Yeme & İçme Lavaş tabanlı pizzam nasıl gözüküyor? BeyzaStark Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Yulaf tabanlı pizza yaptım kahvaltıya, nasıl gözüküyor 🤪 Lavaş tabanlı pizzam nasıl gözüküyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun iyi olmuş 0 0 Yorumla
ademmm59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Yav bunu akşam paylaşda bizde yapalım da şimdi nerden bulayım ofisin ortasında bu malzemeleri 😂😂 eline sağlık çok güzel görünüyor 0 0 Yorumla
pradamella Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Urfa kütüklü İtalyan dönerciye benziyo jakakkslssslslsls 🥲 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yulaflı olmasa her şey çok güzel olabilirdi 0 2 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Yulaflı değil, sen deyince farkettim 😂 sürekli yulaflı yapmaktan, yanlış yazmışım. Bu lavaşlı😌😌 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Ha o zaman çok lezzetlidir eline sağlık Yorumla
_ßōrtećine Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Diyettesin herhalde😁Güzel gözüküyor eline sağlık 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Fakir işi askom kusura bakma 0 2 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Fakirim ondandır Yorumla primadonna_girl +1 yıl Bu bizim kaderimiz. Kaderimiz bizim bu fakirlik Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Geçen gün ben de yaptım tadı çok güzel oluyor 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 982 cevap paylaştı. İlk bakışta çorba zannettim 😂 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl insanın canı çekiyor :D eline sağlık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel gözüküyor eline saglikk lavas hazir mi? 0 1 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Evet hazır Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sağlıklı gözüküyor benlik değil 0 0 Yorumla
__Icârus Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Hani bana 0 4 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Aç ağızını uçak geliyorrr Yorumla __Icârus +1 yıl Zamanında o kadar kitap almıştım sana, yaptığı muameleye bak bana püüüğğ insanlık bitmiş asdjdk Yorumla BeyzaStark +1 yıl Kxdnjdnendjs üzüldüm şimdi öyle deyince ama napıyım kargoyla mı yollayım 🥲 Ankara’da yaşamıyor musun sennnn Yorumla __Icârus +1 yıl 2 yıl oldu ankaradan taşınalı, Ankara mı kaldı beeeğğ. Yıllar önce bana verdiğin sözler geldi aklıma şu an, hâlâ o sözleri de tutmadın asdjdk Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hani bana 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bilemedim. Garip. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Afiyet olsun iyi olmuş
Yav bunu akşam paylaşda bizde yapalım da şimdi nerden bulayım ofisin ortasında bu malzemeleri 😂😂 eline sağlık çok güzel görünüyor
Urfa kütüklü İtalyan dönerciye benziyo jakakkslssslslsls 🥲
Yulaflı olmasa her şey çok güzel olabilirdi
Yulaflı değil, sen deyince farkettim 😂 sürekli yulaflı yapmaktan, yanlış yazmışım. Bu lavaşlı😌😌
Ha o zaman çok lezzetlidir eline sağlık
Diyettesin herhalde😁
Güzel gözüküyor eline sağlık
Fakir işi askom kusura bakma
Fakirim ondandır
Bu bizim kaderimiz. Kaderimiz bizim bu fakirlik
Geçen gün ben de yaptım tadı çok güzel oluyor
Güzel gözüküyor afiyet olsun
İlk bakışta çorba zannettim 😂
insanın canı çekiyor :D eline sağlık
Lezizz. Afiyet oslun.
Güzel gözüküyor eline saglikk lavas hazir mi?
Evet hazır
Sağlıklı gözüküyor benlik değil
Hani bana
Aç ağızını uçak geliyorrr
Zamanında o kadar kitap almıştım sana, yaptığı muameleye bak bana püüüğğ insanlık bitmiş asdjdk
Kxdnjdnendjs üzüldüm şimdi öyle deyince ama napıyım kargoyla mı yollayım 🥲 Ankara’da yaşamıyor musun sennnn
2 yıl oldu ankaradan taşınalı, Ankara mı kaldı beeeğğ. Yıllar önce bana verdiğin sözler geldi aklıma şu an, hâlâ o sözleri de tutmadın asdjdk
Bununla doymaz ki kimse
Hani bana
Guzell
Bilemedim. Garip.
Guzel bnce
Eline saglik
Beğendim