Yeme & İçme Fıstıklı salam mı, fıstıksız salam mı? papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Merhaba…Fıstıklı salam mı fıstıksız salam mı? Fıstıklı❤️ Fıstıksız❤️🤔 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Fıstıklı salam mı, fıstıksız salam mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AtomikŞef Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 35 +1 yıl Direkt salam sevmiyorum çok yapay geliyor. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Fıstıklı olsun 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çocukken o fıstıklara gıcık olur oyardım onları içinden 1 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Fıstıklı salam mı olur ya fıstıksız tabii ki de 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Fıstıklı salam daha iyi bence, o kıtırlık ve lezzet başka. Ama çok pahalı maalesef. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Karabiberli diyorum. Fıstıklı da severim 1 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Çok tüketmem ancak tercihim fıstıklı 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Antep fıstıklı salam 👍 1 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. nasıl yapıldığını görsen hiçbirini yemezsin 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hep sevmediğim şeyleri sormuşsun he 😃 1 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ben herşeyin fıstık olanı nı seviyorum 🤣🤣 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fıstıksız tüketmiyorum kaldı ki fıstıklı 🤪 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Etli salam tercihimdir.. 1 0 Yorumla
7793021372 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl fıstıkli ama cok fazla salam tüketen biri değilim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Fıstıklı daha güzel 1 0 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Salam sevmiyorum 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. Fıstıklı. 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Farketmez 1 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 658 cevap paylaştı. hayatta yemem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Direkt salam sevmiyorum çok yapay geliyor.
Fıstıklı olsun
Çocukken o fıstıklara gıcık olur oyardım onları içinden
Fıstıklı salam mı olur ya fıstıksız tabii ki de
Fıstıklı salam daha iyi bence, o kıtırlık ve lezzet başka. Ama çok pahalı maalesef.
Fıstıksız
Karabiberli diyorum. Fıstıklı da severim
Çok tüketmem ancak tercihim fıstıklı
Antep fıstıklı salam 👍
nasıl yapıldığını görsen hiçbirini yemezsin
Hiç fark etmiyor ya
Hep sevmediğim şeyleri sormuşsun he 😃
Fıstıklısını hiç tatmadım
Hep fıstıklı alırım.
Ben herşeyin fıstık olanı nı seviyorum 🤣🤣
Fıstıklı tabi ki bazen alıyorum
Fıstıksız tüketmiyorum kaldı ki fıstıklı 🤪