Yeme & İçme Ne yerken güneşiniz doğar? Moongirl82737374 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Ne? Güncellemeler+1 yıl Ay herkese thanks askoo Ne yerken güneşiniz doğar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Zeytinyağlı sarma ve domates soslu kızartma yerken mutlu olurum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Hamburger genelde. 0 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Bakıyorum pizza masaya gelmiş, evet diyorum güneşim doğdu 😀😀❤️ 1 13 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl @BayanOlric masaya bide sen getirirsen tamamdır 😀😀 Yorumla BayanOlric +1 yıl Bence evlenmelisin hemde bu sene 😂 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Gelsin istesin biri babamdan, babam uygun görürse evleneyim bare :) Yorumla BayanOlric +1 yıl Yuh o kadar da değil artık. İşe gittiğin yok bari çık kız ara 😂 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Çıkayım halkın nabzını mı yoklayayım?100 kadına mı sorayım 😀😀 Yorumla BayanOlric +1 yıl Hahhaha:) bak bu hiç aklıma gelmedi çok mantıklı en popüler cevaba göre plan yaparsın :) Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl 😀 banada bi mantıklı geldi Yorumla BayanOlric +1 yıl Haydi bakalım sokağa 😂 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Mikrofonumu da alayım 😀😀 Yorumla BayanOlric +1 yıl Şu ekolu olandan al 😂 mahallenizin damadı ayağınıza geldi diye geçersin 😂 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Hep beraberYes tu day :) Aa aaa aaa aaa :) diye Yorumla BayanOlric +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl 😀😀😀 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Güne hangi yemekle başladıysam mesela bugün tost hop doğdu güneşim dedirtecek 0 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl O an için açsam. Acı bir şey olmasın, onun dışında ne olursa açar. Ama ama bitter çikolata odakliyim. 0 13 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Şu bitteri bir ben sevmiyorum galiba Yorumla Yaban00 +1 yıl @AsabiÖküz güzel ya. Ben bitter dışında çikolata yiyemiyorum. Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Antep fıstıklı ve sütlü olanı seviyorum ben daha çok Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Bitter acı geliyor bana Yorumla Yaban00 +1 yıl @AsabiÖküz benim tercihim acı. Sütlü den nefret ediyorum. Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Acıyı seviyorsun o senAcıyı ben de seviyorum amaBiberin acısını...Bitterinki zehir gibi geliyor Yorumla Yaban00 +1 yıl @AsabiÖküz ben de tam tersi. Biberin acısından gram hoslanmiyorum Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Cidden tam tersi :) Yorumla Yaban00 +1 yıl @AsabiÖküz hakikaten Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Başka acılar da seviyor musun peki sen 😝 Yorumla Yaban00 +1 yıl @AsabiÖküz ben acılar kadınıyım😂😂🤫 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Vuuu çok arabesk oldu bu be 😀 Yorumla Yaban00 +1 yıl @AsabiÖküz 😂😂😂 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. cumartesi akşamları sıra gecesinde çiğköfte yemek bir de iskender 1 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kısır , yaprak sarma ve odun ateşinde yapılmış biberli , sarımsaklı yoğurtlu patates kızartması. 0 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Et yemeklerinin her türlüsü günes gökten yere iner o derece 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl açsam her şey güzel geliyor fakat İskender favorimdir :D 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. O an açsam fark etmez ama özellikle iskenderi çok severim.. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
Ǥнσsτts Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Yemek yerken fark etmez, seni gördüm güneşim dogdu kanks kdkddk 0 0 Yorumla
rumuzrumuz06 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Et ya. et olsun kuru değil yağlı kıvamlı kemiğe yakın muhteşem ötesi olurum. 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kesinlikle hamburger.. 0 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl @AtomunÇekirdeği hadi pizzalar benden olsun :) 1 7 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Teşekkür ederim 😀 Yorumla BayanOlric +1 yıl Afiyet olsun 😂😂 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Birlikte olsun tek başıma kilo almayayım :) Yorumla BayanOlric +1 yıl Benim kilo almak için pizzaya ihtiyacım yok ki su bile yarıyor malum 😂 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl 😀😀 kıyamam Yorumla BayanOlric +1 yıl Yaaaa Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl 😀😀 Yorumla
Umutsuzvaka0307 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Tahinli cevizli kabak tatlısı 🧡 1 1 Yorumla SercanKurt +1 yıl Off canım çekti şimdi ya Yorumla
Miyawsuuuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bi boğa burcu olarak hiç farketmez aşkım 😂 1 1 Yorumla klavis +1 yıl hepsi mi böyle olur 😂 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 543 cevap paylaştı. Kadınları kızları yerken güneşim doğuyor :D 0 0 Yorumla
Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl manti olabilir bir de acili tavuk citir :)) 0 0 Yorumla
cirkinkizlarbacimdir Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl yapılır mı lan bu sen tam bir pisliksin 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 494 cevap paylaştı. Makarna çok seviyorum 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 463 cevap paylaştı. eti karam 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. İskender iyi olurdu. 0 0 Yorumla
Bittimgözünaydin1x Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sevgilimi yerken 0 1 Yorumla swica +1 yıl öğwkfiwkfğöeçf Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Künefe yerken 1 4 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Ama bu başka olmaz ki Yorumla emre00 +1 yıl Künefe başka tabi Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Kunefeden soğudum artık bu yüzden Yorumla emre00 +1 yıl @Hayatİstanbul77 ahahhaha Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Lahmacunn 0 1 Yorumla SercanKurt +1 yıl Olsa da yesek 😋 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Hiç bir şey. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Burger Iskender 0 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Yemek, 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fıstıklı baklava 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Zeytinyağlı sarma ve domates soslu kızartma yerken mutlu olurum.
Hamburger genelde.
Bakıyorum pizza masaya gelmiş, evet diyorum güneşim doğdu 😀😀❤️
@BayanOlric masaya bide sen getirirsen tamamdır 😀😀
Bence evlenmelisin hemde bu sene 😂
Gelsin istesin biri babamdan, babam uygun görürse evleneyim bare :)
Yuh o kadar da değil artık. İşe gittiğin yok bari çık kız ara 😂
Çıkayım halkın nabzını mı yoklayayım?
100 kadına mı sorayım 😀😀
Hahhaha:) bak bu hiç aklıma gelmedi çok mantıklı en popüler cevaba göre plan yaparsın :)
😀 banada bi mantıklı geldi
Haydi bakalım sokağa 😂
Mikrofonumu da alayım 😀😀
Şu ekolu olandan al 😂 mahallenizin damadı ayağınıza geldi diye geçersin 😂
Hep beraber
Yes tu day :)
Aa aaa aaa aaa :) diye
😂😂😂😂
😀😀😀
Güne hangi yemekle başladıysam mesela bugün tost hop doğdu güneşim dedirtecek
O an için açsam. Acı bir şey olmasın, onun dışında ne olursa açar. Ama ama bitter çikolata odakliyim.
Şu bitteri bir ben sevmiyorum galiba
@AsabiÖküz güzel ya. Ben bitter dışında çikolata yiyemiyorum.
Antep fıstıklı ve sütlü olanı seviyorum ben daha çok
Bitter acı geliyor bana
@AsabiÖküz benim tercihim acı. Sütlü den nefret ediyorum.
Acıyı seviyorsun o sen
Acıyı ben de seviyorum ama
Biberin acısını...
Bitterinki zehir gibi geliyor
@AsabiÖküz ben de tam tersi. Biberin acısından gram hoslanmiyorum
Cidden tam tersi :)
@AsabiÖküz hakikaten
Başka acılar da seviyor musun peki sen 😝
@AsabiÖküz ben acılar kadınıyım😂😂🤫
Vuuu çok arabesk oldu bu be 😀
@AsabiÖküz 😂😂😂
cumartesi akşamları sıra gecesinde çiğköfte yemek bir de iskender
Kısır , yaprak sarma ve odun ateşinde yapılmış biberli , sarımsaklı yoğurtlu patates kızartması.
Et yemeklerinin her türlüsü günes gökten yere iner o derece
açsam her şey güzel geliyor fakat İskender favorimdir :D
O an açsam fark etmez ama özellikle iskenderi çok severim.. Keyifli günler..
Yemek yerken fark etmez, seni gördüm güneşim dogdu kanks kdkddk
Et ya. et olsun kuru değil yağlı kıvamlı kemiğe yakın muhteşem ötesi olurum.
Kesinlikle hamburger..
@AtomunÇekirdeği hadi pizzalar benden olsun :)
Teşekkür ederim 😀
Afiyet olsun 😂😂
Birlikte olsun tek başıma kilo almayayım :)
Benim kilo almak için pizzaya ihtiyacım yok ki su bile yarıyor malum 😂
😀😀 kıyamam
Yaaaa
😀😀
Tahinli cevizli kabak tatlısı 🧡
Off canım çekti şimdi ya
Alfredo soslu makarna yerken
Bi boğa burcu olarak hiç farketmez aşkım 😂
hepsi mi böyle olur 😂
lahmacun ve yaprak sarma
Fark etmez yemek olsun da
Güneşim doğmaz genelde ne yesem olmaz 😏
Hamburger ve iskender
Kadınları kızları yerken güneşim doğuyor :D
manti olabilir bir de acili tavuk citir :))
yapılır mı lan bu sen tam bir pisliksin
Güneşim doğsa keşke
Kebap, köfte, lahmacun, döner
Ekrandaki steakhouseyi yersem yeter
Makarna çok seviyorum
Görselini koymuşsun zaten
Pizzzzaaaaaaaaaaa 🍕
Hamburgerrrr
Patlican kebabi 😂😂😂
Sarma
Et severim
Çiğköfte tabiki 🥰