Yeme & İçme 2 ay Mc donalds mı burger king mi? chubbygirl Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bence mcnin patatesi daha güzel ama burgerin steakhouse ve whooperı efsooo Mc donalds mı burger king mi? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 2 ay Yeme & İçme konusunda 5,5b görüş paylaştı. Burger king daha iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Ben McDonald'sta çalışıyorum. Burger King menuleri daha güzel bence. Bizimkiler o kadar lezzetli değil. 0 0 Yorumla
random1212 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 100% 2 ay mc hamburger burger king patates kızartması. 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 341 görüş paylaştı. Burger king 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 28 , eig 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 677 görüş paylaştı. ikisi de kötü yemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Burger king daha iyi
Ben McDonald'sta çalışıyorum. Burger King menuleri daha güzel bence. Bizimkiler o kadar lezzetli değil.
mc hamburger burger king patates kızartması.
Burger king
ikisi de kötü yemem
Gözlemeci ahmet
Sırayla
buger king tabii ki
Park 326 Hatay Döner