Sokak lezzetleri bir başka güzeldir. Peki siz hangi lezzete bayılırsınz?

Çıtır çıtır bir gevrek aşırı lezzetli oluyor.
Sokak lezzetleri bir başka güzeldir. Peki siz hangi lezzete bayılırsınz?
Çıtır çıtır bir gevrek aşırı lezzetli oluyor.
'' Mutlaka '' şeklinde bir arayışta değilim. Ama aslen kıstasım '' evde yapılması zor olan yiyecekleri dışarıda sokak lezzeti olarak yemek '' tir daima. Bu doğrultuda eskiden midye yerdim, Allah affetsin; caiz değilmiş, bıraktım. Eğer temizliğine güvendiğim ve iyi yapan yer varsa dürüm çeşitleri yahut kokoreç olabilir.
Görüş
21Görüş
Artık dışarda yemek için heveslendiğim bir yiyecek yok ya. Yanımdakiler ne yemek isterse onlara eşlik ediyorum sadece
Hevesim yok yani bilemedim neden. Gidip yiyince soğuduğumda olmuyor gayet iştahlı yiyorum ama yemediğim zaman da yokluğunu hissetmiyorum
Dışarıda olduğunuzda mutlaka yemeği istediğiniz sokak lezzeti hangisidir? ↗ sorunuzu birebir kopyalamışlar şikayet edin isterseniz :)
Miss gibi olur elbette keyifli yemek gerekli. Buna çok alışığım ben ya ama @KizlarSoruyor ilgilenecektir tabi ki
Bardakta mısır😋
Artık dışarda yemek yeme hevesim kalmadı ya
Ben göndereyim sana
Simit mutlaka yerim.
Benim canım daha çok kahve çekiyor dışarda Bizim burada çarşıda taze kahve çekiyorlar öyle bi kokusu varki mis anlatılmaz yaşanır kahve sevmeyen birini bile içirir tüm caddeleri sarar kokusu çekerim içime içime ☺️
Vapura binerken gevrek ve peynir olmalı mutlaka. Ama bişey diyim mi.. Şimdi kapalı tip vapurlar var.. Tüm zevkimizi ziyan ediyor.. Yazık değil mi ya bu izmirlilere... Ne anladım ben vapura binmekten yüzümde rüzgarı hissetmedikten sonra...
Aynen.. Kapalı olan vapur saçmalık!
Midye olabilir. tadı nasıl acaba ton balığı gibi mi?
Tadını anlaman için küçük bir ipucu vereyim sana. Pirinç pilavına karabiber at normal attığından az daha fazla olsun. Onun üzerine de limon sık ve tadına bir bak.
Anladım teşekkür ederim pirinç pilavı piştiğinde mutlaka deneyeceğim, ilginçmiş.
Mutlaka dene. Beğeneceğini düşünüyorum bakalım. Tabi Midye eti de var ama aldığın tat dediğime yakın
benim bu konuda "mutlaka" larim yok gizem. Ama genellikle evde kendim yapamadığım iskender kokoreç iskembe vs seyleri tercih ederim.
Kokoreç sayılır mı sabah sabah ne iyi giderdi
Bu ütü tostu çok merak ediyorum ama çevremde hiç yok bulamadim
Genelde dışarıda yemek yemiyorum yersem de bilindik ve güvenilir bir yerse er döner yerim
Tantuni senin.
Sence polis olmak mı daha iyi öğretmen olmak mı?
Sırf bu yüzden Lübnan'a gidicem ya
Simit ve köfte ekmek..
Köfte ekmek reis
çay ve simit diyecem ama lüks oldu
Simit ayran
Koookoooreçç 💟💓🥳
Tiritci mithat ta tirit hanımefendi
Patlamış mısır
En İyi Görüş