Son zamanlarda alışveriş sitelerinde çok sıkça denk geliyorum, aranızda kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Evet, tavsiye ederim
Hayır, tavsiye etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Son zamanlarda alışveriş sitelerinde çok sıkça denk geliyorum, aranızda kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Çalışanlar ve pratik şekilde yemek sevenler için gayet kullanışlı bir ürün.
Acil ya da çok ihtiyaçlı bişey değil. Ama hem yağ tasarrufu hemde ocakta yemeğin başında beklememe açısından gayet kullanışlı bir makine.
Kendim eve aldım. Valide ilkten çok karşı çıkmıştı. Şimdi benden çok kullanıyor. 😊
Tavsiye ediyorsun o zaman
Evet ediyorum..
Hanımına hediye olarak alınabilecek en güzel ürünlerden biri. :)
Airfrey tavsiye ederim. Özellikle benim gibi sağlıklı beslenenler için harika bir pişirme tekniği. Çok azıcık bir yağ ile her şey pişiyor. Kullanımı çok rahat..
Teşekkür ederim:)
Rica ederim 🙂
Hem hızlı hem çok az yağ ile çoğu yemeği pişiriyor. Milyon tane modelini çıkartmışlar fiyat performans olarak en iyisini bulduktan sonra Almayı düşünüyorum
Şu anda bu görseldeki üründe indirim var, çok uygun fiyata geliyor
Bir bakayım teşekkür ederim 😊
Teşekkürler
Rica ederim 🙂
Philips Airfryer XXL var. Gayet memnunum. Pilav bile yapıyorum.😂 2.800 TL almıştım. Şimdi 10.000 olmuş.
Temizliği biraz ugrastiriyor. Onun dışında gayet pratik.
Makinede yıkanmıyor mu
Sepet parçaları yıkanıyor ama içindeki rezistansı ve mazgal aralarını temizlemek çok zor.
Cevap
6Cevap
Evet, tavsiye ederim
Kuru bir tat bırakıyor, lezzet ve kıvam açısından da ya yanık ya da yarı pişmiş çıkarıyor.
Tavsiye etmiyorsun o zaman 🤔
Evet.
Ne iş yapıyor bu meret..
Mutfakla aram pek iyi değil.. :/
Her şey yapıyormuş 😂
Kadına gerek yok yani.. 😅
Her şeyi makineler yapıyor artık 😂 şimdi @_Elyise hanıma sorsak kıyameti koparır, makineye kim koyuyor diye😂😂😂
Fişini kim takıyor..
Tabii ki kadın.. 😅
Çok yoruluyorlar 😂😂
Soruyla ilgili görüşünü merak ediyorum, tavsiye eder misin : ))
Sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Dumanı hapsediyor, dışarıya çıkarmıyor. Bununda sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Mini bir fırın.. kapitalizmin oyunları
Yani fırın varsa gerek yok diyorsun🤔
Çok fazla reklam ile birlikte herkesin tav olduğu bir makinede olsa ben bu tür elektrik ile çalışan şeyleri sağlıklı bulmuyorum..
Yani çok büyük bir ihtiyaç değil ama para varsa alınır bence.
Hiç almadım kullanmadım bilemiyorum 🤷🏻♀️😅
Evinde fırının varsa buna gerek olduğunu düşünmüyorum yoksa o zaman isini görür bana kalırsa
bılmem kı ne dusuneyım , benım gozumde robot supurgeden farkı yok
Hiç memnun kalmadım ve tövbe ettim 🥳
Nedenlerini yazsaydın, almayı düşünen KS halkımız bilgilenseydi : ))
Hımmm 🤔 teşekkürler
Evet tavsiye ediyorum :)
Bence hayati kolaylaştıran güzel bir mutfak aleti
Çevremde kullanan çok insan var çok memnunlar
Tavsiye ederim az yağlı ve çabuk pişiriyor
A şıkkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?