Merhabaa 🌸
Benim için lezzeti bir tık daha ön planda. Ama görsellik elbette önemli. Mesela bir yemek tabağı güzel bir sunumla hazırlanmış, süslenmişse o tabak şahane ve iştah açıcı görünür.
Yemeğin sunumu sizin için ne kadar önemli?

Merhabaa 🌸
Benim için lezzeti bir tık daha ön planda. Ama görsellik elbette önemli. Mesela bir yemek tabağı güzel bir sunumla hazırlanmış, süslenmişse o tabak şahane ve iştah açıcı görünür.
Yemeğin sunumu sizin için ne kadar önemli?
Sunum dünyası bu kadar genişleyip de revaçta olmazdı görünüm önemli olmasaydı. O açıdan görüntü gerçekten önemlidir. Ama Anadolu'nun '' keşkek '' gibi enteresan lezzetleri de vardır mesela. İlk yediğimde görüntüden ötürü ön yargım vardı, etli yapılmıştı ve öyle de görünmüyordu. Ama inanılmaz lezzetlidir ve unutulmaması gerekiyor bence. Öte yandan şırdan yemeyenlerin çok büyük bir bölümü maalesef görüntüden etkileniyor sadece. Yemeden bana da pek güzel görünmüyordu ama gerçekten lezzetli. Mumbar yahut kokoreç de öyledir. Çok karışık ve iştah açıcı görünmüyor ama güzel lezzetler...
Mumbar ve şırdan konusunda bende öyle düşünüyorum bana göre de iştah açıcı değiller hiç yemedim ama yemeyi de düşünmüyorum. Ayrıca kokoreçe karşı bende ön yargılıydım ama ilk kez denediğimde cidden sevdim.
Görüş
47Görüş
Merhaba,
Nasıl ki bir insan sevişeceği zaman kadında da erkekle de önce temizlik ve görsellik bir fiziki güzellik arar daha sonra da o işin tadına varır, işte yemekte de önce görsellik sonrasında tadı önemlidir.
Tadı
lezzet olsunda goruntunun pek bi onemi yok. 😋. sey gibi dusun. guzel bi seks icin karsi tarafin cok guzel olmasi , hazzi arttirmiyor. karsi tarafin tutkulu olmasi hazzi artiriyor. ayni sey yani. cok guzel gorunen ama tadi guzel olmayan yemekle. cok seksi gorunen ama yatakta put gibi olan kadin ikiside ayni sey benim gozum, de. biri istegi kirar. digeri istagi kapatir.
İlginç bir bakış açısı 😅
😂😂
Görünüşü çok iyi olan şeylerin tadı genelde iyi olmuyor. Damak zevki önemli sırf görüntüsü için hiçbir yemeği yemek istemem bazen bu iyi görünüyor diyip sipariş ettiğim yemeklerden pişmanlık duyduğum oldu. Yeni tatlara açığım ama dediğim gibi damak zevkime uymuyorsa beğenmiyorum.
Her ikiside önemlidir yani genellikle gözüme hitap etmiyorsa yememeyi tercih ediyorum, çok nadiren görüntüsünü beğenmeyip de tadına baktığım yiyecek olmuştur.
Tabikide lezzet en büyük ana faktördür ama görüntünün de ondan geri kalır yanı yok.
Tadı önemlidir tabi ki, görüntüsü bazen yanıltıcı olabiliyor, sunumda burada etkili ama yemeği tatmadan önce sadece görüntüsüne bakarak değerlendirmem.
bir de bazı yemekler görüntüsü nedeniyle zaten çok malzeme içerdiği için kötü gibi görünür ama yiyince sevebiliriz
Oovv taco denemiştim bi ara. Çok iyi oluyor. Çeşit çeşit soslar yapmıştım. İlk fırsatta yapacağım...
Yemeğin görüntüsü önemli ama tadı daha çok önemli
Tacoyu çok merak ediyorum deneyeceğim bir gün.
Ben bi haftasonu Meksika mutfağı yaptım. Taco, nachos, Meksika pilavı ve fajita yaptım.. 👍En çok taco ve fajitayı sevdik
Tadı önemli bu arada fotoğraftaki yemeğin adı ne?
Taco sanırım yabancı bir yemek denemeyi çok isterdim baya güzel görünüyor.
Evet baya iyi bir yemeğe benziyor.
Görsel çok önemli, görselini beğenmediğim bir yemeği yemek istemem.
Katılıyorum.
Kuşum tabiki tadı önemli. Ne kadar iyi hazırlanmış olursa olsun tadı kötüyse yenmez. Ama el lezzeti iyi olan birisi yapıyor sa ara sıra şu resimdeki gibi sunumlar hazırlar sa fena olmaz. İnsan ara sıra kendisini şımartmalı 😂👌
Yemeğin görüntüsü ve tadı değil içindekiler, kadının görüntüsü ve tavrı değil geçmişindekiler önemlidir...
her şeyin ilk önce görüntüsü ilgi çeker {bu bi gerçektir} her şeyde olduğu gibi
yani önce görüntü sonra ise tat önemlidir
İlk önce yemeğe şöyle bir bakıcam gözümü doyuruyor mu sunumı iyi mi diye sonra lezzetine bakıcam verdipim paraya değiyor mu diye cevap ikiside
Tat önemli görüntü orta iyice de kötü yapmasın yerim.
Sevdiğim bir insan yapmışsa yemeği zehir olsa yerim.
Sesimi çıkarmadan
Tadıdır.
Her zaman.
Görüntüye takılmam.
Genelde tadarak karar veririm.
Önyargısız olduğumdan ötürü galiba.
İkisinin de önemi var ama tadı daha çok önemli benim için
Tadı daha önemli. Görüntüsü iştah açıcı olmayıp tadı çok lezzetli olan yemekler var.
Görüntüsünü önemserim, bazı şeyleri yiyemem bu nedenle.
Görüntüsü daha çok önemli ilk önce baktığın zaman iştah açıcı olmalı
İlk göze hitap tabiki ama olmasa da olur ama tadı olmaz ise olmaz 😅
En İyi Görüşler