Yeme & İçme En sevdiğiniz, sürekli içtiğiniz Starbucks içeceği nedir? Moongirl82737374 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Soğuk, sıcak fark etmez askom Güncellemeler+1 yıl Sürmeli şepsjeıdıs sürekli kankiler En sevdiğiniz, sürekli içtiğiniz Starbucks içeceği nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Starbucks Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Cold brew kahvesi sade 0 0 Yorumla
hemde-çoook Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Hiçbirini bilmiyorum içmedim de cazip de gelmiyor😏😏 0 0 Yorumla
Ephoria_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kremalı şekerli kahveler benlik değil. Americanoyu tek geçerim. 0 0 Yorumla
xfialka Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Caramel macchiato, berry hibiscus, cool lime, americano 🤩 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir daha Starbucks tan birsey içersem ne olayım. Midemi alt üst etti bu akşam. Bu son oldu 0 0 Yorumla
QuinFall Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Sevmem 1 kere gittim şükür gidip bir kahveye o kadar para veremem 😄 0 0 Yorumla
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Yazın cold brew ya da içe latte kışın latte 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç gitmedim 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Chai Tea Latte. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cold brew kahvesi sade
Hiçbirini bilmiyorum içmedim de cazip de gelmiyor😏😏
Kremalı şekerli kahveler benlik değil. Americanoyu tek geçerim.
Caramel macchiato, berry hibiscus, cool lime, americano 🤩
Bir daha Starbucks tan birsey içersem ne olayım. Midemi alt üst etti bu akşam. Bu son oldu
Sevmem 1 kere gittim şükür gidip bir kahveye o kadar para veremem 😄
Önce bi içiyon mu diye sorsana 🥴
Her zaman filtre kahve forever
Gitmedim hiç
Yazın cold brew ya da içe latte kışın latte
sürmeli içecek ne demekmiş
Cool lime ya.
Hiç gitmedim
Chai Tea Latte.
Hiç gitmedim