Benim için olabilir, bayılırııımmmm.

Olur, severim
Olmaz öğrenci yemeği o
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim için olabilir, bayılırııımmmm.

italyanın en romantik akşam yemeklerinden biridir makarna... sosuna göre yanında içilen şarap ortamı muhteşem bir hale getirir.
türkiyede ucuz olduğu için öğrenci yemeği olarak geçse de italya da bazı restronlar da 400 euroya makarna olduğunu biliyor muydunuz?
enteresan gelse de şef ve sosların içinde ki özel malzemelerin katkısıyla dünyanın en pahalı yemeği olmayı başarabiliyor :D
Olur tabi o makarna sade yapılması şart değil ki. (Gerçi sade de olsa hoş olur ama) kıymalı yeşil mercimekli içine havuç salata malzemesi tercihe göre çok harika olabilir. Misal ben spagetti yapıyorum içine sos döküp birazda marul havuç rende de ayrı köfte de yapıp üzerine ekliyorum çok güzel oluyor.
Açıkcası ben makarnayı çok sevmem. Yani iştahlı iştahlı yediğim bir yemek değildir. Ama gayet bir akşam yemeği olarak yenir. Ben ise en çok yalancı mantı makarnasını severim. Yani, sarımsaklı yoğurtlu ve salçalı.
tabi olur ama emek verilmiş bir makarna olurda. Yoksa spagetti üstüne ketçap mayonez döküp yemek pek aile yemeği klasmanında değil. Ama makarna soslu içinde mantar et güzel çeşinlere sahipse tadı çok güzel olabiliyor ve besleyici oluyor.
Cevap
89Cevap
Evet, hem de çok güzel olur. 😋
Makarnayı; salçalı, beşamel soslu, fırında, fesleğenli, yoğurtlu her türlüsünü seviyorum. Yeter ki güzel yapılabilsin.
aynen amerika da kutuda satıyorlar çok iyi..
Olur, severim
Zaten akşam yemeği değil miydi? 😀😀 ben mi yanlış biliyorum?
Kahvaltı hariç her öğünde yiyebilirim.
Kahvaltı diye makarna yediğim bile oldu üstelik öğrenci değilim canım cekiyo ruhum istiyo makarna, deliriyorum makarna görünce her tabağa çatal batirasim geliyo 😍😍😍😍 akşam bolenez soslu makarna yapıp yanına sadece salata ve belki çorba yapıyorum içerisinde neler oluyor neler yanına tavuk mantar sote ya da karıştır içine koy oh mis akşam yemeğim hazır 🥰🥰🥰🤤🤤🤤
kahvaltı mı 😂😂
@gelsinhayatbildigibi evet yedim valla canım sabah makarna çekti önce emin olamadım sonra dedim her türlü kilo alcam nasıl olsa, böyle güzel yumurtalı mis gibi makarna yaptım efsane oldu ama 😶
Makarna '' öğünsüz '' bir yemek kesinlikle, her öğüne girebilir, hem de salata versiyonlarını düşünecek olursak.
Evet olabilir mesela bu akşam möğnüde jskdk makarna var
Makarna benim için her öğün bir yemek olabilir. Nefis bişey ya her yaş gurubunu doyurarak basit bi şekidle mutlu edebilir. Ekmekten sonraki en büyük nimet makarna
Öğrenci olunca mecburen hep makarna yiyosun ama ben çok seviyorum makarnayı cidden. kremali, körili, mantarlı, salçalı, yoğurtlu her türlü gideri var ama sade olmamalı
İdeal kiloma ulaşırsam evet ama barilla olan. Çünkü daha kaliteli ve al dente pişerse küçük porsiyon olursa olabilir. Barilla da staj yaptım biliyoruz bir şeyler
Olabilir bence. Ozellikle maddi yokluk çekerken baya bir sure her akşam makarnayla karşilaştigim oldu
Nefret ederim ya koskaca ailede yemeyen sadece benim bu arada bilmiyorum acayip derecede tiksindiğim bir yemek
Bizim arkadaşlarla makarna günümüz var.. eğer o gün özel bir günse gidilecek yer bellidir, gidilir ve mis gibi bir öğün geçirilir.
Benim için makarna akşam yemeği olur ama Sadece makarna ile aksam yemeği olmaz yanında farklı çeşitlerde olmalı
Salçalı acılı maydanozlu spagetti ve yanında sarımsaklı naneli cacık olsun her akşam yerim. Başka makarna da sevmiyorum zaten
Benim için makarna; her öğünün yemeği olabilir..
Çocukluğumdan beri çok sevdiğim bir şeydir kendileri..
Aynı zamanda da besleyici..
Olmaz mı hiç, yanında yoğurt ve turşu ile muhteşem menü olur tabi salçalı domatesli vs olmalı, kıymalı olursa daha bir enfes 😍
makarna zaten öğün olarak yenmiyo mu ya mesela durup dururken hadi makarna yiyem diyip ara öğün gibi mi davranıyorsunuz
ben öğün olarak yiyorum sanırım ruhum fakir
yo ben yerim severim de basit gördüğü için dediğin gibi canı çektikçe arada yiyenler de var
ayy canım makarna istedi sağ ol :D
Olabilir neden olmasın… akşam yemeği olarak kahvaltı da ederim ben… 🙃
ben de ya çok severim
Severim bol soslu yanında kola, ayran harika yani..
üf üf üf
Bu soruyu sorduğun kitlenin yüzde doksan dokuzunun en az bir kez akşam yemeği olmuştur...
Genelde karı koca çalışıyorsa akşam yemeği olur tabi
Ben makarnayı çok severim çokta güzel yaparım.
makarna zaten akşam yemeği değil mi bir sürü çeşiti var dışarda da tercihen fettucine yiyorum
Gayet de olur sık sık da yerim hatta. Makarna candır gerisi heyecandır 😂
Olabilir ama tembel kadın yemeği der annem. 😄
Evet olur severim makarnayı hele birde spaket olacak
yemek olsun da ne oldugunun hiçbir önemi yok
kahvaltı öğlen akşam yemeği iftar sahur her türlü yerim
Acı biber salçası ve kıyma, soğan ve domates varsa harika olur ve yanında yoğurt.
Atıştırmalık niyetine yiyorm bn onu acligmi bastrsn yeter
Bu koca bedenimi, makarna tek başına doyurmaya yetmez.😂
Öğlen yersem öğle yemeği akşam yersem akşam yemeği mk
3 gündür evde yemek olmasına ragmen makarna aşermem gerçeği
Günde iki öğün makarna yediğimi biliyorum. Fakir insanın hali başka.
Tr nin büyük kısmı zaten ya makarna yiyor ya da pilav ve türevi. soru olmamış dizzt
Sen her gün soslu Pekin ördeği yiyorsun anlaşılan 😂
bununla bunun ne alakası var
@xİstilacıTürİnsan boş yapacak işte bırak yapsın 😊
Ayrıca hayır ördek eti sevmem ama makarna da yemiyorum
Boş yapan sensin ben değil
yoo doğru
@Hayatgercek sen makarnaya devam hadi 😅😅 makarna kafa seni
Sanki millet her gün et yiyor 😅😅😅😅
İşte senin son yorum benim bahsettiğim ama sende jeton düşene kadar saatler geçti😂 makarna beyni kimde belli oldu
nasıl anlamadı ya
@xİstilacıTürİnsan istilayi bırak da ikile
terbiyesizleşme
@xİstilacıTürİnsan boş ver uğraşmaya gerek yok 😊😊 takılsın kafasına göre makarna kafa 😅
Olur tabi.. sarımsaklı yoğurt ve pulbiber sosuyla enfes lezzet 💮
Olmaz mı, hele ki sebzeli ya da fırındaysa yeter ki sade olmasın.
Türklere sorulacak soru mu bu zaten çoğu aile zar zor gecindiği için daha ucuz yemekler yiyo
makarnaya aşıgım ama güzel bi sos ister bence
Olurrr en sevdiğim yemek makarna her çeşidi ayrı güzelll
Ben yerim akşam da yerim öğlen de yerim. Pesto soslu güzel oluyo
Ben kahvaltıda bile yerim 😝😝
Ben de yerim ama genellikle öğlen veya akşam daha çok yediğimiz için öyle yazdım
Olur evet.
Yoğurtlu ve soslu makarnayı severim.
makarna hiçbir zaman ana yemek olmaz olsa olsa aperatiftir
Çok severim ama tek başına makarna gömmem. Başka bir yemeğin yanında azıcık yerim. Kilo aldırıyor çünkü
Makarna bir yemek olduğuna göre olabilir. 😃
Tabii ki olur. Sabah yemeği olacak hali yok ya 😂
Kahvaltıda bile yerim :D
Olmaması için hiçbir sebep göremiyorum
Olabilir neden olmasın birde salçalıysa üfff ne yenir be dkdkd
Görsel insanın aklına başka şeyler getiriyor
Domates yemek bana yasakta olsa. Domatesli Makarnaya hayranım. :D
neden yasak
aa ilk defa duydum, domatesi çok sevdiğim için ekstra üzüldüm :D
Sorunun saçmalığı 🤦🏻♀️Makarna bir yemek sonuç olarak tabi ki akşam yemeği olarakta yenir.
Yemek dediğin vücudun ihtiyaç duyduğu enerjiyi karşılıcak besini tüketmek değilmi? O zmn evet olabilir
Makarnayı her acıktığımda yiyebilirim dünyanın en çeşitlendirilebilen yemeği asla baymıyor
Fırın Makarna çubuk makarna bayılırım @Şokagirenbimkasiyeri beraber yiyelim mi?
Makarna sevilmez mi hele güzel bir sosla enfes olur
Doyurucu bir secenek oldugu icin tabii ki de olabilir. Sosla tercihimdir.
Spagetti için kurşun atar kurşun yerim tabii ki de olabilir 😂😂
Geçen Sushico da balıklı Kori soslu makarna yedik çok güzeldi öneririm akşam yemeği için
Hayır olamaz, nefret ederim. Karnımı doyurmuyor ve herkes güzel yapamıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?