Yemek yediğiniz yerde ödemeyi hangi yöntemlerle yaparsınız?

Genelde dışarıda pek yemek yemem evde kendim yapıyorum bazen değişiklik olsun diye dışarıda yediğim zamanda genelde kredi kartıyla ödeme yapıyorum
Biz de evde yiyoruz zaten ev yemeği tasarruf demektir. Bir gün elinden yemek yemek isterim. 😄😄😄😄
Aynen öyle ev yemeği hem daha sağlıklı olur hem daha bereketli ve masrafsız oluyor bence ev yemeği gibisi yok 🙋🙋
Yani ben de dışardan yiyen birisi değilim. Anne yemeği her şeyden mükemmeldir.
🤗🤗
EİG için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Rica ederim
Bu kadar nakit cevabi gelmesine şaşirdim artik devir kart dijital ve kolaylik devri olunca ben banka karti kullaniyorum. Kredi karti kullanmam
Kredi kartı borcu yüktür. Nakit en iyisi
Görüş
16Görüş
Ben genelde eve sipariş veriyorum nakit ödeme yapıyorum ya da gittiğim yerlerde yemek yiyorsam yine nakit ödeme yapmayı tercih ederim
Ben de nakit ödeme yapıyorum.
🤗🤗
Nakit ödeme yaparım zaten tutacağı 100-150₺ gerek yok
Aynen abi ne gerek var kredi kartına
Temazssız banka kartı
Temassız*
ooovv temassız da olur 😄
Şöyle temizinden dayakla ödeyeceğim kaliteli bir restoran olsa keşke. Enfes bir ziyafet çekip, tatlısı, kahvesi içildikten sonra abi yüzüme vurmayın diyeceğim biryer olsa..
😄😄😄😄
Kredi kartı kullanmayacaksam nakit öderim. Küçük bir işletmeyse ekstra hassasiyet gösteririm. Ülkece zor bir süreçten geçiyoruz minicik bir katkı bile insanı mutlu kılar
Çok doğru bir konuya parmak bastın.
Böyle bir enflasyon da nakit demek yalan söylemektir. Tabii arada nakit verenler olacaktır ama millette para yok ki nakit ödesin.
Doğru diyorsun gerçekten öyle
Bazı yerler kredi kartı kabul etmiyor bende nakit ödüyorum o zaman. Normalde kredi kartı rahat oluyor parayla uğraşmak istemiyorum
Doğru her yerde pos cihazı olmuyor.
yemek bitmeye yakin saçimdan bi kili tabaga koyarim kavga cikarir giderim
😄😄😄
Dijitallesen dunyaya inat hala nakit 😅
Hay senin aklına kurban olayım. Nakit nakit nakit. Nakit her zaman iyidir. Kredi kartı bataklıktır.
Bazen ekmeği bile kartla ödüyorum
Allah Allah enteresan 😄😄
Genelde nakit ödeme yaparım hocam..
Ben de
ben nakitçiyim. alışverişte de
En iyisini yapıyorsun. Hiç değmez kredi kartı kullanmaya. Beni ikna edemediler o konuda.
Yemek olayında kartla ödemeyi sevmiyorum😵
Kredi kartı kullanıyorum nakit pek taşımam
Banka kartı ile..🤭😅
Kredi kartı kullanmam
Banka kartıyla genellikle kredi kartı kullanmam
mümkün olduğunca nakit
Nakit ödüyorum
Nakit öderim anında görüntü
En İyi Görüşler