Yeme & İçme Yemeklerin yanında en çok hangisini tercih ediyorsunuz? Salata mı yoğurt mu? Lindström Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Salata Yoğurt Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yemeklerin yanında en çok hangisini tercih ediyorsunuz? Salata mı yoğurt mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Olursa salata gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Salata tabi ki 1 0 Yorumla
merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Salata ya da cacık aslında yoğurttan ziyade. Ayırt edemedim ikisi de olmadan yemek yemiyorum :D 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Salata severim , yoğurt ta varsa kabul 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olursa salata gadası
Salata tabi ki
Salata ya da cacık aslında yoğurttan ziyade. Ayırt edemedim ikisi de olmadan yemek yemiyorum :D
Yoğurt daha sık tercih ediliyor
Salata severim , yoğurt ta varsa kabul
Salata
Salata tercih ederim
Salata :)