Sorum belli
Bu arada bir ara ks ailesi olarak bikacimiz toplanip bir kahve iceliiim💞😇😆🙊
Bu arada bir ara ks ailesi olarak bikacimiz toplanip bir kahve iceliiim💞😇😆🙊
Dünyaca ünlü kahve zinciri Sturbucks, kahvelerinde tadlandırıcı olarak fil dışkısı kullandığını itiraf etti.
Geçen hafta “European Food Organisation” EFO’nün Avrupalı tüketicilere, Starbucks ürünlerinde fil dışkısı örneklerine rastlandığını ve bu firmanın ürünlerinin asla tüketilmemesini belirtmesinden sonra Avrupa kamuoyunda Starbucks ürünleri ile ilgili yoğun bir tartışma çıkmıştı.
İddialar ve tepkiler karşısında bir açıklama yapmak zorunda kalan Starbucks, kahvelerinde yıllardır fil dışkısı kullandıklarını itiraf etti. Starbucks yönetimi Güney Afrika fili dışkısının kahvelerindeki kekremsi tadı verdiğini ve bu yöntemi geleneksel olarak yıllardır kullandıklarını itiraf ederek, bundan sonra dışkı yerine alternatif yöntemleri deneyeceklerini söyleyerek, müşterilerinden özür diledi.
Afiyet olsun
https://i.hizliresim.com/RVa6vo.jpg
Buyuk lezzet veriyor😸
chıchdhhskkyewl ya da öyle bir şeydi
Bende bundan iciyom gldisşld
Karamel fırappaçiğnoo 😄
Çok severim. 💜
Ayrıca mozaik pastası enfes. 😛
bırak kahve adı bılmeyı içmeyi hıc gıdıp oturmadım bıle.
Cevap
33Cevap
Hayvan gibi dolduruyorlar, süt krema vs. koyuyolar içeceklere, midemi bozuyor ora. Mecburen gitmek zorunda kaldığımda espresso söylüyorum, mis kahve işte. Bir defasında Türk kahvesi denedim, hayatımda içdiğim en boktan Türk kahvesiydi.
Cafe Nero denen yerler daha iyi gibi. Ama hiç ona da gerek yok, evimde espressomu türk kahvemi yapıyorum hepsinden de iyi oluyor :)
Bir de şu Kürtler'in mıra denen zift gibi kahvesini sevdim baya.
Bu tarz antin kuntin markalara hiç gerek yok dişarida isem ülkemin güzel markalari kahve diyari ya da kahve dünyasini tercih ederim değilsem'de evimde mis gibi sade türk kahvemi yapar içerim favori içecegim'de odur.
Öfff
Şu kendinizi zengin göstermek için açtığınız muhabbetler tokmu beni benden alıyor
Ama acı gerçek şu
Starbuckstan kahve içmek zenginlik deildir
Ki kahveleride bir b*ka yaramıyor
Starbucksla zenginligin ne alakasi var😂 zengin olsam starbucksa gitmem sahsen. Sevdigim bir icecek var onun icin gidiyorum. Ama nasil algiladigin seni ilgilendirir tabii.
Bana ego kasma olarak gözüktü kusura bakma iyi akşamlar
Yillardir starbucksa giderim su kahve isimleri halen bilmiyorum. Bilen birisiylede karsilasmadim hayatim boyunca.
Sipariş işini nasıl hallediyon :D
yeni çıkmış pumpkin spice latte bir de cool lime güzel
Starbucks ne ya bir kahveye ancak közde pişirilmiş bol köpüklü ve sade ise para veririm
normal kahve ilgınc ısımlı olmayan koyu bı kahve :D
starbucks kutusuna su doldurup öyle sokakta içiyorum millet beni zengin sanıyor :(
Chai tea latte soğuk olmalı :D
Non fat white chocolate mocha
Pahalıdır diye gitmeye cesaret edemedim
Sarılalım şcvşşdşd
Şcieşladşsşşsşd
Karamelli frappuccino ve white chocolate mocha
beni de alsanıza aranıza.
hiç gitmedim ki içeceği seveyim
Chocolate mocha. O la laa
chai tea latte, coffee press (sumatra) ,
Sıtarbakstan hazzetmem.
demek buluşmak istiyorsun?