Yeme & İçme Bu akşam hangi yemeği yapmalıyım: Musakka mı, karnıyarık mı? elf368 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bu akşam yapacağım yemeğe sizler karar verir misiniz? Musakka Yemeği Karnıyarık Yemeği Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu akşam hangi yemeği yapmalıyım: Musakka mı, karnıyarık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AtomikŞef Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 35 +1 yıl İkisini de çok severim ama musakka bir adım öndedir her zaman. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Karnıyarık Yemeği 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani ben yemek yapmadıgım için anlamam ama musakka dedim çeşit olsun 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karnıyarık yap gitsin hem daha kolay sanki 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Karnıyarık 0 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Musakka 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Musakka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İkisini de çok severim ama musakka bir adım öndedir her zaman.
Karnıyarık Yemeği
Yani ben yemek yapmadıgım için anlamam ama musakka dedim çeşit olsun
Musakka ikiside aynı gibi ama😂
Musakka yap bence
Karnıyarık yap gitsin hem daha kolay sanki
Karnıyarık
Musakka
Musakka
Karnıyarık iyidir
Offff musakkaa
Tavuklu pilav
Musakka yap bnce..