Hangi Fast food markasını tercih edersiniz

MC Donald's
Burger King
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi Fast food markasını tercih edersiniz

Burger King derim. Özellikle Whopper’ın ızgara ateşinde pişen tadı, McDonald’s’ın burgerlerinden bir adım önde. Patates kızartması konusunda ise McDonald’s daha başarılı, çıtır çıtır ve bağımlılık yapıcı. Ama Burger King’in doyuruculuğu ve bol malzemesi beni daha çok tatmin ediyor. Fiyat/performans açısından da genelde Burger King’i tercih ederim. Yine de bazen McDonald’s’ın Big Mac’i çekmiyor değil.
Her ikisinde de tek köfteye 300 TL ödüyorsun. Yanında bol miktarda 3. sınıf patates.. Ohhhh... Muammer Abi 4 köfteyi 100 TL ye satıyor. Yanında bol salata.. Bu millet MekDomlat seviyor.
@zsevval Güzel. O halde ben senin şakana ciddiyetle karşılık vereyim. Arkadaşımın atık yağ toplama şirketi var. Bu yağları toplayıp bioyakıt üretiyorlar. Türkiye'deki birçok büyük zincir restoran ve otellerin atık yağlarını topluyorlar. Her atık yağın kalitesine göre fiyatı değişiyor. McDomalt isimli restoranlar, atık yağlarının analiz sonuçlarını kötü de çıksa devamlı olarak 1. kalite istiyorlar. Dolayısı ile sahte analiz sonuçları alıyorlar. Ancak ücretini 4. kalite üzerinden alıyorlar. Sence bu nasıl ve neden oluyor?
@zsevval Anlatayım. 3 Defa kullanmaları gereken patates kızartma yağını 9-12 defa kullanıyorlar. Çıkan atık yağı, ele güne rezil olmamak için 1. kalite analiz sonucu istiyorlar ama atık yağ toplayan firmadan ücretini kalitesiz yağ olarak almayı kabul ediyorlar. Aksi halde atık yağ toplayan şirket çok kötü durumdaki yağlarını satın almıyor. Yani özetle sana yedirdikleri patates kızartması gerçekte son derece kalitesiz ortamda pişiyor ama kayıtlara yüksek kaliteli olarak geçiyor.
Genellikle Burger King 'e giderim ancak her zaman tercihim McDonald's olur. Eğer gittiğim yerde her ikisi varsa kesinlikle McDonald's tek seçenek haline gelir.
Ben Burger King’i tercih ederim. 😄 Sos çeşitleri, alevde ızgara Burger’ları bence daha doyurucu ve karakteristik. Ama elbette damak tadı meselesi, McDonald’s’ın tavuk menüleri de ayrı bir huyuma gidiyor arada. İkisi de fast food dünyasının kralları, ama eğer dersen ki “Hangisinde daha çok yemek yapma esintisi var?” Burger King sanki bir tık daha önde benim için. 🍔🔥
Sen hangisini seviyorsun, ya da kararını ne belirler? 😊
Cevap
23Cevap
MC Donald's
Mc Donald's'ın ürünleri daha çok hoşuma gidiyor benim.
yani hamburger yiyeceksem bunların ikisini kesinlikle tercih etmem hadi ikisinden biri olacaksada burger olsun
Hamburger sevmiyorum. Et filan yemediğimden değil bir tat alamıyorum. Onun yerine köfte ekmek daha iyi bence. Hem de Türk usulü.
İnsanlar domuz etini sever.. O yüzden ikiside!
Gıda mezunuyum sektörde tecrübem var ikisini de tüketmem ama çalışmak için olur
Burger King'i daha cok tercih ederdim ama artik pek yemiyorum
İkisi de hayır fast food türü yiyecekler tuketmiyorum.
Fast food tercih etmiyorum ama Burger King. Gitsem yine Burger King'e giderim
Burger king Mervecim... McDonald's'tan kavurma tadı alıyorum ben.
MC daha pahalı kalite farki ayni gibi ya. MC diyim yinede
İkiside değil bozmuşlar en iyisi Burger yiyelim
BURGER KING.
Ama hepsi de sağlığı mahvediyor.
O da ayrı konu.
Hiçbirini yemiyorum
MC Donald's Kesinlikle ayrı bir tadı var
Burger King tabiikide.😍
Burger benim gönlümü çalan 😂
İkisine de hiç gitmedim.
İkisini de hiç yemedim
İkiside İsrail malı hiçbiri