadası
reglken
Hep tatlı yiyecek tüketirim
Üzgün olduğum zamanlarda
Üzgünken
Mutlu iken
En İyi Cevaplar