Yeme & İçme Kahve içenle milksheeke içen kız arasında bir fark var mı? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Kahve içen kız mı cazip yoksa milkshalke içen kız mı? Kahve Milkshaake Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kahve içenle milksheeke içen kız arasında bir fark var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tamamen zevk meselesi. Kişilikle alakalı bir durum yok. Bağdaştırmak ise saçma olurdu. 0 0 Yorumla
onanesanane Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 69% +1 yıl Biri ağzıyla diğeri başka yeriyle mi içiyor :/ Ben ikisini de severim yanında gelecek tatlıya göre, ortama göre tercih yapılabilir. 0 0 Yorumla
arkeologcu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Değişik bir soru :) bence ikisinin arasında bir fark yok. Damak zevki meselesi 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. kahve içen kız zevk sahibidir dostluğa önem verir, samimidir, içtendir, şirinedir 0 0 Yorumla
sadevatandassh Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Kahve bir kültür ya karakteri var milkshake özenti gibi geliyor bana 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Kahveyi seviyorum. Fark illa ki vardır her yönden. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. Kahve iyidir suskun cicegim 0 0 Yorumla
bikedigördümgaliba Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ama milkshake de çok güzel. Çok severim ben. 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fark yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tamamen zevk meselesi. Kişilikle alakalı bir durum yok. Bağdaştırmak ise saçma olurdu.
Biri ağzıyla diğeri başka yeriyle mi içiyor :/ Ben ikisini de severim yanında gelecek tatlıya göre, ortama göre tercih yapılabilir.
Değişik bir soru :) bence ikisinin arasında bir fark yok. Damak zevki meselesi
kahve içen kız zevk sahibidir dostluğa önem verir, samimidir, içtendir, şirinedir
Kahve bir kültür ya karakteri var milkshake özenti gibi geliyor bana
yok böyle boş algılar var sadece
İkisi de kızdır
milkshake bildiğin süt
Kahveyi seviyorum. Fark illa ki vardır her yönden.
Kahve iyidir suskun cicegim
Ama milkshake de çok güzel. Çok severim ben.
Tek fark damak zevki
Bence yok
Fark yok
Böööh