Yeme & İçme Sizin içecekleriniz daha içmeden soğur mu, soğumadan bitirir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Malum artık kış, ben şu çayı 3 kez yeniledim 3ünde de soğudu yaa. İçmiyorum vazgeçtim sjsjs. Sıcak sıcak bitiririm ben. Ben içene kadar buz gibi olur. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süper soru olmuş ☺️ Sizin içecekleriniz daha içmeden soğur mu, soğumadan bitirir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Soğumadan içmiş olurum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Benimki 10 kere soğur djjsj Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sıcak sıcak bitiririm ben. 1 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Ben içene kadar buz gibi olur. Ben bitirene kadar diğerleri ikinciyi bazıları üçüncüyü içerler 😄 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yarısında soğumuş oluyor maalesef 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Benimde Yorumla
papatya016 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Akşamdan kalan kahveyi içen insan olarak sıcak içemiyorum desem yeridir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Selam gadası 🙃
Soğumadan içmiş olurum
Benimki 10 kere soğur djjsj
Eğer çalışıyorsam kesin soğuyor.
Sıcak sıcak bitiririm ben.
Ben içene kadar buz gibi olur. Ben bitirene kadar diğerleri ikinciyi bazıları üçüncüyü içerler 😄
Yarısında soğumuş oluyor maalesef
Benimde
Akşamdan kalan kahveyi içen insan olarak sıcak içemiyorum desem yeridir
Soğuk içmeyi severim.
Kahvem soğuyor
Soğumadan iciyorum