Merhabaa 🌸
Acıktığınızda 10-15 dakika içerisinde hazırladığınız bir yemek tarifiniz var mı?
Bence o kadar zamanda patates salatası ya da makarna salatası yapılabilir ya da bir sandviç..

Merhabaa 🌸
Acıktığınızda 10-15 dakika içerisinde hazırladığınız bir yemek tarifiniz var mı?
Bence o kadar zamanda patates salatası ya da makarna salatası yapılabilir ya da bir sandviç..

Acıktığımda imdadıma koşan hep ton balıklı salata olur 🥗
Bir de pratik şekilde yapabilmek için dolapta haşlanmış nohut bulunduruyorum tavada salça, baharatlar ve zeytinyağı ile pişirip
sarımsaklı yoğurdun üzerine ilave edip yiyorum o da mükemmel oluyor
Güzel fikir 👌
Çok acıktığım zaman klasik bir şey yapıyorum. Hem o yüzden ekmek ihtiyacımı karşılıyorum önce ekmeği biraz kızartıyorum Üstüne zeytinyağını üstüne gezdiriyorum onun üstüne salça sürüyorum yanında peynir çok güzel oluyor
Merhaba,
Genelde açlık durumunda kahvaltı türü hazırlarım tabağın içine koyarım peynir zeytin ne yiyeceksem ufak bir de çay demlerim yerim o da olmuyorsa param varsa dışarıdan söylüyorum
Pratik yemek diye bir şey yoktur benim adıma.
O zaman canım ne isterse onu yaparım.
ya da alırım.
Validenin yanında yemek yaparken izlemenin faydaları bu galiba.
Ama en keyiflisini sorarsanız mantı.
En sevdiğim.
2. Sırada sarma ama zeytinyağlı
Zahmetli olmasa ikisi de mükemmel yemekler haklısınız 👌
Emek vermek lazım her güzel şey için.
Zaman harcamak lazım.
O zaman daha değerli kıymetli oluyor.
Çok doğru.
Cevap
16Cevap
Noodle var tabi ki
Sana bir sandviç tarifi vereyim. 2 dilim büyük boy tost ekmeğinin iç yüzeylerine zeytinyağı gezdirip kekik serpiştir. Sonra
Pınar beyaz (labne değil)
Zeytin ezmesi
ince dilim domates
1 dilim hindi füme
koyup üst dilimini kapat. Malzemelerin karışım halde tadı nefis oluyor.
yani sporcu olunca insan alternatifi cok oluyo. dolapta porsiyon halinde onceden tavalik dogranmis tavuk goguslerim var. iki dk da eritip yaninada makarna ya da pilav iki dk da sogan sogus.
Geceleri yemek yemiyoruz sakin ol ve sekmeyi kapat
10-15 dakikada patates salatası yapılabiliyorsa iyi ya anca kaynamaz mı patatesler. Gerçi sonrasında pek bi şey yok hazırlanabilir. Ben ekmek arası acilse eğer
soğan öldürmesi
patates salatası
menemen
Dolabımda her zaman hazır yiyecekler var, acıktığım an ısıtıp yirim
Yumurta dilim salatalık domates beyaz peynir zeytin ustunde zeytin yağı gezdirmek pul biber nane üstüne ohh misss😋
Tost
Bugün köfteci Yusuf'tan kuzu şiş aldım harika 👍
Mükemmel afiyet olsun
Teşekkürler, hazır geliyor 15dk yeterli oluyor ve hem kaliteli hemde lezzetli 🙂
Şu saatte acıktırdın 😅
Özür 😊
Şu resimdeki bürüksel lahanası var ya onun salçalı ve soğanlı yemeğini çok severim.
Vişneli Browni ;)
Tavuk sote yaparım yanında da salata olur
tavuk sote genelde
Bana göre en pratiği sandviç olabilir.
Salçalı yumurta var sayılıyorsa
Menemen en pratik ve doyurucu
Mantı koy hoşlansın ye mis gibi
Harika gõrunuyo
ekmek
Bataklık çorbası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?