Yeme & İçme Hangi cips tercih ediyorsunuz? nathan22 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangi cips markasını tercih ediyorsunuz?Ve içecek olarakTavsiyelere açığım :) Güncellemeler+1 yıl güzel sos tarifleriniz varsa söyleyin Hangi cips tercih ediyorsunuz? Cevapla Marka Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 58,3b cevap paylaştı. Ben baharatlı ya da biberli pringless cipsi seviyorum 0 2 Yorumla nathan22 +1 yıl Pringles pahalı kanka u Barış_LonelyForever +1 yıl Artık ucuz bir şey kalmadı knk ama arada alırım zaten sürekli değil
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 15,3b cevap paylaştı. Hemen hepsi güzel gadası 0 0 Yorumla
jkyeasigimyaben Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl kim ne derse desin dunyanin en guzel cipsi a101deki sambanin acilisi 0 1 Yorumla nathan22 +1 yıl kötü o Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Rufles ketçaplı ve ice tea mükemmel gider ve Antep fıstıklı çikolata 1 3 Yorumla nathan22 +1 yıl cips sorusuna neden gizliden cevap yazılır anlayamıyorum kckskxkskz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yengeç burcu olarak anomim bir yaşantı sürerim dkkd Yorumla nathan22 +1 yıl tamam yengeç abla ncbsjjx Yorumla
xoneda Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Doritos kırmızı paket çok iyi 0 5 Yorumla nathan22 +1 yıl doritosun neyini beğeniyorsunuz ya Yorumla xoneda +1 yıl Ağız tadı meselesi sen lays veya ruffles seviyorsan bende doritos seviyorum Yorumla nathan22 +1 yıl nerden bildin 😂😂 Yorumla xoneda +1 yıl Doritos sevmediğine göre ya lays ya ruffles seviyorsun 😂 Yorumla nathan22 +1 yıl haha doğru tesbit 😂 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sadece ketçaplı patito 0 2 Yorumla nathan22 +1 yıl denemedim Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Bimde satılıyor Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,9b cevap paylaştı. Ketcaplı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cips yemiyorum 0 8 Yorumla nathan22 +1 yıl nedenn Cevap sahibi +1 yıl Çünkü böyle bir lüksüm yok yediğim her şey yarıyor 😔 nathan22 +1 yıl kaç kilosun Cevap sahibi +1 yıl 65. nathan22 +1 yıl boy? Cevap sahibi +1 yıl 1.73 nathan22 +1 yıl bence iyi, bas gitsin cipsi, kolasi benden😂 Cevap sahibi +1 yıl 😔 52 53 kilo olduğum zamanları özledim
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 380 cevap paylaştı. Doritos 0 3 Yorumla nathan22 +1 yıl hiç sevmiyorum:d hayletdayi +1 yıl Lays nathan22 +1 yıl bu güzel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben baharatlı ya da biberli pringless cipsi seviyorum
Pringles pahalı kanka
Artık ucuz bir şey kalmadı knk ama arada alırım zaten sürekli değil
Hemen hepsi güzel gadası
kim ne derse desin dunyanin en guzel cipsi a101deki sambanin acilisi
kötü o
Rufles ketçaplı ve ice tea mükemmel gider ve Antep fıstıklı çikolata
cips sorusuna neden gizliden cevap yazılır anlayamıyorum kckskxkskz
Yengeç burcu olarak anomim bir yaşantı sürerim dkkd