Açıkcası hep iyi yerlerde alırım. Geçen çok lüks bir yerden aldım ama tadını beğenmedim. Daha sonra kıyıda köşede bulunan küçük esnaf dönercisinden aldım çokta güzeldi tadı. Siz hangisini tercih ediyorsunuz?

Açıkcası hep iyi yerlerde alırım. Geçen çok lüks bir yerden aldım ama tadını beğenmedim. Daha sonra kıyıda köşede bulunan küçük esnaf dönercisinden aldım çokta güzeldi tadı. Siz hangisini tercih ediyorsunuz?

Kesinlikle küçük esnaf döneri derim. Çünkü orada döner daha çok emeğe, ustalığa dayanıyor. Genelde ustası sabahtan kendi eliyle hazırlar, eti marine eder, her lokmada o emeği hissedersin. Lüks lokantalarda ise her şey daha sistemli, sunum odaklı; ama bazen lezzet ikinci planda kalıyor. Bir keresinde küçük bir dükkânda yediğim et döner hâlâ damağımda, yanında bol soğan, az turşu... Fiyatı da uygun tabii. Atmosfer samimi, esnafla iki muhabbet etme şansın bile oluyor. Bence döner, biraz da sokakta, doğal ortamında güzel. Lezzet arayan küçük esnafa uğrasın.
Cevap
6Cevap
lüks lokanta
Sokak lezzeti olarak geçen lezzetleri lüks lokantalarda yemeyi hiç mantıklı bulmuyorum
Tadı, lezzeti ve görünüşü güzel bir yerden alırım. Bu kriterleri sağlayan lüks yerler veya küçük esnaf olması farketmez.
Küçük esnafın döneri daha güzel ve lezzetli oluyor
Ben salaş rahat mekanları daha cok seviyorum o yüzden küçük esnaf derdim
Ben de hep burada bir tanıdığımız var Çok da güzel yapıyor oradan alırım
Esnaf döneri her zaman daha lezzetli gelmiştir bana.
Temiz ve düzgün olsun da küçük esnaf lüks lokanta fark etmez
Küçük esnaftan bu saatten sonra bir şey almam.
ikiside aynı değilmi?
Döner her daim iyidir
Küçük esnaf
Temiz mekan döneri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?