Yeme & İçme Doritos böyle cips mi yapılır? SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu ne acı daha paketin içinden 3 tane yedim acıyı hissetmeye başladım, bir de acı yiyen biriyim. Doritos böyle cips mi yapılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Manchester United’ın oynadığı futbolu izlerken yiyorum şimdi acı acı çok iyi geldi. 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. acılı cipsler olsun doritosun cipsleri olsun severim ama bunu hiç sevemedim plastik gibi. 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Gerçekten ciddi acı bir cips olmuş 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yakar 1 1 Yorumla SAblaK +1 yıl Cidden çok yakıyor Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Çok berbat kötü bir cips 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Manchester United’ın oynadığı futbolu izlerken yiyorum şimdi acı acı çok iyi geldi.
acılı cipsler olsun doritosun cipsleri olsun severim ama bunu hiç sevemedim plastik gibi.
Gerçekten ciddi acı bir cips olmuş
Yakar
Cidden çok yakıyor
Çok berbat kötü bir cips