Yeme & İçme Nargile içiyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor İçenler! Hangi aromayı seviyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Dinamik favorim Nargile içiyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır nargile hiç içmedim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Sigara içiyorum. nargile hiç denemedim 1 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Nadiren içiyom, ferahlatıcı herhangi bir aroma olur. Eskiden üzüm yaban mersini karışımı seviyodum da artık sadece en fresh olanlar en ferah olanları seviyorum 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Eskiden çok içerdim de artık mide bulantısı yapıyor. 1 0 Yorumla
Mmaraşlıı46 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Ooo çok severim nargile her şeydir farklı aromalar tercih ediyorum lady killer love66 falan kesmiyor 1 1 Yorumla Mmaraşlıı46 +1 yıl Freş olacak Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 445 cevap paylaştı. İçerim ve severim , yaban mersini ve ahududu favorim 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olsa içerdim ama içmiyorum. İçseydim ayrım yapmazdım. 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Ne sigara ne nargile hic denemedim. 🙃 1 0 Yorumla
ivanovna_yepancin Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 426 cevap paylaştı. Hayır içmem 1 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 949 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır nargile hiç içmedim.
Sigara içiyorum. nargile hiç denemedim
Nadiren içiyom, ferahlatıcı herhangi bir aroma olur. Eskiden üzüm yaban mersini karışımı seviyodum da artık sadece en fresh olanlar en ferah olanları seviyorum
Eskiden çok içerdim de artık mide bulantısı yapıyor.
Ooo çok severim nargile her şeydir farklı aromalar tercih ediyorum lady killer love66 falan kesmiyor
Freş olacak
İçerim ve severim , yaban mersini ve ahududu favorim
Olsa içerdim ama içmiyorum. İçseydim ayrım yapmazdım.
Ne sigara ne nargile hic denemedim. 🙃
İçmiyorum
İçmem 😂
İçmem
Hayır
Hayır içmem
Hiç içmedim
Hyrr
Hayır
Hafif daha Güzel kavun karpuzlu