Yeme & İçme Evet gençler ne yiyoruz öğlen yemeğinde? ilaydaaaanur Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Lahmacun & Ayran ikilisini çok andık. Hatrına yiyelim mi bir tane? Evet gençler ne yiyoruz öğlen yemeğinde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Az önce hamburger yedik 1 1 Yorumla anijavrekis +1 yıl Ben ismarlimm Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Ben yumurta yemiştim gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Poğaça yedim abla 1 0 Yorumla
dmrrosmnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl şirketin menüsüne göre bugün kızartma yoğurt mercimek çorbası makarna vardı Afiyet olsun bu arada 1 3 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Sana da 🤗 Yorumla dmrrosmnn +1 yıl Teşekkürler Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Rica ederim. Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl kahvaltiyi kacta yaptin oglen yemegine gecmissin qldjnf 1 3 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Sabahın 7'siydi.Ayrıca haftaiçleri kahvaltı yapmam ben bir kahve içer işe giderim. 😀 Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl aa kahvalti onemli ama keske yapabilsen kahve iciyorsun en azindan o da guzel Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Tabiki önemli ama kendimi özgür hissetmem lazım bu da ancak cmt pzr günleri oluyor Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Off harika görünüyor öğlen yemeği yemedim iş yerinde yemekhane sorunu oluştu bu hafta rejimdeyiz :)) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kuru fasulye pilav düşünüyorum, yanına turşu ve ayran 1 4 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Ay osuruk yapar be !Edit : Tacizler dinecek, KS benim için daha da güzelleşecek. 🤗 Cevap sahibi +1 yıl geceden suda bekletirsen yapmaz:))) ama diyosan ki osurmadan ne zevki var, o zaman direk haşla:)))) sesinden ürksünler ilaydaaaanur +1 yıl Ohaa çüüşş !Rahat mısın sen bee !😀 Cevap sahibi +1 yıl oldukça rahatım:)
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. İki çeşit et Salata Çorba Ayrıntıya girmiyim ayıp olmasın. 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Hic bir fikrim yok. Daha yeni kalktim😬Afiyet olsun benim yerime de ye 🙃 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kara şimşek, ıspanak, makarna ve revani. Afiyet olsun! :) 1 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 389 cevap paylaştı. Öğlen yemeğini bırakalı çok oldu. 2 öğün yetiyor 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. baharatlı zeytinyağlı fırında kereviz ve mantar, tavuk sote, yoğurt 1 0 Yorumla
kendiniunutmus Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Şimdi hamburger söyledimmm gelsiinn kalorilerrrr kıdjkıjfdkf 1 1 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Hahahaha 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Profil resmin herşeyi anlatıyo junior şahika mısın bqlwkwksldldpwr 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Lahmacun tadını çok merak ediyorum 1 3 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Nedeni? Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Kırmızı et yemiyorum Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl 😇 Yorumla
etipopkek Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Daha kahvaltıyı yeni yaptım. :D 1 3 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Saat kaç bee ! Yorumla etipopkek +1 yıl tenor.com/.../memati-seni-hiçalakadar-etmez-gif-13260279 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl İyi afiyet olsun bee !😀 Yorumla
Bagatur_Han Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Yine miiiggggg ilaaayyy 1 10 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Ya Sacit bebeğimmmYa hayır olamaz yaaa !😔😔😔 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Bi tane yiycem beee ! 😠😔 Yorumla Bagatur_Han +1 yıl Bir tane kesmez ki🙃 Yorumla Bagatur_Han +1 yıl Diyette misin yoksaaaa Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Yasaklamıstın ya bebeğim.Sözünden çikmam tamam mı. Dizimi kırar evimde otururum seni hic uzmem hanimefendiliğimle doverim.Bi tane yiycem beee ! 😠Bi tane Saciiiiit... 😔 Yorumla Bagatur_Han +1 yıl İyi hadi kıyamadım sana ama sadece 1 tane tamam mı Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl 1 tane bebeğiimmm.😔 Yorumla Bagatur_Han +1 yıl Afiyet bal olsunnn Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl 🌹🐈🌹 Yorumla Bagatur_Han +1 yıl 💓💕💞😘😘 Yorumla
TwistzZz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 1 tane kesmez 3 gömerim 1 3 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl En az 5 tane bol acılı gömer, seni bile yerim Süper Mario !😀 Yorumla TwistzZz +1 yıl 5 tane yiyemezsin bence Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Yerim !😀 Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hastayım canım hiçbir şey istemiyor🤢🤢 1 5 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Üst solunum yolu? Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Mevsimler grip Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Acil şifalar dilerim. 😔 Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Teşekkürler 🌻 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Rica ederim.🌼 Yorumla
İstanbuldanbiriyim Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl kuşbaşılı kaşarlı pide aldık. 1 10 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Ya benimle de bölüüüşş ! Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl olur, karşılığında alırım bir lahmacununu😂 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Prensip olarak yemeğimi paylaşmayı sevmiyorum ben yaaa !Sen paylaş beee !😀 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl başkasının yemeyğini paylaşıyorsun ama 😂 hoş ben zaten lahmacun sevmem. pide en iyisidir. hem pizzanın da yerini tutuyor rahatlıkla. Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Hayır lahmacunn !😀 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl zevkler ve renkler diyelim. ama lahmacunda bir iş yok. ekmeğe koklatılmış kıymacık taneleri 😂 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Tamam bir dört beş lokmalık veriririm. Söz yerken lokmalarını da saymam 😔 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Paylaş beee !😀 Yorumla anijavrekis +1 yıl Bn ismarlm Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl @anijavrekis rahat mısın sen bee ! Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Akdeniz salatası ton balığı 2 dilim ekmek 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ekmek arası ekmek 1 4 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Şaka dimi? 😔 Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Hayır fakirim 😔 Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Nerede ikamet ediyorsun? Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Şaka yapıyorum 😊😊 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 566 cevap paylaştı. Lahmacun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Az önce hamburger yedik
Ben ismarlimm
Ben yumurta yemiştim gadası
Poğaça yedim abla
şirketin menüsüne göre bugün kızartma yoğurt mercimek çorbası makarna vardı
Afiyet olsun bu arada
Sana da 🤗
Teşekkürler
Rica ederim.
kahvaltiyi kacta yaptin oglen yemegine gecmissin qldjnf
Sabahın 7'siydi.
Ayrıca haftaiçleri kahvaltı yapmam ben bir kahve içer işe giderim. 😀
aa kahvalti onemli ama keske yapabilsen kahve iciyorsun en azindan o da guzel
Tabiki önemli ama kendimi özgür hissetmem lazım bu da ancak cmt pzr günleri oluyor
Off harika görünüyor öğlen yemeği yemedim iş yerinde yemekhane sorunu oluştu bu hafta rejimdeyiz :))
Kuru fasulye pilav düşünüyorum, yanına turşu ve ayran
Ay osuruk yapar be !
Edit : Tacizler dinecek, KS benim için daha da güzelleşecek. 🤗
geceden suda bekletirsen yapmaz:))) ama diyosan ki osurmadan ne zevki var, o zaman direk haşla:)))) sesinden ürksünler
Ohaa çüüşş !
Rahat mısın sen bee !
😀
oldukça rahatım:)
İki çeşit et
Salata
Çorba
Ayrıntıya girmiyim ayıp olmasın.
Hic bir fikrim yok. Daha yeni kalktim😬Afiyet olsun benim yerime de ye 🙃
Kara şimşek, ıspanak, makarna ve revani.
Afiyet olsun! :)
Öğlen yemeğini bırakalı çok oldu. 2 öğün yetiyor
baharatlı zeytinyağlı fırında kereviz ve mantar, tavuk sote, yoğurt
Şimdi hamburger söyledimmm gelsiinn kalorilerrrr kıdjkıjfdkf
Hahahaha 😂
Profil resmin herşeyi anlatıyo junior şahika mısın bqlwkwksldldpwr
Lahmacun tadını çok merak ediyorum
Nedeni?
Kırmızı et yemiyorum
😇
Daha kahvaltıyı yeni yaptım. :D
Saat kaç bee !
tenor.com/.../memati-seni-hiçalakadar-etmez-gif-13260279
İyi afiyet olsun bee !
😀
Yine miiiggggg ilaaayyy
Ya Sacit bebeğimmm
Ya hayır olamaz yaaa !
😔😔😔
Bi tane yiycem beee ! 😠
😔
Bir tane kesmez ki🙃
Diyette misin yoksaaaa
Yasaklamıstın ya bebeğim.
Sözünden çikmam tamam mı. Dizimi kırar evimde otururum seni hic uzmem hanimefendiliğimle doverim.
Bi tane yiycem beee ! 😠
Bi tane Saciiiiit... 😔
İyi hadi kıyamadım sana ama sadece 1 tane tamam mı
1 tane bebeğiimmm.
😔
Afiyet bal olsunnn
🌹🐈🌹
💓💕💞😘😘
1 tane kesmez 3 gömerim
En az 5 tane bol acılı gömer, seni bile yerim Süper Mario !
😀
5 tane yiyemezsin bence
Yerim !
😀
Hastayım canım hiçbir şey istemiyor🤢🤢
Üst solunum yolu?
Mevsimler grip
Acil şifalar dilerim. 😔
Teşekkürler 🌻
Rica ederim.🌼
kuşbaşılı kaşarlı pide aldık.
Ya benimle de bölüüüşş !
olur, karşılığında alırım bir lahmacununu😂
Prensip olarak yemeğimi paylaşmayı sevmiyorum ben yaaa !
Sen paylaş beee !
😀
başkasının yemeyğini paylaşıyorsun ama 😂 hoş ben zaten lahmacun sevmem. pide en iyisidir. hem pizzanın da yerini tutuyor rahatlıkla.
Hayır lahmacunn !
😀
zevkler ve renkler diyelim. ama lahmacunda bir iş yok. ekmeğe koklatılmış kıymacık taneleri 😂
Tamam bir dört beş lokmalık veriririm. Söz yerken lokmalarını da saymam 😔
Paylaş beee !
😀
Bn ismarlm
@anijavrekis rahat mısın sen bee !
Kavurma, pilav salata ve ayran...
Akdeniz salatası ton balığı 2 dilim ekmek
Lahmacun kola yiyorum.
Ekmek arası ekmek
Şaka dimi? 😔
Hayır fakirim 😔
Nerede ikamet ediyorsun?