Buradakilerin yardımı sayesinde ilk defa kek yaptım, nasıl görünüyor?

Kek tarifi isteyen bir soru sormuştum. Yardımcı olan
kullanıcı isimli üyelere teşekkür ediyorum. Soru şuydu: Kek yapacağım. Basit bir tarif verir misiniz?
İlk kek için bence çok iyi. Hatta dibinin tutmuş yerlerini kazıyınca çok daha iyi oluyor. 🤣 3 foto şu şekilde:
Harika duruyor ilk kez kek yapan birine göre baya iyisin. Gelecek vaad ediyorsun 😂 ellerine sağlık😋
Teşekkürler yardımlarınız için:) biraz eğimli oldu. 🍰
Bir daha kek yaparken cevizleri biraz daha ufalt ve hamuru pişireceğin kaba aktarınca nazikçe sağa sola bir salla böyle eğimli olmaz😋
Tamam.
Kabın içine eşit yayılsın diye diyorsanız; eşitti. Yoksa başka bir sebebi mi var?
Eşit gözükse dahi bir iki kere sağa sola sallarsan farkı görürsün😊
Buna da tamam. 🙃
Ama zaten eşit yayılacak kadar sıvıydı.
Görüş
25Görüş
Rengi ve görüntüsü harika bence, bravo, ellerinize sağlık :))
Çok teşekkür ediyorum. :)
Güzel görünüyor, elinize sağlık.
Teşekkür ediyorum :))
Rica ederim. 🌺
Çok güzel görünüyor, afiyet olsun
Teşekkürler:)
İlk denemeye rağmen gerçekten güzel 10/7 diyorum. Bence adil bir puan.
Benim ilklerim yüzünden kaç tava kaç tencere değişti... :D ama bi saniye kendimi savunabilirim!!
Bana kimse bişey öğretmedi ve ben tariflerden anlamıyordum. Füzyon yaparak öğrendim tarifleri !! :D
Mutfakta patlama olmadıysa sorun yok :). Teşekkürler.
Tamam:😁
Güzel görünüyor, afiyet olsun bir dahaki sefere havuç ve tarçın eklersen çok daha güzel olabilir 😅😊
38 senede bir yapıyorum..🤣 teşekkür ederim.
İyi bakan iyi görürmüş. Teşekkür ederim. 🙃
Diğer soruyu görmemiştim bende de yumurtasiz , firinsiz tencerede yapılabilecek kek tarifi vardı bilsem verirdim tarifi ama ellerinize sağlık zaten önemli olan lezzeti
Teşekkür ederim. Firinsiz ve yumurtasızsa bir denemek lazım.
Guzel duruyor kaba doktukten sonra hafif vurursan tezgaha ustu baloncuklasiyo kucuk kucuk sonunce firina atarsan esit pişiyo tam tarif edemedim ama biraz dengesiz pismis
Yok tarif güzel, anladım. Teşekkürler :)
Çok güzel duruyor, elinize sağlık. Yardım edenlere ben de teşekkür edeyim :D
İyi ki ettiler. Bugünüm eğlenceli geçmiş oldu. Size de teşekkür ederim. Soruma bir şey oldu. Sanırım siz yaptınız.
https://www.kizlarsoruyor.com/yardim#168 şu kriterleri içeren sorular süper soru seçilip vitrine çıkıyor :)
Bakayım hemen.
Gece gece bu resim paylaşılmaz kii 🥲 Çok lezzletli görünüyorr. İlk yapımına göre çok iyi en azından yanmamış ☺️ Afiyet olsunn
Dibi tuttu biraz:) teşekkür ederim.
Olur o kadarr
🌷
Ilk defa yapmana rağmen gayet başarılı kanka tebriks👏
Teşekkür ediyorum :)
Vay vay maşallah tüm erkekler şöyle mutfakta hevesi olsa ya🤣🤣
Benim var da ara sıra giriyorum mutfağa :) Teşekkür ederim.
Evet güzel olmuş yardım edenler işi bilen kişiler demekki bu kadar güzel görünüyor
Teşekkür ederim. Sağ olsunlar.
İlk kez kek yapan bir erkek. Gayet başarılı bence hacı dayı.
Teşekkür ederim:)
😁👍🏻
Bende bir pizza yaptım ama pizzadan başka her şeye benzedi 😄. Güzel duruyor 👍
Teşekkürler. :) Yiyebildiysen sorun yok :)
Yardım alınmış gibi görünüyor 😁
Güzel ya, eminim lezzetli de olmuştur
Yardım tarif verenlerden geldi. Teşekkür ederim:)
fena görünmüyor elinize sağlık ilk kez için baya iyi afiyet olsun
Teşekkürler:)
rica ederim
Kaç gündür canım kek çekiyor. Güzel görünüyor, ellerine sağlık.
Teşekkür ederim. İkram edebilirim. 🙃😇
Güzel görünüyor güzel kabarmış ama muhtemelen iyi çırpmadan ve kabartma tozunu dağıtmadığın için sadece bir tarafı fazla kabarmış
Olabilir. Çırpma şeysi yok. İki çatalı yan yana tutup onla cirptim :) teşekkürler. :)
Ellerine saglik cok güzel olmus tadi nasildi
Teşekkürler:) tadı dipteki ince tutmuş kısmı kazıyınca güzel oluyor. :)
Çok güzel görünüyor. Cevizli sanırım, içine tarcın ve havuç limon kapuğuda rendelendimi çok güzel oluyor. Sizinki de güzel olmuş mis gibi kokuyordur şimdi. Afiyet olsun.
Teşekkür ederim sağ olun. Ceviz ve kuru üzüm. Bir daha olursa sadece ceviz koyacağım. :)
En İyi Görüş