Yeme & İçme 2 ay Karalahana sarması ne kadar bir sürede pişer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Karalahana sarması ne kadar bir sürede pişer? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
çoktaumurumda Takip Et Bilge Yaş: 53 , eig 99% 2 ay kısık ateş ile yaklaşık 45 dk ile bir saat arasında (önceden yapraklar haşlanması gerekiyor) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
HayaletCaspır Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eig 100% 2 ay 2 saat pişmesi lazım sende karadenizlisin herhalde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 13 yorumu gör Soran 2 ay Yok değilim ama bu sarmaya bayılıyorum :D O kadar sürmez ya bence Yorumla HayaletCaspır 2 ay Bende pek bilmiyorum bekle anacuma soram Yorumla Soran 2 ay Tamamdır Yorumla HayaletCaspır 2 ay Haşlanmışsa 50 dakika dedi Yorumla Soran 2 ay Sağ olsun :D Teşekkürler. Sen karadenizli miydin? Yorumla HayaletCaspır 2 ay Evet samsunun zirveli daglarında büyüdüm Yorumla Soran 2 ay Çok güzel oralar ya şanslısın Yorumla HayaletCaspır 2 ay Sen bir de çalışma şartlarını gör kanka sen nerelisin Yorumla Soran 2 ay Bitlis :D Yorumla HayaletCaspır 2 ay O ne abo vış anneğ ilk defa bitlisli gördüm Yorumla HayaletCaspır 2 ay Orası nasıl kanka Yorumla Soran 2 ay İnsan yemiyoruz korkma :D Valla nasıl anlatsam bilemedim, gezilecek pek yer yok ama memleketim olduğundan mıdır bilmem ama bana güzel geliyor yani genel olarak güzel :D Neyse rahatsız ettim kusura bakma iyi akşamlar Yorumla HayaletCaspır 2 ay İyi akşamlar sanada Yorumla
FıstıklıLolilop Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eig 83% 2 ay Yapraklar haslanmissa 1 saat içinde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
leylektenkoreli Takip Et Xper 4 Yaş: 21 2 ay İki saat net daha Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
yagmurcetinnn Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 100% 2 ay 2 saat Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
kısık ateş ile yaklaşık 45 dk ile bir saat arasında (önceden yapraklar haşlanması gerekiyor)
2 saat pişmesi lazım sende karadenizlisin herhalde
Yok değilim ama bu sarmaya bayılıyorum :D O kadar sürmez ya bence
Bende pek bilmiyorum bekle anacuma soram
Tamamdır
Haşlanmışsa 50 dakika dedi
Sağ olsun :D Teşekkürler. Sen karadenizli miydin?
Evet samsunun zirveli daglarında büyüdüm
Çok güzel oralar ya şanslısın
Sen bir de çalışma şartlarını gör kanka sen nerelisin
Bitlis :D
O ne abo vış anneğ ilk defa bitlisli gördüm
Orası nasıl kanka
İnsan yemiyoruz korkma :D Valla nasıl anlatsam bilemedim, gezilecek pek yer yok ama memleketim olduğundan mıdır bilmem ama bana güzel geliyor yani genel olarak güzel :D Neyse rahatsız ettim kusura bakma iyi akşamlar
İyi akşamlar sanada
Yapraklar haslanmissa 1 saat içinde
İki saat net daha
2 saat
bir saat içinde