Yeme & İçme Pc içinde yemek kaynatmalı mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sorum tepede odayım kasamla ısıtıyom canım noodle çekti pcye koyup yersem zehirlenir mıyım? TşksBence ölmem 💖 Pc içinde yemek kaynatmalı mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Benim ekran kartıyla noodle yapardım ben 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayıpsın benim ki de aynı tarife uyguluyor. Suyu kaynatma noktasına geyiriyo :Ppp
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. bir şey olmaz gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaptım leziz oldu knk sadece tadı bakır gibiyidi 😋😋 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl What 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Huh? Yorumla Soran +1 yıl Kıskanma lən gel sana da yapim Yorumla
şşyoyoyokbiseyok Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Eveeett 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yardım lazım, suyu dolduramıyom yardım et. Yorumla
_bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Anliyorum hayatim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl :[ Yemek yapanım yok ki napim abla. ]: Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ablasi gurban Yorumla Soran +1 yıl Gel ablam birlikte yapalım 💖 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim ekran kartıyla noodle yapardım ben
Ayıpsın benim ki de aynı tarife uyguluyor. Suyu kaynatma noktasına geyiriyo :Ppp
bir şey olmaz gadası
Yaptım leziz oldu knk sadece tadı bakır gibiyidi 😋😋
What
Huh?
Kıskanma lən gel sana da yapim
Eveeett
Yardım lazım, suyu dolduramıyom yardım et.
Anliyorum hayatim
:[ Yemek yapanım yok ki napim abla. ]:
Ablasi gurban
Gel ablam birlikte yapalım 💖