Çöp et şiş menü fiyatı 150 lira olmuş. Artık çöp et şiş yemek zor mu?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Çöp et şiş menü fiyatı 150 lira olmuş. Artık çöp et şiş yemek zor mu?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Sokakta yarım döner ekmek 50 lira, ayranla birlikte 60 lira. 4 kişilik bir aile alışveriş anında , girip döner yiyor yarım ekmek. 260 - 300 TL bırakıp çıkıyor. 😂😂 Türkiye etin en bol olduğu - olacağı ülke ; onuda yok ettiler işte. Tavuk etli döner satıyorlar artık ben onların martı olduğunu düşünüyorum 😂 Türkiye artık her türlü üçkağıtçılığa müsait. Artık et dönerin arasına patates sıkıştırıyorlar😂 yani 100 gram size verdikleri döner etin yarısı patates. 😂 isimde de uydurmuşlar dümenden : Maraş usulüymüş o. 😂🤣🤣🤣🤣
Geçen gün arkadaşımla kumpir yemeye gittik en fazla 50 tl dir diye yedik 75 tl çıktı o paraya pilav tavuk patates menü yiyorum ben içim gitti artık her şey zor her şey lüks ☹️
Etin pirincin bulgurun fiyatı arttı ama en kötüsü elektrik su gibi harcamalar arttı restoranların da otonom harcamaları arttı dışarıda yemek yemek çok zorlaşti
Çok şükür ben istersem yerimde olmayan yiyemiyor
Offf ama etsiz olmaz ya şu güzellik hakediyor o fiyatı ayda yılda bir de olsa diyelim yiyemeyen alamayana ayıp etmiyim
Doğru diyorsun valla
Yani yine biz iyiyiz bu durumda
Aynen istediğimiz zaman yeme lüksümüz var
Cevap
15Cevap
evet artmış fiyatları doyurucu olması için 1,5 porsiyon falan alınan zamanlar oluyor değmez yani o kadar para
Maalesef her yemek aşırı pahalı
Yani artık dışarıdan yemek yemek tamamıyla bir lüks oldu artık insanlar misafir ağırlamayı ya da dışarı yemeğe çıkarmayı ödü kopuyor
Yakında sadece 10 tane çöp şiş 150 lira olacak. Sadece şişleri yani. Üzerinde et olmadan, mutfak malzemeleri reyonunda.
Kayseri'de öyle zaten
Nasıl ya? 😱
Üzerinde 4 ya da 5 tane küçük et parçası olan 10 tane çöp şiş 150 lira
Yazdığımı okumamışsın, sadece 10 tane boş şişi markette 150 liraya satacaklar demiştim, restoranda değil.
Pardon öylesi de olur zamanla
Şunu yani:
👍
Siz bi de çöp şiş mi yiyordunuz 😄 Benim için hayal olabilir valla hiç heves ettiğim bir şey değildir.
Çok zevkli yemesi
Bana çok zahmetli geliyor o ya.. onun yerine normal kebap yerim kavurma yerim.
Onlarda yenir
Türkiye’de artık genel olarak bir şey yemek zor zaten.
Zaten etin fiyatıyla aynı. Evde yapmaya kalksam, yine aynı masraf. Gidip yerim daha iyi..
Ne çöpü ne şişi kardeş tavuk döner bile alamıyoruz
Kırmızı et yemiyorum fiyatları bilmiyorum. Allah yardım etsin bu insanlars
Yani kasaptan da sipariş edilebilir sonuçta.. Bir çok şeye harcama yapabiliyorken buna da para bulabiliriz diye düşünüyorum.. Keyifli günler..
Tavuk eti dışında et yiyebilen var mı hâlâ?
1 kg sote et alır evde kendim pişirip yerim.
Nerede olmus o? Etiler falan mı
her şey pahalı insanlar aç.
Biz evde mangal yapıyoruz.
Artık hayal oldu sanırım.
Zor olmayan bir şey kalmadı ki artık
Artık normal...
Gerçekti, hayal oldu.
Artık hiçbirsey yiyemicez
Az bile
Evde yapıcaz
He çok zor
Çüş yuh oha breh