Yeme & İçme Geceleri açken sen sen misin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Dünya kadar malım olacağına, sınırsız yemeğim olsun ben mutlu olurum.3 Orta pizza söyledim ama bu da beni kesmeyecek gibi. Hep gecenin etkisi bunlar.Siz gece açken canavara dönüyor musunuz? Geceleri açken sen sen misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Ben açken ben değilim. Gece yine resbull cips kuruyemis çikolata evde ne varsa yedim. Şu an midem berbat durumda kahvalti yapamiyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 65,4b cevap paylaştı. Afiyet olsun. yüzüklerin efendisi kralın dönüşü iyi film 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,2b cevap paylaştı. Canım ne isterse yerim gadası 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Adamın açlığı pahalıya patladı masada servet yatıyor xD 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok be Trendyol süper indirimleri + kuponla birlikte çok bişey tutmadı 😁😅 ayda yılda bir olsun böyle. Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl :) Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Gece açlığı cidden başka bir şey ya. İnsana lahmacun açtırır pilav yaptırır ahsjs 0 0 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Dönüşebiliyorum dkwşsödşf gece yarısı yemenin zevki hiçbir şeyde yok bide film açıcaksın miss 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Açken ben benim. :))) Güzel bir seçim yalnız pizza 🍕afiyet olsun.:) 0 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Normalde gece yemem ama arada gözüm dönünce ayarım olmuyor, insan hiç mi doymaz 😐 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Duygusal boşluktandır.. Gel seni biraz seveyim.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İnce noktadan yakaladın. Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Damarlarından kalıp kalıp yağ akıyor 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok ince hamurlu 😅😁Okadar da değil Yorumla MyColorDark +1 yıl O kadar o kadar...😄 Gece gece bu kadar karbonhidrat gömünce ki sen üç pizzayı da yersin. O göbek, bel, kalp damarları nasıl temizlenecek? 😂 Yorumla
Yaşamasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşkımnmmnnn 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ooo Aslan yelesi saçlım Yorumla
BOrdorujjx Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Oha awq 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen benden çok yiyon Yorumla