Aksam hangisini pisirsem sen hangisini yemek isterdin?
https://i.hizliresim.com/2Q145O.jpg
Lahana sarmasini ve yaprak sarmasini yogurtlu yiyen varmi?
https://i.hizliresim.com/2Q145O.jpg
Lahana sarmasini ve yaprak sarmasini yogurtlu yiyen varmi?
Hamileler olabilir aramızda diimi?=) Oyy sarmalar kalem gibi sarılmış görüntüsü bile çok hoş elinize sağlık neyse ki buzlukta vardı benimde=) Sarmanın yanına yoğurt iyi gider bencede..
Hazir soru acilmisken eksili kofte yapiorum daha cok yapmaya calisiorum nasil yapabilirim :) kofteler kizartiliptani suya atilacak suyu nasil olcmeliyz:)
Bol sarımsaklı yoğurtlu mantı istiyorum ben :) bunu pişirirsen hemen gelirim :)
https://i.hizliresim.com/B9Pd1v.jpg
Tşkler :) yemiş kadar oldum şimdi... saol :)
lahana sarmasi:D
kesinlikle. D
oda olur ama ben lahana severim be
neyse kolay gelsin:P
Cevap
78Cevap
Kolay Gelsin :D
https://i.hizliresim.com/AY7PaX.jpg
Lahana diil ama yaprağı sarımsaklı yoğurt ile tüketirim.
Akşama zıkkım pişir sen
Yaprak sarmasını yoğurtlu yerim Hepsini pişirip ksde ziyafet versen akşama olmaz mı? :D
Heytt be büyüksün öperim 😘 bizde elimiz boş gelmeyiz yaparız bişeyler :)
Tamam tamam yıkarız biz üstüne kahve bile yaparım :)
şu an bir lahana sarması var ya oofff ne giderdi. Yumuşacık pişmiş, miisss giib. Yemin ederim midye dolma niyetine yerim 50 tane :)
O kadar kolay ki,
Sabah çeyrek kepek ekmeği arası beyaz peynir domates (bu günün tek ekmeği), öğlen kesinlikle ekmeksiz ya ızgara ya da zeytinyağlı hafif bişeyler, akşam kesinlikle ekmeksiz sadece çok ufak atıştırma (herhangi hafif birşey) ve 1 saat sonrasında meyve. Hem hiç aç kalmıyorum hem de çok hızlı kilo veriyorum. Bu arada bir de yemeklerden yarım saat önce bir büyük bardak su. Tabi bunları yaparken, kesinlikle aburcubur, asitli ve mayalı içecekler yok. (Beni şahsen en çok zorlayan da bira içemiyor olmam :)
Yemek yemeyerek kilo verilmez diyorlardı ben de inanmıyordum denedim ve her seferinde başarısız oldum. Çünkü yemek yemiyorum diyorsun ama bir an geliyor bir abartıyorsun o tüm yemediklerinin bir anlamı kalmıyor. :)) En azından ben öyle yapıyordum. Aslında olay dengeli ve düzenli beslenmedeymiş. İşin sırrı hergün yediklerini yarıya indirip ekmeği tamamen kesmekten geçiyor. Bir ingiliz arkadşım vermişti bu tavsiyeyi, neden ekmek yiyorsunuz ki ne kadar gereksiz diyerek :)))
Ben sanırım 12-13 kilo verdiğimde bitiricem rejimi fakat yine dengeli olmaya devam edeceğim.
8 den beri birşey yememek de iyi değil. Bulumiya mı ne vardı manken hastalığı ondan olursun sonra dikkat et. Ekmek konusunda haklısın, sadece Türkler diyemesek de genel olarak doğu toplumlarında yaygın. En çok doyurucu ekmek oldugundan. Ama insan yemeyince birşey eksilmiyor hayatından onu fark ettim :)))
Yemek konusunda soruyorsan şansımı, pek şanslı sayılmam. Aslında şikayetçi olmak da istemem. Eşim çalıştığı için ben yeme içme işleriyle uğraşmasını pek istemiyorum. Yorucu bir işi olduğundan dolayı kıyamıyorum ve genel olarak hazırla geçiştiriyoruz. Sonrası işte hep kilo :))
Sanki benim annemi anlatmışsın :))
Fakat gerçekten ben kıyamadığımdan yapmasını istemiyorum yoksa kendisinin yemek yapma konusunda sorunu yok. :)) Vicdan yapıyorum diyelim. Hayat görüşümüz babamla aynı değil. Babam evde her akşam yemek isterdi ama ben hayat şartlarının eşit olduğu görüşünü savunan biri olarak, eşimden işten gelip yemek yapmasını istemek bana doğru gelmiyor. Mesai saatleri çok uygun değil. Mağazacı kendisi. Zaten çok ev yemeği yemek istersek hangimiz eve önce gelirse o birşeyler hazırlıyor.
Çok kötüsünüz ya -,- zafiyet geçircem şurda zaten bir şe sarmalar dolmalar ay ben bir fena oluyorum.
hepsi hepsi hepsi =)
sarmalar yoğurtsuz gitmez ki :)
Bunlar ne böyle aman Allah ım :(
Yaprak sarma diyorum ağzımın suyu aka aka :)
Yaprak sarması ve mantıyı yap bunların hepsini sen mi yaptın
Yaprak sarma olabilir üzerinede yoğurt yanına çorba güzel olurdu
sarmamı yaptınn? hepsini yutmadıysan bir tabakçıkta verde yiyelim.. kalem gibi sardıysan tabiki? :)
Eğer bunları sen yaptıysan görüntü olarak harika duruyorlar emınım lezzet olarak da müthişlerdir. Bence yaprak sarmasını yap. Çok zarif duruyorlar :)
hepsini yap içinden tekini bize yolla sevaba girersin :)
Mantı tabii ki ya :)
Yaprak sarmasının yanında ya yoğurt ya da ayran çıkar buralarda :)
yoğurtsuz yenmez o :D
bir tencere yaprak sarması verseler şu an benden mutlusu olmaz :D
yoğurtlu on numara olur ayrıca bunları internetten almadıysanda hazırsa ellerine sağlık harika bir hatunsun :)
Ben bir yemek yapsam parmaklarını yersin bu da bişi mi ıhhh (:
Akşamı bekle sen her gün yapıyorum zaten bugünde yaparım sıkıntı yok / (:
yogurtulu hic denemedim ama guzel olmaz herhalde ama kesinlikle lahana sarmasi
Abla beni de çağırsan ya okulun yemeklerini yemekten gına geldi
İkisini de yerim valla. Akşam bende gelebilir miyim ablacım :)
Iımm hepsi enfes görünüyo :D zeytinyağlı sarma ve mantı dan yana kullanıyorum hakkımı :D
yaprak sarması yap ama yoğurtlu olmasın üstüne salçalı soslu samırsaklı güzel bir yağ yak :D
Zeytinyağlı yaprak sarması ve mantı favorilerimden. Bence sen herşeyi yapabilirsin.
Yaprak sarmasımı o yaprak samarsına benziyor -_- beni evinize misafir olarak çağırırmısınız -_- çok iyi efendi bir insanımdır -_-
Ben bir fena oldum ayy tabikide yaprak sarması bunları senmi yaptın ellerine sağlık :D :D
Mantiii istiyorum en sevdiğim yemek :D akşam 9 da hazır olsun kız :))
anam biz açızz biz bekarızz abla :) bizde sebeplenelimm
Yoğurtlu pilav yapmadıktan sonra bunlar hepsi boş sankim
Yaprak sarmasi yap benide yemeğe cagir Hastayim oyemege aşıgım ya
Yoğurlu yogurtsuz hic fark etmez olsun yeterki yiyelim ;-D
knka o kadar çok yemek paylaşıyorsunki iice merk ettm seni bk :D
Belki sarma ana yemeğin yanında ama cevap
E-) Hiçbiri
yoğurt, sarımsaklı yogurt ikiside güzel gider sarmaya
maşallah beceriklisin
lahana dolması olsun bari
geliyorum akşama
Zeytin yağlı dolmayla mantı yap bende geleyim yemeğe :=)
Off yemeklere bak :( Zetinyağlı sarma yap bize :/
yaprak sarması yoğurtlu lütfebn :)
iki olsun ben yerken izleme yemekten kendini alamazsın inan ki
becerebileceksen, mantı
valla yerim
elime sağlık, çok güzel yedim
Yaprak sarması varsa bende varım abla :)
Peki ablam eline sağlık şimdiden :)
Hepsinin yeri ayri güzel
Ben öğrenciyim uzun zamandır yemek yemiyorum.
Hepsini yerim. Çok iştah açıcı gözüküyorlar.
annem yoğutlu yapar ama ben lahana yemiyorum :)
Bunu yapmayın bize :((
Tereyağlı lahana sarmasını davul fırında pişir.
Yarın da nasıl kilo versem durumları
lahana sarması çektirdin canımı ya
ciğer sote pişir. İstersen tarif vereyim.
Ya ama bu haksızlıkkkk :(
sarımsaklı olsun yoğurt :D
bunu bize nasıl yaparsın ya :D
hepsini pişir ben yerim
off mantı var, midem hareketlendi
yemek paylaşımları yapmayınız.
Oha lahana sevmiyorum ama o resimdekini yerim
Ayy sarma canım cektii 😢
Kıss evlen benlee :DDDD
sarma... bir tabakta bana gonder ama..
hvalar serin mantı olsun ltfen
sarma yoğurtla beraber...