Yeme & İçme 2 ay Yemeklerin yanında en çok hangisini tercih ediyorsunuz? Salata mı yoğurt mu? Lindström Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Salata Yoğurt Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yemeklerin yanında en çok hangisini tercih ediyorsunuz? Salata mı yoğurt mu? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 2 ay Yeme & İçme konusunda 5,5b görüş paylaştı. Yoğurt daha sık tercih ediliyor 1 0 Yorumla
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Yeme & İçme konusunda 10,8b görüş paylaştı. Olursa salata gadası 1 0 Yorumla
merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 99% 2 ay Salata ya da cacık aslında yoğurttan ziyade. Ayırt edemedim ikisi de olmadan yemek yemiyorum :D 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 122 , eig 52% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,3b görüş paylaştı. Salata severim , yoğurt ta varsa kabul 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 13,1b görüş paylaştı. Salata tabi ki 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 31 , eig 54% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b görüş paylaştı. Salata tercih ederim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Yoğurt daha sık tercih ediliyor
Olursa salata gadası
Salata ya da cacık aslında yoğurttan ziyade. Ayırt edemedim ikisi de olmadan yemek yemiyorum :D
Salata severim , yoğurt ta varsa kabul
Salata tabi ki
Salata
Salata tercih ederim
Salata :)