Yeme & İçme Kışın köşe başlarındaki kestaneciden kestane alıp yemeyi sever misiniz? saygisevil Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kışın Köşe Başlarındaki Kestaneciden Kestane Alıp Yemeyi Severmisiniz?kestane kebap Kışın köşe başlarındaki kestaneciden kestane alıp yemeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ChocolateChef Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 +1 yıl ben denk geldikçe alırdım ama fiyatları çok artmış artık anca arada bir alırım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. pahalı olduğu için alamıyoruz :/ 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 343 cevap paylaştı. Kestane değil ama mısır alırım. :D 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. BAyılırm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ben denk geldikçe alırdım ama fiyatları çok artmış artık anca arada bir alırım
Sevmiyorum
pahalı olduğu için alamıyoruz :/
Kestaneli fazla sevemiyorum.
Kestane değil ama mısır alırım. :D
Sevmem, kendim yapıyorum.
Evettt
BAyılırm
Pek iyi olmuyolar