Yeme & İçme Kahvaltıyı kahvaltı yapan nedir? banayasall Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Yumurta hariç her şey. 😊 Güncellemeler+1 yıl 🌼 Kahvaltıyı kahvaltı yapan nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Elbette kendim gadası 0 1 Yorumla banayasall +1 yıl En birinci bu olmalı 😊👍 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Bence kahve ve yulaf 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kimin hazırladığı Kiminle kahvaltı yaptığım 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kahvaltısı yumurtasız kalmış bir milletin hayat damarlarından birisi kopmuş demektir. 0 5 Yorumla banayasall +1 yıl Benim yani 😊 Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Olmaz örtmenim. Racona ters bunlar. Yorumla banayasall +1 yıl Yumurta da bana ters valla Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Tavuk da bana ters ama tavukla yakın akraba diye yumurtayla küsmüyorum :) Yorumla banayasall +1 yıl Ikna olmadım, üzgünüm. Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. bana peynir olsun yeter peynir olmayınca kahvaltı yapmamış gibi hissediyorum kendimi 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Güzel demlenmiş çay ve az kızarmış yumurta. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Her şey kahvaltıyı kahvaltı yapabilir sorun değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sucuk patates kızartması ya da omlet gibi yiyecekler olmazsa doymuyorum ben 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 793 cevap paylaştı. Bal ve tereyağı. 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Siyah zeytin 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Elbette kendim gadası
En birinci bu olmalı 😊👍
Bence kahve ve yulaf
Kahvaltısı yumurtasız kalmış bir milletin hayat damarlarından birisi kopmuş demektir.
Benim yani 😊
Olmaz örtmenim. Racona ters bunlar.
Yumurta da bana ters valla
Tavuk da bana ters ama tavukla yakın akraba diye yumurtayla küsmüyorum :)
Ikna olmadım, üzgünüm.
bana peynir olsun yeter peynir olmayınca kahvaltı yapmamış gibi hissediyorum kendimi
Güzel demlenmiş çay ve az kızarmış yumurta.
Her şey kahvaltıyı kahvaltı yapabilir sorun değil
Sucuk patates kızartması ya da omlet gibi yiyecekler olmazsa doymuyorum ben
Kiminle kahvaltı yaptığım.
Çay olmazsa olmazdır
Peynir ve çay
Sabah erken saatte yenmesi
Oyumu çaydan yana kullanıyorum
Dumanı üstünde çay..
Yumurta yumurtasız doymuyorum
Bal ve tereyağı.
Siyah zeytin 😊
Çay tabiki