+1 yılMk calve hardal almışın 30 tl evde dolaptaki ketçap mayonez neyine yetmedi o kıymadan kaç adet köfte çıkıyor hesaplayabiliyon mu neyse yine kardasın tane hamburger ekmeğide almışındır inşallah BİM den falan yoksa onuda gidip en pahalısından mı aldın BİM de 10 lira bişi sen işi bilmiyon
02 Yorumla- +1 yıl
O daha iyi becerebilirse susamlı falan evde daha çok çıkar hamburger ekmeği
En İyi Cevaplar
+1 yılAldığınız kıyma iki hamburgerden daha fazla ikiye bölüp farklı bir yemekte kullanabilirsiniz, aldığınız soslar bir seferde bitmez başka günlerde de kullanırsınız, aldığınız marulu ikiye bölüp iki farklı günlerde de tüketebilirsiniz kısaca her şekilde siz çok kardasınız üstelik evde el emeği ile yapılan hamburger daha lezzetli olur
01 Yorumla- +1 yıl
Ama abla oldu mu şimdi sen tüm oyunu bozdun nasıl acitasyon yapicak şimdi 😅
- Yeme & İçme konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılBuradan kaç porsiyon hamburger çıkıyor? Aldığın bütün malzemeleri bitirmiyorsun bile. Dışardıdan aldığın sadece bir kerede bitiyor. Evde yaptıklarını mc ve burgerle kıyaslama onlar katkı maddesi koruyucu dolu. Kaliteli hamburgercilerle kıyaslayınca fark çok oluyor
00 Yorumla
+1 yılŞimdi ekonomik duruma ve siyasi olaylara ben de aşırı sövüyorum ama o kıyma ile ordu doyar, orada nereden baksan malzeme koyunca içine 6-10 kişiye hamburger yaparsın bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBuraya 350 vermek daha iyi cunku temiz saglam kaliteli bir hamburger artik 100 liradan asagi imkansiz
21 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 65,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence de dışarıdan yemek daha güzel ve mantıklı
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar...
Dışarıda yenebilecek şeyleri evde yapmak her daim daha uygundur. Siz bir hamburgerde 100-200 gram köfte yiyecektiniz, orada 1 kilo kıyma var, ona da 140 lira vermişsiniz sanırım zaten. Bu çok uygun. O hardal ve ketçap zaten birçok öğünde kullanılacak. Tek seferlik değil, o burger peyniri ve turşu da.
Oradan 5-6 hamburger çıkar en az, ki bence çok daha fazla çıkabilir.
Yemek sepetinde burger king menülerinin en miniği 65 lira görünüyor bende.
65 x 6 = 390 lira yapıyor.
Ve siz bunu evde yapmış oluyorsunuz, kullanacağınız peyniri, sosları da defalarca kullanılacak, gerisi size kalacak. Öte yandan, evde yapıldığına temiz olacak, içeriğini bileceksiniz. Hesap basit, zararda değilsiniz. Ama bana soracak olursanız, bu sahneye ben 350 değil, 250-300 civarına halledebilirdim. Aldığınız yerle de ilintili, sonrakine bence indirim ve makul fiyat kovalayın.
12 Yorumla- +1 yıl
Amortismanı da hesaplar mısın 😀
- +1 yıl
@King_Baudoin 😅😅😅
Yeme & İçme konusunda 305 cevap paylaştı. Bu kıymadan 6,7 hamburger çıkar.
Hardal-ketçap ikilisini günlerce tüketebilirsin
Çedar peyniride tek seferde bitmez
İçeceğide doya doya içersin şu önünündekilerin aynısını dandik malzemelerle dışarıda 700,800 liraya koyarlar önünüze
Her zaman ev daha karlıdır20 YorumlaO kıymadan 2 kişilik hamburger çıkmaz, daha fazla çıkar. Diğer malzemeler tek kullanımlıkta değil, kullanırsınız yani. Afiyet olsun.
00 Yorumla
+1 yılBu malzemelerle 2 kişilik değil 5 kişilik hamburger çıkar yalnız yine uyguns denk geliyor ahsj
00 YorumlaEn az 10 hamburger çıkar o malzemeden ve çoğu malzemede komple bitmez, dışarıdan hiçbir şey yemem çok zorunda kalmadan ve kendi yaptığın her şey dışarıda yemekten en az yüzde 60 daha ucuza gelir.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılSos fiyatlarına bakmadan en son mayonez, barbekü sos ve ballı hardal aldığımda 83 lira ödemiştim sjsjsjs Kesinlikle gramaj olarak daha çok çıkacak ama bu masrafa değmez sbarro da orta boy pizza 66 lira sonuçta
00 Yorumla
+1 yılDışarısı da aynı fiyat ki. Allahtan bunun içinde et var. Biz iki tane içecek biraz abur cubur alıyoruz her girdiğimizde 500 den aşağı tutmuyor artık hayret ediyoruz.
01 YorumlaYeme & İçme konusunda 622 cevap paylaştı. O malzemelerden kaç burger çıkar ve eşdeğeri olan burgerden dışarıdan söylesen kaç lira tutacak onu hesaplamak lazım
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıl2 hamburger 250 liraya yesen 100 lira cepte ve uğraşmak zorunda kalmazsın.
Dısardan yemek harbıden avantajlı136 Yorumla- +1 yıl
Nee
- +1 yıl
Neeee
- +1 yıl
Ne dedin sen
- +1 yıl
Tamam dur sakin ol 😂 dısardan yemek en azından bu tarz yiyecekler için daha avantajlı. Gerçi aldığın kıyma ile kac tane hamburger köftesi çıkar o ayrı konu
- +1 yıl
Neyi eksikti ev hamburgerinin neyii dışarıya daha çok para veriyorsunuz ya daha tatlı geliyor demiii 😂
- +1 yıl
Anam gibi başlama ya 🥺
Yalnız yaşıyorum yemek yapmaya bazen fırsat , zaman olmuyor.
Hem gerçekten dısarda yapılanlar daha lezzetli 😂😂 - +1 yıl
Nankööörr nankör kedi 🤣🤣
- +1 yıl
Ya iyi ama kime nankörlük 😂😂 kendım yapıyorum kendımı mı kıskanacam 😂
- +1 yıl
Kendi kendine kendine nankörlük yapıyorsun 😄
- +1 yıl
Allah benı kahretmesın de ne yapsın he 🥺
Neden yapıyorum bunu özüme ben 😂 - +1 yıl
Aptallık etme sen gökhan ziyagilsin
- +1 yıl
Kdkdksksks
- +1 yıl
Tam olarak ne yapmam gerektiği hakkında en ufak fikrim yok su an 😂
- +1 yıl
Bir daha avantajlı deme yeter r ab dezavantaj yazacaktı yanlışlıkla dedi herhalde dedim
- +1 yıl
Ama yanlış kelime kullanacak birine benzemiyorsun bir daha görmiyim 😂
- +1 yıl
Kendımı suç işlemiş öğrenci gibi hissetmem dışında sorun yok 😂
- +1 yıl
He bi an sert bi çıkış yaptım farkındayım bir an da oldu 😂😂sori
- +1 yıl
Ben de hayal kırıklığına uğramış gibi oldum
- +1 yıl
Sori’lik durum yok kız raad ol 😂 hayal kırıklığımı hamburger yüzünden mi 😂
Erkekler kapatılsın beee 😂 - +1 yıl
Hamburger yüzünden 🤭😂
- +1 yıl
Hafta sonu evde hamburger yapayım bari 😂😂
Kendıme not : evde hamburger yapılacak , müzik eşliğinde dans ede ede o mutfakta 1 saat zaman harcanacak 😂 - +1 yıl
Dip not: müzik eşliğinde dans ederek yapılırken mutfak savaş alanına dönecek
Fırında ki hamburger ekmekleri yanacak 😂😂 - +1 yıl
Bır dakıka ekmek hazır olmayacak mı , fırın nereden çıktı ki 🥺
Ben dısardan söylemeye devam , sen baya baya iş cokarıyorsun 😂 - +1 yıl
Tamam hamburgeri hazır al köfteyi pişir sadece hadi yine iyisinnnn ulaan sen varyaaa hahaha😂
- +1 yıl
Allah senden razı olsun be koca yürekli hanımefendı 😂😂
- +1 yıl
Koca yürekli halee 😂
- +1 yıl
Lale diye okumam pekı 😂
- +1 yıl
Hela diye karıştıran oldu lale hiç sorun değil inan bana 😂
- +1 yıl
O arkadas kimse dünya göz hastanesi iyi iş yapıyor bak , tavsıye edebılırsın 😂
- +1 yıl
%20 zihinsel engelliydi o yüzden sesimi çıkarmadım güldüm geçtim 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Kalbi sakat olmasın 😄
- +1 yıl
Allah beynını kullanamayan , kullanınca eskiyecek sanan insanlardan korusun bizi. Onlar büyük dert 🥺
- +1 yıl
Aminnn haydi çocuklar uyku vakti ben yatar
- +1 yıl
İyi geceler
- +1 yıl
Eyvallah , sanada hanımefendi
Ben Ankara 'nın en güzel hamburgerlerinden birini 110 tlye yiyorum ki normalde çok güzel dediklerimi de 80 civarına yiyorum :D
10 Yorumla
+1 yılDaha ucuza gelmiş çünkü belki de 6 öğün çıkacak... Evde yapmak her zaman daha ucuzdur kar etme amacın, personel giderin yok bir kere, böyle düşün
00 Yorumla
+1 yılHazır Hamburger ekmekleri var ayrıca bir de Hamburger Köftesi var o satılıyor marketler de yanlış bir metod izlendiği için daha pahalıya gelmiş
00 Yorumla
+1 yıltek seferde bütün malzemeleri harcamayacağına göre cevabım hayır jdnd
ayrıca evde ne eti yediğin belli en azından
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormalde evde bulunmayan malzemeler ile yapılan yemekler hep cok maliyetli olur, bunları dışardan yemeyi tercih ederim. Bir yemek için sıfırdan 10 tane malzeme almam. Evdeki malzemeye göre menü hazırlarım genelde
00 Yorumla
+1 yılEkmekleri göremiyorum 🤭 maya almışsın ama unu hesaplamadım bide suyu bide zamanı bide elektrik🤓
00 Yorumla
+1 yılYine dışarıda 100 liraya yiyeceğiniz hamburgeri evde 350 liraya mâl ettiniz. Üstüne bir de pişirmekle uğraşacaksınız.
00 Yorumla
+1 yılEvet ya bizde evde lahmacun yapmaya kalktik 😂 ama disarda yedigin yemegi de nasil yaptigini bilmemek aradaki fiyat farki kapatiyor gibi😂
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. burada 2 taneden fazla çıkar hamburger ve evle dışarı çok farklı dışarda böyle bi köfte yapamazsın yapay gibi dışarınınkiler 1-2 yer hariç
00 Yorumla
+1 yılSon zamanlar dısarıdan yemek daha hesaplı. O kadar emek vakit de harcamıyorsun miss. Ayrıca bulaşık da çıkmıyor
00 Yorumla
+1 yıldışarıdan aldığınızla o kıymanın gramajı örtüşmez bile bence ayrıca burası daha uyguna da getirilebilir gibi görünüyor ya
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar et çok, maya ile ne işiniz var. Hamburger ekmegi almak daha mantıklı hem bu sağlıklı ve doyurucu olan, öyle düşün...
00 Yorumla İçerik açısından evde yapılan yiyecekler daha temiz oluyor ne koyduğunu biliyosun ama maliyet açısından aynı hatta daha fazla tutuyor
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de o kadar et ile 2 burger yapacaksan zaten batarsın 😂
10 Yorumla
+1 yılOradan 10 tane hamburger çıkar. O yüzden gayet mantıklı
11 Yorumla- +1 yıl
10 tane hamburgeri yiyemiyeceğine göre 🙄
- Yeme & İçme konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılE iyisi evde o malzemeyle bir sürü yaparsın zaten
00 Yorumla
+1 yılSenin yaptığın daha sağlıklı ayrıca ordan iki taneden fazla çıkar
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂keske dısardan yeseymişsiniz patatesiniz de olurdu
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDışarıdan yeseydiniz en fazla 100 tl falan öderdiniz bence bu şekilde çok masraflı olmuş.
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen aşmışsın işi eee normal daha az tutardı bu aslında
00 Yorumla
+1 yılDışardaki hamburgerler kalitesiz oluyor o yüzden daha iyi değil dışardan söylemek
00 Yorumla
+1 yılBunun daha gazı var işçiliği var 500 e mal olur size
00 YorumlaKanki buradaki kıymayla marulla vs 10 hamburger çıkar insaf yaw
00 Yorumla
+1 yılAma bu kadar malzemeyi daha sonradan da kullanacaksınız
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. En azından kendin yapıyorsun daha mantıklı o kıyma ile 5 kişi diyar
00 YorumlaDün 2 paket hazır pizza aldım 160₺ tuttu dışarıdan alsam daha az oderdim valla çok saçma oldu iyice
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 867 cevap paylaştı. 2 hamburger için o malzeme fazla değil mi 😂😂😂 oradan 6 hamburger çıkartırım ben hemde double dan
00 Yorumla
+1 yıl350 tl lik malzemeden 50 tl'lik hamburger çıkmaz ama doya doya yersin.
00 YorumlaHazır burger ve hamburger ekmeği alsanız daha mantikliymis :)))
00 Yorumla
+1 yılDışarıdaki gibi de leziz olsa insanın zoruna gitmez. Neyse almışsınız madem yapın bari
00 Yorumla
+1 yılDışarıda 1 adet alırsın ama bura nerden baksan 3-4 adet var çıkar öyle avutabilirsin kendini
00 Yorumla
+1 yılBen yemiyorum kafam rahat 2 hafta da 9 kilo verdim yemeyerek 😂😂
00 YorumlaBende yapıyorum ama o kadar gitmiyor. Ayrıca o kıyma hamburger için çok fazla
00 Yorumla
+1 yılYalancı Islak hamburger yapsaydınız maksimum 60-70 lira tutardı...
00 Yorumla
+1 yılBence mantıklı dışarıdan yesen kim bilir hangi ellerle hangi malzemelerle yapıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılKanka orada kaç kg kıyma var fazla almasaysiniz sizde
00 Yorumlamısafır kabul edersenız gelebılırım knks professıonel hamburger gurmesııyımdır xd
00 Yorumla
+1 yılAldıklarınızla iki değil 10 tane hamburger yaparsınız
00 Yorumladışarda yediğin hamburgerin içinde senin aldıgın etin %5 i yok :)
01 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEkmeği evde yapacaksanız bir de elektrik faturası var hadi bakalım çıkabilirsen çık işin içinden 😅
00 Yorumla Dışarıdan yesen 250 lira cepteydi. Aşırı mantıksız hareket yapmışsınız.
00 Yorumla
+1 yılBununla sen kaç hamburger çıkaracaksın o önemli. Dışarıda tanesi 100tl.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKoronodan ölmedik ama yakında açlıktan ölücezz 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılDışarıda ne yediğin belli değil, o yüzden ev her zaman tercihim, özel günler hariç.
00 Yorumla300 gr bir hamburger yap bana 120 tl çalışır 😂
00 YorumlaDostum adam akıllı bir burger 80 liradan başlıyor zaten.
00 Yorumlakanka ben o kıyma ile 2 hamburgerin yanında mahalleye köfte yaparım sen kıymayı abartmışsın biraz
00 Yorumla
+1 yılO kadar kıyma mı konur hamburgere.. Dışarda o kadardan 50 tane yapıyorlar..
00 Yorumla2 kiloya yakın et almışsın içine biraz da ekmek kırıntısı at oradan minimum 8 kişiyi doyuracak burger malzemesi var onu dışarıda en az 900 TL ye yersin
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne