Türk mutfağı dışında Asya, Fransız, İtalya, Meksika mutfaklarındaki lezzetlere de açık mısınız?
Yoksa Ben Türk yemeklerinden şaşmam diyenlerden misiniz?

Türk mutfağı dışında Asya, Fransız, İtalya, Meksika mutfaklarındaki lezzetlere de açık mısınız?
Yoksa Ben Türk yemeklerinden şaşmam diyenlerden misiniz?
diğer dünya mutfaklarını bilmiyorum açıkçası ama evet bu ülkeye dair en iyi şeylerden biri yemekleridir tatlılarıdır. işin acı yanı kimsenin bunları bilmemesidir
Cevap
20Cevap
Hayır degilim. Famak tadima yakın yemekler olmalı denemem icin..
Damak*
Farklı tatlara açığım her zaman
Türk yemeklerine benzer tatlardan ötesine açık değilim
Hiç değilim öyle farklı etler, balıklar, sebzeler falan hiç benlik değil ben klasik usül bildiklerimle yola devam ediyorum 😂
Farklı tatlara açık değilim çünkü ben apız tadınba uygun yemek ve tatlı severim.. Ancak her şeyi yerim nede olsa askeri okulda okuduk.
Elbette açığım. İçinde kullanılan malzemeler bana uyan türdense denemeyi tercih ederim. Kısaca malzemelere bağlı…
Uzak doğu hariç her şeye açığım galiba
Zaten bazı ülkelerin kendine ait bir mutfağı yok toplama ya da popüler hazır yemeklerden oluşan mutfakları var
Fransız mutfağını da dene o zaman benzer bazı yemekleri var hamur işlerinde onlar da iyi iş çıkarıyor
Evet, farklı lezzetleri denemeyi severim. Farklı kültürlerin mutfaklarına açık bir damak zevkim var.
Farklı tatlara tamamen kapalıyım ben bildiğim yemekleri yersem yeter😅
Bir denemek isterdim özellikle italyan ve Meksika yemekleri
hayır yokum yabancı mutfaklardakı tabakalra bakıyorum bomboş resmen benım tabakta bıraktıgım kadar adamlar yemek yıyor , doymam doyamam. ustelık eme banma kulturlerı de yok
Hayır değilim.
Değilim bildiğim yemeklerden şaşmam
Denk gelirsem açıyım valla
Açığım
Açığım ama içeriğini bilmem lazım
Evet özellikle baharatlı olanlara
Evet denemek isterim.
değilim türk mutfağı sadece
Acigim, denemek hosuma gider
Açığım
Evet açıkım
Ben yerim.