Yeme & İçme 1 ay Sebzeli bulgur pilavı mı, pirinç pilavı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Sebzeli bulgur diyorum ben :D Sebzeli bulgur pilavı mı, pirinç pilavı mı? Görüş Yaz 37 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Eoéa_EoéaFenomen Takip Et Guru Yaş: 20 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,7b görüş paylaştı. İkisini de seviyorum, pirinç pilavı ama şu an sebzeli bulgur pilavı istedim yaa. 🙄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Phantaso22 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eig 79% 1 ay Meyhane pilavı derler bizde. Pirinci sevmeme rağmen içinde kuzu eti olan sebzeli ve etli bulgur pilavı en sevdiğim yemekler listesinde ilk 3e girer net Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
MericG Takip Et Guru Yaş: 39 , eig 68% 1 ay tabi ki bulgur... başbaşı ya da başakbaşından (işlenme türü) yapılmış bir (meyhane) usulü bulgur pilavı bol salçalı pufffff. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Bulgur her zaman sağlık açısından da tercihimdir. Bu yüzden sebzeli bulgur pilavı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Blondesmann Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 97% 1 ay Yeme & İçme konusunda 439 görüş paylaştı. Pirinci yoğurtla severim ancak bulgurun yeri başka bende Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
myraes Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 771 görüş paylaştı. Pirinç pilavını değişmem. Üzerine de tavuk olursa çok daha iyi. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
burhandeja15 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 306 görüş paylaştı. İçine iri iri domates biber doğra pişir geçen aylarda nineme gittik yapmış cok cok beğendim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 13b görüş paylaştı. Sebzeli bulgur pilavı. acıktım şimdi ya :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 4 yorumu gör Soran 1 ay Ben de :D Barış_LonelyForever 1 ay Afiyet olsun :D Soran 1 ay Sağol :) Barış_LonelyForever 1 ay Rica ederim :)
NevHa Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 671 görüş paylaştı. Sebzeli bulgur pilavı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Abdullahankara06 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eig 100% 1 ay Tereyağlı sade bulgur daha iyi aslında… Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Alastor39 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Tavuklu pilav > tüm pilavlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
seksikomodoejderi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay BulgurPilav basbas kalori Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 97% 1 ay Sebzeli bulgur pilavı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Zebzeli birinç bilavı diyorfum ben Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 26 1 ay Yeme & İçme konusunda 2b görüş paylaştı. Pirinç pilavı kadar güzel bir şey yok Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Soslu sebzeli bulgur 😍😍 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 34 , eig 39% 1 ay Sebzeli pirinç pilavı 🙄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 5,1b görüş paylaştı. Sebzeli pirinç Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HardFastFierY Takip Et Yoda Yaş: 31 1 ay Ben sonuna kadar prinç pilavını savunuyorum 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Yoda Yaş: 31 , eig 97% 1 ay Yeme & İçme konusunda 510 görüş paylaştı. Bulgur pilavı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
20Görüş
İkisini de seviyorum, pirinç pilavı ama şu an sebzeli bulgur pilavı istedim yaa. 🙄
Meyhane pilavı derler bizde. Pirinci sevmeme rağmen içinde kuzu eti olan sebzeli ve etli bulgur pilavı en sevdiğim yemekler listesinde ilk 3e girer net
tabi ki bulgur... başbaşı ya da başakbaşından (işlenme türü) yapılmış bir (meyhane) usulü bulgur pilavı bol salçalı pufffff.
Bulgur her zaman sağlık açısından da tercihimdir. Bu yüzden sebzeli bulgur pilavı.
Pirinci yoğurtla severim ancak bulgurun yeri başka bende
Pirinç pilavını değişmem. Üzerine de tavuk olursa çok daha iyi.
İçine iri iri domates biber doğra pişir geçen aylarda nineme gittik yapmış cok cok beğendim
Sebzeli bulgur pilavı. acıktım şimdi ya :D
Ben de :D
Afiyet olsun :D
Sağol :)
Rica ederim :)
Sebzeli bulgur pilavı.
Tereyağlı sade bulgur daha iyi aslında…
Tavuklu pilav > tüm pilavlar
Bulgur
Pilav basbas kalori
Sebzeli bulgur pilavı.
Zebzeli birinç bilavı diyorfum ben