Yeme & İçme Her sezonda mutlaka yapıp kahvaltıda eksik etmediğiniz reçel hangisi? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀⭐ Çilek ve vişne klasik zaten. ⭐😎😎#tubasueda 🍀🍀 Her sezonda mutlaka yapıp kahvaltıda eksik etmediğiniz reçel hangisi? Cevapla Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Annem evde reçel yapmaz çünkü fazla tüketmiyoruz hafta içi evde kahvaltı yapılmıyor. Küçük kavanoz çilek vişne arada ayva reçeli alıyoruz. Ben daha çok fındık kreması veya Nutella tercih ediyorum 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben reçel sevmesem de çocuklar sevdiği için çilek reçeli olur genellikle 😊 1 1 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Eig için teşekkür ederim 😊 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Recel türlerinden patlıcan receli haric hepsine okeyim ya 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çilek ve incir reçeline bayılıyorum. 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 990 cevap paylaştı. İncir reçeli 1 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 394 cevap paylaştı. İncir 1 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 601 cevap paylaştı. Ayva seviyorum ya. 1 0 Yorumla