Yeme & İçme Kış meyveleri hazır mı bakalım? Siz hangi meyveleri sebzeleri tükettiniz? HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz meyveler sebzeler neler bakalım 🤔 Güncellemeler+1 yıl Kışın çok tükettiğiniz meyveleri nelerdir? Güncellemeler+1 yıl Kışın en çok tükettiğiniz meyveler sebzeler neler? Kış meyveleri hazır mı bakalım? Siz hangi meyveleri sebzeleri tükettiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Elma severim genelde 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl havuç ne zamandır meyve 🙄 hani mantardı o hayvan mı bitki mi sebze mi meyve mi olduğu çözülemeyen 1 1 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Ben havuca meyvedir demedim ki havuç zaten sebzedir soruda da siz hangi meyveleri ve sebzeleri tüketirsiniz yazmışım. Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Su an senin tabak bana bayağı masum geldi. 1 saat önce 10 mandalina, 1 ayva, 2 muz yedim. 😂 1 1 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Alım gücü yok ya 😀 işim olsaydı şimdi neler almazdım ki Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Mandalina ve nar tüketiyorjm 1 2 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Bu sene nar ağaçlarımız da nar yoktu 😔 sanırım bu sene nar yemiyecez. Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Seneye inşallah diyelim🥺 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl eve pek meyve girmiyor ama kış meyvesi olarak mandalina falan yedim sebze olarak brokoli çok severim bol bol da tüketirim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Havuç meyve mi 1 3 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Soruda meyve sebze yazmışım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon. Mandalina favorim en sevdiğim meyve de zaten kışın bı cikiyor sonra kayboluyor😪 o yüzden doya doya yiyorum Yorumla HesapsızHayat +1 yıl C vitamini bol bol tüket hastalıktan korur.🙂 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yemek için bir sebebim yok o yüzden tüketmiyorum 1 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Nar , mandalina ve muz bu aralar en sık yediğim. 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Mandalina, klasikden gidiyorum. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Mandalina severim ben 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 669 cevap paylaştı. Son zamanlarda hemen hemen hepsini 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bugün ayva nar ve mandalina aldim 1 0 Yorumla
cengiz____ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Rakıya vurur gibi mandalinaya vurdum kendimi 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hiç aramam meyveyi olsa da yemiyorum 🤷🏻♀️ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Havucu nasıl severek yiyorsunuz ya 1 1 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Ben severim havuç yemeyi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hindistan cevizi, Mango, Ananas.. dermişim 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu yazdıklarım kış meyvesi olmuyor ama zaten bunları yiyorsam bizde kışken yaz olan bir yerde olurum Yorumla
Ölümünebekar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hiç birini sevmiyorum kış meyvelerinin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Elma severim genelde
havuç ne zamandır meyve 🙄 hani mantardı o hayvan mı bitki mi sebze mi meyve mi olduğu çözülemeyen
Ben havuca meyvedir demedim ki havuç zaten sebzedir soruda da siz hangi meyveleri ve sebzeleri tüketirsiniz yazmışım.
Su an senin tabak bana bayağı masum geldi. 1 saat önce 10 mandalina, 1 ayva, 2 muz yedim. 😂
Alım gücü yok ya 😀 işim olsaydı şimdi neler almazdım ki
Mandalina ve nar tüketiyorjm
Bu sene nar ağaçlarımız da nar yoktu 😔 sanırım bu sene nar yemiyecez.
Seneye inşallah diyelim🥺
eve pek meyve girmiyor ama kış meyvesi olarak mandalina falan yedim sebze olarak brokoli çok severim bol bol da tüketirim
Havuç meyve mi
Soruda meyve sebze yazmışım?
Pardon. Mandalina favorim en sevdiğim meyve de zaten kışın bı cikiyor sonra kayboluyor😪 o yüzden doya doya yiyorum
C vitamini bol bol tüket hastalıktan korur.🙂
Elma ve mandalina severim.
Yemek için bir sebebim yok o yüzden tüketmiyorum
Elma bugün aldım ekşi
Nar , mandalina ve muz bu aralar en sık yediğim.
Mandalina, klasikden gidiyorum.
Mandalina severim ben
Son zamanlarda hemen hemen hepsini
Taze sıkılmıs portakal suyu
Ne olsa yerim.
Bugün ayva nar ve mandalina aldim
Bodrum mandalinası 😊😋
Madalina güzel oliyir.
portakal ve mandalina
Rakıya vurur gibi mandalinaya vurdum kendimi
Hiç aramam meyveyi olsa da yemiyorum 🤷🏻♀️
Havucu nasıl severek yiyorsunuz ya
Ben severim havuç yemeyi
Hindistan cevizi, Mango, Ananas.. dermişim
Bu yazdıklarım kış meyvesi olmuyor ama zaten bunları yiyorsam bizde kışken yaz olan bir yerde olurum
Hiç birini sevmiyorum kış meyvelerinin
Portakal, muz.
Mandalina muz ayva
Elma armut severim
Hepsi
portakal favori
Elma yiyorum şu an
Mandalin favorim
Portakall
Mandalina ayva
Portakal nar
Nar vazgeçilmezim.