Yeme & İçme Yeşil Risotto yaptım, nasıl gözüküyor sizce? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Farklı şeyler denemek gerekiyor bazen 🍳Edamame, bezelye, kuşkonmaz ♥️ Yeşil Risotto yaptım, nasıl gözüküyor sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Fena sayılmaz gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun güzel görünüyor, ama yemedim 0 0 Yorumla
Mystery1994 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Risotto sevmiyorum ama güzel görünüyor en azından suyu tabağa çıkmamış olması gerektiği gibi görünüyor 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç yemedim o yüzden güzel ya da kötü diyemiyorum. 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Mutlaka denemelisin Yorumla
sevdalık1kuş Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Yapılışını da paylassaydin biz de deneseydik afiyet olsun 😊 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Gayet güzel görünüyor 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Sonunda güzel bir yorum ✅ Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sabah sabah :D afiyet olsun 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Uyumadım ki sabah olsun, gecem kabus gibi geçti. Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Niye hayırdır :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fena sayılmaz gadası
Afiyet olsun güzel görünüyor, ama yemedim
Risotto sevmiyorum ama güzel görünüyor en azından suyu tabağa çıkmamış olması gerektiği gibi görünüyor
Hiç yemedim o yüzden güzel ya da kötü diyemiyorum.
Mutlaka denemelisin
Yapılışını da paylassaydin biz de deneseydik afiyet olsun 😊
Gayet güzel görünüyor
Sonunda güzel bir yorum ✅
Sabah sabah :D afiyet olsun
Uyumadım ki sabah olsun, gecem kabus gibi geçti.
Niye hayırdır :D
istah kapatici gozukuyor
Kari isi gibi duruyor
Hiç yemedim o yüzden güzel mi bilmiyorum
Kusmuk gibi
Rizotta yedik bide yeşili kaldı jxndnd