Yeme & İçme 2 ay Bugün ne yesem, ne yemek yapacağımı düşünmekten bıktım? Ateşinvarmıı Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bir yemek söyleyin Bugün ne yesem, ne yemek yapacağımı düşünmekten bıktım? Görüş Yaz 14 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TencereYemeği_12Fenomen Takip Et Xper 7 Yaş: 26 2 ay Yeme & İçme konusunda 397 görüş paylaştı. Cuma akşamına karnıyarık çok iyi gider :)) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Ateşinvarmıı 2 ay Patlıcan sevmiyorum 😄 Yorumla
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 2 ay Yeme & İçme konusunda 5,5b görüş paylaştı. Bezelye Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mhmtkrds633 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eig 96% 2 ay Lahmacun, Ardındab bi porsiyon ciger acılı yiyin yanında bol köpüklü Ayran😋😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 38 2 ay Yeme & İçme konusunda 4b görüş paylaştı. Liste hazırla sen de her güne bir yemek yaz işte yanına çorba salata varsa istiyorsan bitti gitti düşünmene de gerek kalmaz. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Ateşinvarmıı 2 ay Bir keresinde yapmıştım onu sonra neden bıraktım bilmiyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 13,1b görüş paylaştı. Bence makarna olsun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 5 yorumu gör Ateşinvarmıı 2 ay Yedim bile😄tnx Barış_LonelyForever 2 ay Afiyet olsun hangi yemeği yediniz :D bende poğaça yedim az önce Ateşinvarmıı 2 ay Makarna işte Ateşinvarmıı 2 ay Size de afiyet olsun Barış_LonelyForever 2 ay Teşekkürler
Arifolananlar26 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eig 46% 2 ay Bol soslu güzel bir spagetti olabilir... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör Ateşinvarmıı 2 ay Sanırım yine onu yapacağım😄hep domates soslu yapıyorum senin başka bildiğin var mı Yorumla Arifolananlar26 2 ay domates sosuna kekik ekle farklı bir lezzet geliyor Yorumla Ateşinvarmıı 2 ay Onu ekliyorum zaten neler ekliyorum bir görsen😄 Yorumla Arifolananlar26 2 ay hımm meriyetliyiz demek... Yorumla Ateşinvarmıı 2 ay Meriyet?😄 Yorumla Arifolananlar26 2 ay merifettttt :D :D :D :D Yorumla
Hayalsiz_Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 100% 2 ay kabak yemeği yaptım ben mis Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Ateşinvarmıı 2 ay Kabak sevmiyorum 😔 Yorumla Ateşinvarmıı 2 ay Afiyet olsun Yorumla Hayalsiz_Adam 2 ay teşekkür ederimm sende yaparsın ya hafif kolay bir tarif Yorumla
Cyclaxss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 99% 2 ay B0k ye Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör Ateşinvarmıı 2 ay Şey ben insan olduğum için o tür şeyler tüketmiyorum sizin menünüzün belki de ana yemeğidir ama biz insanlar o tür şeyler yemeyiz Yorumla RobertAdam 2 ay @Ateşinvarmıı güzel cevap 😂 Yorumla
Krkmz555 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eig 95% 2 ay Orman kebabı 😁 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Ateşinvarmıı 2 ay Hele şimdi 😄 Yorumla Krkmz555 2 ay Niye ki çok mu uzun sürer Yorumla Ateşinvarmıı 2 ay Yani biraz Yorumla Krkmz555 2 ay O zaman makarna kafi 😁 Yorumla
RobertAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eig 90% 2 ay Tırşık yap Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 5 yorumu gör Ateşinvarmıı 2 ay O ne Yorumla RobertAdam 2 ay Türlü 😋 Yorumla RobertAdam 2 ay Yanında pilav Yorumla Ateşinvarmıı 2 ay Ben patlıcan da sevmem ki😄 Yorumla RobertAdam 2 ay En iyisi koy kahvaltılığı onu yiyin Yorumla
burkiii41 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Pilav kuru salata Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Ateşinvarmıı 2 ay En güzeli de fasulye ıslatmadım😄 Yorumla burkiii41 2 ay Fasulye benden gerisi senden 😀 Yorumla Ateşinvarmıı 2 ay Oldu😄 Yorumla burkiii41 2 ay O zaman ne yapican biliyon mu patates kızartması köfte Yorumla
ReyPalpatine Takip Et Xper 4 Yaş: 23 2 ay Cheese burger Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Ateşinvarmıı 2 ay Malzemeler var ama canım istemiyor 🙄 Yorumla
Haşindelikanli10 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 2 ay Patlıcan musakka. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Ateşinvarmıı 2 ay Patlıcan sevmiyorum 😄 Yorumla Haşindelikanli10 2 ay Ne seviyorsun Yorumla Ateşinvarmıı 2 ay Et severim 🤔 Yorumla Haşindelikanli10 2 ay Hmmm başka :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
11Görüş
Cuma akşamına karnıyarık çok iyi gider :))
Patlıcan sevmiyorum 😄
Bezelye
Lahmacun, Ardındab bi porsiyon ciger acılı yiyin yanında bol köpüklü Ayran😋😅
Liste hazırla sen de her güne bir yemek yaz işte yanına çorba salata varsa istiyorsan bitti gitti düşünmene de gerek kalmaz.
Bir keresinde yapmıştım onu sonra neden bıraktım bilmiyorum
Bence makarna olsun
Yedim bile😄tnx
Afiyet olsun hangi yemeği yediniz :D bende poğaça yedim az önce
Makarna işte
Size de afiyet olsun
Teşekkürler
Bol soslu güzel bir spagetti olabilir...
Sanırım yine onu yapacağım😄hep domates soslu yapıyorum senin başka bildiğin var mı
domates sosuna kekik ekle farklı bir lezzet geliyor
Onu ekliyorum zaten neler ekliyorum bir görsen😄
hımm meriyetliyiz demek...
Meriyet?😄
merifettttt :D :D :D :D
kabak yemeği yaptım ben mis
Kabak sevmiyorum 😔
Afiyet olsun
teşekkür ederimm sende yaparsın ya hafif kolay bir tarif
B0k ye
Şey ben insan olduğum için o tür şeyler tüketmiyorum sizin menünüzün belki de ana yemeğidir ama biz insanlar o tür şeyler yemeyiz
@Ateşinvarmıı güzel cevap 😂
Orman kebabı 😁
Hele şimdi 😄
Niye ki çok mu uzun sürer
Yani biraz
O zaman makarna kafi 😁
Tırşık yap
O ne
Türlü 😋
Yanında pilav
Ben patlıcan da sevmem ki😄
En iyisi koy kahvaltılığı onu yiyin