Yeme & İçme 2 ay Balığı nasıl pişirmeyi seviyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Büyük ve orta yağlı bir balıksa :) Balığı nasıl pişirmeyi seviyorsunuz? Görüş Yaz 12 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 1 ay Yeme & İçme konusunda 5,5b görüş paylaştı. Büyük balıkları fırında pişirmeyi seviyorum 0 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 36 , eig 100% 2 ay Bu balığın cinsini yazsan daha iyi olur 🤣 yağ oranını nasıl tespit ettin 0 4 Yorumla Soran 2 ay Uskumru. Yorumla Ghost_King 2 ay Yağlı o ızgara yapman lazım yağından arındırmak Yorumla Soran 2 ay Çok yağlı da değil ızgarayla ugrasamam fırına atıcam Yorumla Ghost_King 2 ay Fırın ızgarasına koy altına tepsi koy yağını topla Yorumla
KalisTurb0 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eig 100% 2 ay Buharda haşlama iyi olur. Tavada vıcık vıcık yağ içinde olmuyor. Kendi yağında buharda haşlanacak. 0 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Yoda Yaş: 27 2 ay Balık sevmiyorum pek, evdekiler arada bir eve almazsa hiç yemem, hiç aramam 0 8 Yorumla Soran 2 ay Tabii size varsa yoksa et 😂 ama benim egeli olduğumu deniz ürünlerinin kutsal olduğunu unutmayınız😂 Yorumla NickBırakmadınız 2 ay Foto atmıştın, biliyorum hanfendi. Bilmem mi sandınız 😅 Yorumla Soran 2 ay Midye yiyemiyorum ondan balık aşkım kabardı 😂 bi de temizlemem ayıklamak gerekmiyor ya sosla at pişsin miss Yorumla NickBırakmadınız 2 ay Vayy üşengeç seni 😂 Yorumla Soran 2 ay 😂😂 ayıp Yorumla NickBırakmadınız 2 ay Hiç de değil, uyuyayım ben bari 😅 Yorumla Soran 2 ay Uyu uyu ben de çalışayım anca😂 Yorumla NickBırakmadınız 2 ay Dün akşam 8 den beri çalışıyorum vicdansız, ben bayılıyorum neyse 😅 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 13,3b görüş paylaştı. Fırına vermek lezzetli oluyor 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Yeme & İçme konusunda 828 görüş paylaştı. Yağda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Büyük balıkları fırında pişirmeyi seviyorum
Bu balığın cinsini yazsan daha iyi olur 🤣 yağ oranını nasıl tespit ettin
Uskumru.
Yağlı o ızgara yapman lazım yağından arındırmak
Çok yağlı da değil ızgarayla ugrasamam fırına atıcam
Fırın ızgarasına koy altına tepsi koy yağını topla
Buharda haşlama iyi olur. Tavada vıcık vıcık yağ içinde olmuyor. Kendi yağında buharda haşlanacak.
Balık sevmiyorum pek, evdekiler arada bir eve almazsa hiç yemem, hiç aramam
Tabii size varsa yoksa et 😂 ama benim egeli olduğumu deniz ürünlerinin kutsal olduğunu unutmayınız😂
Foto atmıştın, biliyorum hanfendi. Bilmem mi sandınız 😅
Midye yiyemiyorum ondan balık aşkım kabardı 😂 bi de temizlemem ayıklamak gerekmiyor ya sosla at pişsin miss
Vayy üşengeç seni 😂
😂😂 ayıp
Hiç de değil, uyuyayım ben bari 😅
Uyu uyu ben de çalışayım anca😂
Dün akşam 8 den beri çalışıyorum vicdansız, ben bayılıyorum neyse 😅
Fırına vermek lezzetli oluyor
elektrikli ızgara ya da tavada
Firina vermek lezzetli oluyor
Firinda pişirmeyi tercih ediyorum
fırında güzel gider
Yağda
Ben yemeyi seviyorum