Yeme & İçme Farklı lezzetlere açık mısınız? Séduire Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Değişik yemekler yemeyi, tatmayı sever misiniz? Yeniliklere açık mısınız? 😂 Farklı lezzetlere açık mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır değişik lezzetleri açık hiri degilim. Yemek seçiyorum ve yemediğim bir şeyi asla denemm. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Görseldeki gibi şeylere açık değilim 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Midem bulandı sağ olhttps://voca.ro/1aMOo2WxBah2 0 0 Yorumla
Behavaha Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Pek yemek seçmem. Ama Türk mutfağı dışında ise asla yemem. Mesela görseldeki ne öyle bir çözemedim. 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. Asla TC yemeklerinden şaşmam sadece tropikal meyveler yerim o kadar 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet açık bir yapım var. Farlı lezzetleri tatmayı severim 0 0 Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl yok , çokk az , görseldeki gibi ise hiç almayım 😀 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Görseldeki gibi şeylere açık değilim😫 1 0 Yorumla
harrylinka Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 375 cevap paylaştı. Evet gorseldeki igrenclik haric 1 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. Evet yemek konusunda açığım 0 0 Yorumla
KaranlıkMYHEART Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Degisik şeyleri severim ama. Bu kadar da degil😅😅 0 0 Yorumla
Havacı27 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tatmayi severim ama herşeyi yerim diyemem. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. değilim 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 981 cevap paylaştı. Açığım ama çok değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır değişik lezzetleri açık hiri degilim. Yemek seçiyorum ve yemediğim bir şeyi asla denemm.
Görseldeki gibi şeylere açık değilim
Midem bulandı sağ ol
https://voca.ro/1aMOo2WxBah2
Pek yemek seçmem. Ama Türk mutfağı dışında ise asla yemem. Mesela görseldeki ne öyle bir çözemedim.
Asla TC yemeklerinden şaşmam sadece tropikal meyveler yerim o kadar
Evet açık bir yapım var. Farlı lezzetleri tatmayı severim
yok , çokk az , görseldeki gibi ise hiç almayım 😀
Görseldeki gibi şeylere açık değilim😫
Evet gorseldeki igrenclik haric
Evet yemek konusunda açığım
Yok ben almayayım 😇🤷♀️
Degisik şeyleri severim ama. Bu kadar da degil😅😅
Tatmayi severim ama herşeyi yerim diyemem.
Görseldeki gibi farklılıksa hayır🙂
Ogkkkk
Ay hayır çok kötü görünüyor tabaktakiler
Değilim
değilim
Hayatta yemem 😀
Açığım ama çok değil
Hayır