Hamsi somon mezgit farketmez evde kendiniz temizlemekten tiksinir misiniz yoksa temizletip mi alırsınız 

Tiksinmem ama uğraşmamak için genelde temizletip alıyorum. Ama kendim de halledebilirim ki yaptım da daha önce. Tiksinmekten ziyade hoşuma bile gidiyor benim sırf bu yüzden cerrah olmak isterdim hep😂
Deniz ürünlerini fazla sevmediğim için çiğ balık kokusunu sevemiyorum. Balıkta fosfor olduğundan dolayı çok nadir yiyorum evde temizlendiği zamanlarda mutfaktan uzak durmaya çalışıyorum.
Cevap
13Cevap
Evet tiksinirim
Ben karadeniz kızıyım. Çok güzel balık temizler, kızartırım. Balığın kokusu bile benim için muaazamdır. Tiksinme söz konusu bile değil..
Balıkları temizlemek hoşuma gidiyor hatta yumuşacık oldukları için sıkasım geliyor o etlerini 😂😂
Genelde temizletip alıyoruz.
Çok gariptir ama balık temizlemekten hem iğrenir hemde korkarım. ama onun dışında kurbanda dananın dersini yüzerken baya zevk almıştım.
Hayır hiç bir et ürününü temizlemekten tiksinmem. Yemeyeceklerim vardır ama temizlerim. Mesela küçük bakıkları yemem koyun kuzu yemem ama temizlerim
İştahla evire çevire yemeyi bilen, yeri geldi mi temizlemesinide bilmeli. Tabi her şey önlerine hazır pişmiş ve temiz şekilde gelince sorun yok..
Dışarıdan aldığım hiçbir ürünü temizletmem. Dışarıda yapılan temizliğe güvenemem. Alırım ve kendim temizlerim. Yani iğrenmem. 🤷🏻
Hic tiksinmem severekte yaparım. Karides kalamar da bunlara dahil
Kendimiz tutarsak şöyle bir kollarımı sıvar temizlerim, dışardan alınca temizlenmiş alırız.😁
Kendim yiyeceksem severek temızlerkm. En sevdıgım et balım etıdır
benim bir tanıdığım var temizlemeyi sevmez bulaşığını sevmez ama 0küz gibide yer.
Yok aksine mini elbisemle yapınca çok mutlu olurum
En huylandığım yemek artık
Mezgiti herkes bilmez en sevdiğim balık
Bilakis, hoşuma gider.
Hayır tiksinmem
Hic temizlemedim ama iğrenmem heralde
Evet
Tiksinmem
hayır temizliyorum
Nowwww
Temizlerim
Ama cidden iğrenç ya